Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

BEraber tuvalete gitmemişlerdir. Millet de anlamamış ama kız beraber çıkacaklar için “önce tuvalete gidelim” demiş. ordan yemeğe geçelim anlamında.

Eşiniz flörtleşmiş sadece. Bu sizin için aldatma sayılır mı sayılmaz mı bilemem ama bu yazışmalarla öpüp koklaştıklarını çıkarmak saçma. Eğer öyle olsa, daha yakın konuşurlardı ve kız da bi nebze bu kadar mesafeli olmazdı o da daha yakın davranırdı diye düşünüyorum.

şu iş ortamında gevşek vıcık erkekler bi defolup gitsin...tabi ayarına tav olan kadınlarda...asla öyle bir ortama müdahil olmam ama yok mu malesef her yerde varlar...eşiniz tam bir yılışık net!

Kadınlarda bir tuhaf
Evli adamla be bu samimiyet?
Kendi de bir gün evlenicek
Omunda kocasıyla böyle konuşsalar delirir dimi?
Bilmiyorum bana garip geliyor tabi sadece kadını asla suçlamam .
Ama iş yerinde o kadar resmiyim ki modern bir tipim .bütün dünyayı gezdim gördüm bir sürü milletten çevrem var rahat bir insanım ama bana hala tuhaf geliyor
Ne münasebet elin adamı bana yavru diyecek o kim ya?
Bana sadece erkek arkadaşım ve babam yavrum diye seviyor ya!
Kimse böyle birşey söylemeye cesaret edemez
Müdürüm kızı gibi görür beni .o izlenimi mesafeyi ben veririm .
Dünya ne kadar pis gerçekten.
Allah’a şükür temiz bir çevrede çalışıyorum
Bazı kadınlarda bu var yüz verir sonra ayyy sapık bana dadandı der valla

Ayy okurken fenalik gecirdim gercekten, ergen ergen kurlaşmişlar. Adi köpek. Kadin yazsa soyle seyler adinı nelere cikarilar. Telefonu kafasindan parcalamadiginiz icin suclusunuz.

7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek:KK70:
E:tam bir objesin :cool:(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman:cool:
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Yavru,beybi ne demek bu baya baya flörtleşmişler.Sürekli dip dibie fln

konuşmalar normal değil üstüne üstülük onun olduğu şehre gidelim demesi hiç normal değil aralarında ilişki var besbelli bizde çalışan bekar bir kadınız ve iş yerindeki insanlar ile böyle içli dışlı konuşmayız. Bey ve hanım lı hitap ederiz. Üzgünüm ama iyi olmayan şeyler var ortada

flörtleşme var bariz belli ..
ben yazısmalarda bastan yazan "ok..arkaya - hadi" kelimelerini anlamadım mesela insann aklına acayip seyler geliyor..
ben 13 yıldır aynı şirketteyım hemen hemen herkesle sohbetım vardır kimisi evli kimisi bekar vs ..
bırakın evli olanları bekarlarla bile böle muhabbetım yok.. Sohbet etmıyor muyuz çoook şakalaşırız çoook ama böyle değil.. ne bileyimmm ben x erkek arkadasımı görunce hemen eee eşin ne yapıyo çocuklar nasıl vs vs sprmaya baslıyorum basta..

bzidede var bunlara benzer bikaç kişi..sorsan bildiğin samimi dostlar.geyikleri falan bel altı.bizdeki kadında evli bu arada.bana göre aşırı anormal.resmen flört yani aralarındaki

aldatma olmuş mu olmamış mı fiziksel olarak bilemem ama resmen burda birbirlerine kur yapıyorlar bariz belli.

Bende kalabalık bir firmada çalışıyorum . Samimi erkek arkadaşlarda var ama hiçbiriyle bu tarz muhabbetler içinde değiliz. Arkasından gitmesini geç bunları görmemle bile yıkardım ortalığı .

Siz aynı şekilde birileriyle konuşsanız eşiniz görse tepkisi ne olurdu acaba ? Onlar yapınca hep bir bahane var zaten.

Birbirlerinden etkileniyolar çok açık yoksa neden sürekli birlikte yemeğe çıksınlar
saçma sapan bir flörtleşmedir ilerisini bilmiyosun var mı yok mu diye eğer boşanacaksanız araştırın ve takipte kalın ama yok boşanmayacağım diyosanız da boşverin araştırmayın canınızı yakmaktan başka bişi olmaz bu

konuşmalar masum değil ve aralarında birşeyler var. ha bu ilişki olarak adı konmuş bişey midir, ikisi de genişlikten böyle takılıyor mudur bilemem.. ama hoş değil.
üstelik o şehre gitmek istiyor eşiniz falan.
cıks, olmamış.

7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek:KK70:
E:tam bir objesin :cool:(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman:cool:
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Kız eşinizi arkadaş gibi görüyor. Eşiniz hoşlanıyor aralarında ilişki yok. Cıvıklar. İşyerinde normal mi bilmem. Ben sevmiyorum. Biraz iyi davrandığım adam (bekar-evli) yüz buluyordu. Ondan mesafe koydum her zaman.

Böyle konuşmaların sonu genelde kötüye gidiyor maalesef. Bizzat çalışma arkadaşımın başına geldi. Erkek evli kız bekar. Samimiyetin dozunu kaçırdılar. Erkek farklı beklentilere girdi tabi, kıza açıldı. Kız uzak durmaya çalışsa da sürekli peşinde :KK12:maalesef erkeklerin karısı falan hiç umrunda olmuyor, heyecan peşindeler :sinirli:

6 numara kızın yazdığı sorun değil. Cevap sorun. Çıkma mı teklif ediyorsun. Birde kız 3 dk ya alacağım diyor. Eşiniz ok al beni diyor. Kız cıvık eşiniz ise yavşıyor. Özür dilerim kaba oldu ama :KK43:

Böyle konuşmaların sonu genelde kötüye gidiyor maalesef. Bizzat çalışma arkadaşımın başına geldi. Erkek evli kız bekar. Samimiyetin dozunu kaçırdılar. Erkek farklı beklentilere girdi tabi, kıza açıldı. Kız uzak durmaya çalışsa da sürekli peşinde :KK12:maalesef erkeklerin karısı falan hiç umrunda olmuyor, heyecan peşindeler :sinirli:
Aynen benim iş yerinde de oldu. Erkek kıza açıldı. Kız bütün diyaloğunu kesti. Büyük kavga ettiler. Karısını da tanıyordu nasıl boyle düşünür diye çok üzüldü. Ben söylemiştim ama bu sana aşık diye yok kankayız demişti. :(

Back
X