Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Ben böyle şeylere asla tahammül edemem ya. Eşin empati yapsın. Sen aynı şeyi yapsan müsadesi olur muymuş?

Eşiniz kıza bir şeyler hissediyor kız da kuyruk sallıyor (eğer evli olduğunu biliyorsa)

O kızı sert bir dille uyar bence
Önce bi kendine gelsin evli adamdan uzak dursun. "Eğer kocamla birdaha yazıştığını görürsem bütün yazışmalarını adresine ailene yollarım de" o zaman gözü korkar

Normalde geniş biriyim lakin banada normal gelmedi
Eşinin öne sürdüğü bahaneler saçma hatta salakça
Ama birşey yapmayacaksan salak numarası yap
Aksi biliyor ama hazmediyor olur

Aileme göstersem mesajları, bilmiyorum arkamda birilerinin desteğine ihtiyacım var.

Siz güçlü durduktan sonra hiç kimsenin desteğine ihtiyacınız yok. Eşiniz için bu yaptığından bağımsız söylüyorum eşim olmaya layık değil diyorsanız zaten kendi içinizde bu evliliği bitirmişsiniz demektir.

7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
K:tamamdır
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek:KK70:
E:tam bir objesin :cool:(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman:cool:
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
neden skype ?telefon msjı kurcalanır ınstagram oyle facebook felan kullanan kaldı mı blmem de o da keza kurcalanır. ama skype cok tercıh edılmez. vıdeo arama ıcın o. kısısel konusmak ıcın hesap acmıslardır baska bı ıse yaradıgını gormedım . kız flort edıyo kocanız da çanak tutuyo rahatsız olup bı mesafe koyması gerekırdı. bız cok yakın kardes otemız yedıgımız ıctıgımız ayrı gtmeyen ınsanlarla cıkma teklıfıydı felan sakasını bıle yapmayız. luzumsuz bıseydır bu. kız evlı değil sanırım. :sopa:

Normalde geniş biriyim lakin banada normal gelmedi
Eşinin öne sürdüğü bahaneler saçma hatta salakça
Ama birşey yapmayacaksan salak numarası yap
Aksi biliyor ama hazmediyor olur
Zaten umurumda değil artık, bu benim duygularımı bitirdi. Bundan sonra yağmurlu havada su yok ona, zaten içim almaz bu saatten sonra..

Bu yazısma bana göre aldatma.
Saka adı altında cıkma teklifi
Yardım karsılıgı altında benimle yemek yemeye hak kazandın basıtlıgı
Bebislere girmeyeceğim. Birlikte olmadan ısyerınde yemek yememeye de degınmıyorum.
Kocanız ıgrenc biri. Evlı erkege bebıs diyen kadın da gozumde ıgrenc tir.
Ama sizden bu adamı dogduguna pısman edecek elektrıgı alamadım.
Bu adam boyle gelmıs boyle gider en uzucusu bu

Kız mesaj atarsam kendini fasulyeden nimet sayar hiç kaldıramam koca totosunu. Öyle bişey yapmam da, onları rezil etmek istiyorum. 2 arkadaşı daha var erkek onlarla ailecek görüşüyoruz onlarla da böyle mi konuşuyorlar bilmiyorum ama bi ortamda muhabbetini geçiricem, gerçi yüzsüz oluyo böyle insanlar umurlarında bile olmaz da neyse..

O kızda çok şey söylenmesi hakediyor da işte..
Ama kesinlikle yüzsüz oluyorlar hele erkekler asla utanma sıkılma yok umurlarında bile olmuyor ben çok gördüm çalışma ortamında ve bizzat yaşadım. Etek giyen kadınlara can bu çekiyor diyip bacaklarına bakan evli erkekler ve bu laflara gülümseyen yüz veren bekar kadınlar olsun, evli oldgunu bile bile adama kek yaptım sana deyip elleriyle yedirenler olsun. Özel sektör bu şekilde. Daha beter +18 muhabbetler olsun. Mide bulandirici ve kesinlikle yüzsüzler.

Cok gerildim gece gece vallahi. Is yerinde erkek mi yokmus neden hep kadinla yemege cikiyorlar ? Belli gruplari olsa yine anlarim, mesela esiniz, bu kadin, baska bir kadin, 2 erkek daha, ya da ne bileyim.. surekli ikisinden ibaret olaylar. Ben cok huylandim. Kiskanclik ediyorsun diye bastirmaya calismasi da cabasi. Bu kadar sakin kalamazdim sanirim, bi kavga cikartmadan icim sogumaz.

Bu ne laubalilik bu ne uslüp!!
Şimdi sen bana evli olduğunu söylemeseydin bu tablodan başka bişey anlardım
Kusura bakma ama ... sinirlenmekte çok haklısın çocuğun varmı?
Şimdi bunun aynısını sen yapmış olsaydın adın namussuz olurdu. Erkek yapınca erkektir o yapar ama!! Onların herzaman bahanesi vardır.Eşinle bence ciddi anlamda konuş
mertçe eğip bükmeden anlatsın
o bekar kızdada akıl yokmuş zaten bilmiyomuydu bu adamın evli olduğunu.
Adama bak bide şehir değiştirelim diyor
Allah ıslah etsin bacım ne diyim
Bana yeminler ediyor şehir değiştirmenin onunla ilgisi yok diye ama böyle de denk gelmezki nasıl inanayım.. çocuğum da var. Ofiste 20 tane erkek var, hiç birine ne haddimi aştım, hiçbiri de bana haddini aşmadı. Aşamaz da o payı vermem. Böyle konuşma olmaz. Yazıklar olsun ben bunu mu hak ediyorum. Konuştum söyle nevarsa bilmek istiyorum dedim, bişey yok sadece fazla samimi konuşmalar diyo. Yani bilmiyorum kafam çok karışık, haftaya kızımın doğum günü ben onu düşünüyodum sadece, şoktayım

Back
X