- 17 Aralık 2015
- 27.106
- 49.557
- 598
- Konu Sahibi Haymanaupk
eşiniz size hiç beybi diye hitap ediyor mu?
yada ettimi
yada ettimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli erkek arkadaşımla samimiydik bazen 24 saat irtibatta olmamız gerekirdi iş gereği gece yarısı arayıp konuşmamız gerekirdi. Beraber yemekhaneye giderdik oturup yerdik sigara içmeye beraber çıkardık, işim olsa arabasıyla götürürdü filan ama hitaplarımıza hep dikkat ederdik . Samimi olmak iyi anlaşmak başka bir şey cıvıklık başka.
Aynen benim iş yerinde de oldu. Erkek kıza açıldı. Kız bütün diyaloğunu kesti. Büyük kavga ettiler. Karısını da tanıyordu nasıl boyle düşünür diye çok üzüldü. Ben söylemiştim ama bu sana aşık diye yok kankayız demişti.![]()
Bu ne demek? Böyle saçma bi cümle duymadım. Objeyi ne anlama geliyo zannediyorlar acaba:tam bir objesin
Cussss resmen yakınlaşmış esin ne bu samimiyet erkek arkadaşlarının köküne kıranmi girmis niye hep o kızla dipdibe7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasınyemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
K:tamamdır
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek
E:tam bir objesin(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Evet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..
Bu tipler derken? Eşiyle falan görüşüyorlardı. Grup olarak geziyorlardı. İş dışında ya da işde birebir takılmıyorlardı. Benim anlama sebebim arkadaşım agresiftir bunu terslediğinde çocuğun çok alttan alması idi. Yoksa bir ilgi yoktu. Sadece samimiyet vardı ailecek görüşmeden dolayı...Benim algılarım yüksektir. Kızın anlamaması normaldi. Benim ki daha çok histi.Bu tiplere her türlü sınırı aşıyor , aşılmasına izin veriyorlar sonra kankayiz ayağına yatıyorlar.
Dünyada hiçbir kadın yoktur ki erkeğin ilgisini anlamasın , imkansız.
Ben de onu sordum kendisine.. ona takildim cunku. Ama cevap yazmadi konu sahibesi.eşiniz size hiç beybi diye hitap ediyor mu?
yada ettimi
Yok çete çökertiyoruzNasıl bir işmiş o ki 24 saat irtibattasınız? Savaş komutanları falan mısınız?
Bana diyor ama bana dediği bi kelimeyi başka bi kadına kullanamaz bence, benim aldığım terbiyede böyle en azından. Yani yavrudan ziyade yavrum demiştir, ben de o zaman samimi yakın erkek arkadaşıma bebiş desem çok komik ya desem illaki karşı tarafta ilgi uyandırır yanlış mıyım? Ayrıca gün içinde beni aramaz sormaz,, ben yazmasam yazmaz ama kızla maşallah hem her saat başı birlikteler yetmezmiş gibi yazışmışlar. Ben eminim bel altı muhabbeti de yaptıklarına yüz yüze daha da samimileşmişlerdir. Benim böyle bi adamı içim alması mümkün değil..belki benimle sevişirken onun hayalini kuruyordu, hep böyle sorular kafamı kemirecek..sadece yazıklar olsun, ama suç kıza bu rahatlığı vermesinde. İğrenç herif. Bana dün akşam bu kelimeleri erkek arkadaşlarına söylediğine dair ekran görüntüleri atmış onlarda da sadece canım ve bebiş var. Ama yavru yok, yada kıza davrandığındaki kibarlık yok, al beni cümlesi yok. Neyse gitsin arkasından İstanbula, istanbulu sevmeyen adam ..Ben de onu sordum kendisine.. ona takildim cunku. Ama cevap yazmadi konu sahibesi.
Zaten eski konularinda degersiz oldugunu vs soylemiş ordan anladim biraz.
Sordum saçmalama diyo yemin ediyo, ama bu konuşmalardan anladığım kesinlikle yakınlaştıklarını hissettim, kesin öpüşme vs olmuştur diye düşünüyorum. Samimiyet değil bu ya bambaşka ötesinde bişey.Eşiniz böyle bir kızı cinsellik konusunda kesinlikle yoklar..Kızda relax a benziyor zaten.Evli adamla ve evli adamın başka kızla bu tip konuşmaları nedir yaa,allah korusun yani.