Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Evet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..

tuvalete neden beraber gittiklerini sordunuz mu ?
siz erkek iş arkadaşınızla tuvalete beraber gitseniz normal karşılayacak miymiş?

Yazamamışım, yani zina gibi aldatma gibi bi kanıt. Doğrusu, ortak mallarda onun hakkının olmaması gibi

Bu mesajlar bir ilişki kanıtlamaz
Zina artık suç değil, sadece boşanma sebebi ama bu mesajlardan zina sonucu çıkmaz
Ortak mallardaki hakkı her şekilde kanunla sabittir, aldattığını kanıtlasanız bile mallara ortaktır.
Benim düşünceme gelince; çok cıvık seviyesiz muhabbetler, biraz sakin kalıp takip edin bence, elbet inkar edemeyeceği bir hata yapacaktır

😔 konuşmalar hiç hoş değil. Muhtemelen flört ediyorlar. Devamli herşeyi birlikte yapmalari, yan yana olmak istemeleri bunu gosteriyor..

Eşinize söylemeyip takipte kalın. Eger niyetiniz boşanmaksa, delil toplayın

Ben iliskileri oldugunu dusunmedim, flort de degil bence cok samimi arkadaslik gibi geldi bana. Ama evli bir erkegin bu sekilde konusmamasi gerekir. Samimi kiz arkadasi tabi ki olabilir ama konusmalar cok lackalasmis, daha seviyeli olmaliydi

Esinize deyin ki; bende is yerindeki bir erkek arkadasimla pissst,beybi,cikalim,yemek yiyleim gibi bilumum sozler yazarak mesajlassam senin icin uygun mu deyin.bakalim ne diyecek?

Canım moralini bozmak istemem ama 1,5 yıl şirket ortamında çalıştım getir götür işi telefonlara bakma vs.yani öyle iğrenç şeylere şahit oldum ki anlatamam 🤢 kapıdan girince alyansını cebine atan mı dersin,evli olduğunu bile bile o adamla ilişki yaşayan mı dersin bitanesi mal,karısıyla sürekli telde kavga ederdi öyle böyle değil ama sıkıntılı bir evliliği vardı bana sardı sevgilim olduğunu bile bile anlamamazlığa vurdum yüz bulamayınca sonradan işe alınan başka bir kızla çıkmaya başladı.Birinin karısı hamile diğer bölümden evli başka bir kadınla ilişkisi vardı birde eşleri gelirdi iş yerine tanıyamazsın bunları öyle örnek çift o pisliği yapan kendileri değil sanki,düzgün kendi halinde olanlarda vardı ama çok az çoğunluk midesi genişti yani ömrü hayatımda o kadar işte çalıştım böyle bişi görmedim ben ya dayanamadım çıktım mağaza işine geri döndüm maaş olarak daha azdı ama ohh dünya varmış dedim cehennem gibi geçen 1,5 yıl bu gözler neler gördü o zaman insan evlilikten soğur düşün uzun bir süre o zaman sevgilimdi şimdi eşim ona bile güven problemi yaşadım bu anlattığım bir kısmı gerisini duymak bile istemezsin ama ortam çok kötü kadını erkeği yok bu işin :KK43:

Bu ne laubalilik bu ne uslüp!!
Şimdi sen bana evli olduğunu söylemeseydin bu tablodan başka bişey anlardım
Kusura bakma ama ... sinirlenmekte çok haklısın çocuğun varmı?
Şimdi bunun aynısını sen yapmış olsaydın adın namussuz olurdu. Erkek yapınca erkektir o yapar ama!! Onların herzaman bahanesi vardır.Eşinle bence ciddi anlamda konuş
mertçe eğip bükmeden anlatsın
o bekar kızdada akıl yokmuş zaten bilmiyomuydu bu adamın evli olduğunu.
Adama bak bide şehir değiştirelim diyor
Allah ıslah etsin bacım ne diyim

Evet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..

Peki kendi saçmalaması nolacak?
Nasılda kıvırıyor konuyu
Diğer arkadaşları mesela şerefsizlik etse kendiside mi edecekmiş?

Aşırı laubali. Rahatsız edici.
bu coğrafyanın erkeklerinin birçoğu kadınlarla kanka şakalaşması yapacak kadar modern değil. Altında başka bişey var bence.
sonra kızın gittiği şehre gitmek istemiş. Tesadüf değil bence.

Esiminde, eğer kız evli olduğunu biliyorsa ve bile bile bu şekilde uslupsuzca konuşuyorsa o kızında ağzının payını fazlasıyla verirdim. Ki eşiniz istemeden asla kimse onunla bu şekilde konuşamaz ve bir kadını aramayi düşüklük olarak gorsemde yinede ona 2 cift laf ederdim!
Çünkü mesajla bunları yazan yuzyuzeyken cok daha farklı konuşur.
Is ortamında bende gördüm malesef evli adamlarla sevişme muhabbeti bile yapan geniş kadınlar var ve sevgili değiller ama konuşma tarzları v.s mide bulandirici.
Ama sizin eşininiz kızın olduğu şehre gitmek istemesi bende çok başka dusunceler uyandırdı.

Asla normal değil yavrum bebis falan bunlar ne böyle . Açıkçası 2 genç kişinin flört evresi msjlari bunlar . Çok üzüldüm adınıza . Hayirlisi olsun . Ama bosanmam etmem diyenlerdenseniz ( sizi bağlar tabiki ) eşinize iyi bir ders verin . Çünkü bunlar hakkaten şık konuşmalar değil . Es ahlaksız terbiyesiz ama kızda çok rezil ya . Evli mi kadında ?
Kadın evli değil, ders vermek istiyorum ya mesajlarını paylaşıcam yada başka şekilde (onun yaptığı midesizliği yapamam çocuğum var )

Esiminde, eğer kız evli olduğunu biliyorsa ve bile bile bu şekilde uslupsuzca konuşuyorsa o kızında ağzının payını fazlasıyla verirdim. Ki eşiniz istemeden asla kimse onunla bu şekilde konuşamaz ve bir kadını aramayi düşüklük olarak gorsemde yinede ona 2 cift laf ederdim!
Çünkü mesajla bunları yazan yuzyuzeyken cok daha farklı konuşur.
Is ortamında bende gördüm malesef evli adamlarla sevişme muhabbeti bile yapan geniş kadınlar var ve sevgili değiller ama konuşma tarzları v.s mide bulandirici.
Ama sizin eşininiz kızın olduğu şehre gitmek istemesi bende çok başka dusunceler uyandırdı.
Kız mesaj atarsam kendini fasulyeden nimet sayar hiç kaldıramam koca totosunu. Öyle bişey yapmam da, onları rezil etmek istiyorum. 2 arkadaşı daha var erkek onlarla ailecek görüşüyoruz onlarla da böyle mi konuşuyorlar bilmiyorum ama bi ortamda muhabbetini geçiricem, gerçi yüzsüz oluyo böyle insanlar umurlarında bile olmaz da neyse..

Back
X