Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Hayır herifi ben aldatmışım gibi bide bana tavır takınıyor ne insanlar var ya
Eşiniz kaç yıldır birlikte çalışıyor,yani tuhaf bir samimiyet var,eşiniz oncelikle suçlu ama bu kızları da anlamıyorum ne diye böyle abuk sabuk konuşurlar elalemin evli barkli adamiyla

Eşiniz kaç yıldır birlikte çalışıyor,yani tuhaf bir samimiyet var,eşiniz oncelikle suçlu ama bu kızları da anlamıyorum ne diye böyle abuk sabuk konuşurlar elalemin evli barkli adamiyla
Valla ben de biraz araştırdım sadece mayıs 2018den beri tanışıyorlar yani sadece ve sadece 1,5 yıldır şaka gibi..1,5 yılda gelişen cıvıklığa bak, ilginç olan da bi başkası yapsa neler neler derdi, görünce midem kalkıyor onu görmeye tahammülüm yok.. bu tarz kızlar aranıyo ve buluyolar da, böylesi salak adamlar da karısından sakladığı ilgiyi böyle o...u lara veriyor kısaca bu olay. "Al benii", alsın seni şimdi benim elimden

Son düzenleme:
Hayıır bide kıza toz kondurmuyo ya ona şaşıyorum, yok o benim diğer erkek arkadaşlarım kadar yakın da samimi de.. toz konduramıyosan benimle açıkça konuş, ve deki seninle olmuyo onu seviyorum de, nerde görülmüş evli bi adamın bekar bi bayanla yakın ve samimi olup, yediği, içtiği, s.çtığı ayrı gitmediği..

Bu konuşmaları arkadaşça olduğunu mu soruyorsunuz yani bize pes yani tuvalete bile biikte giriyorlar hakikatten çok masum konuşmuşlar

Eminimki esinin bu kadinla arkadasligi normal boyutta olsa, burda sana sacmalama abartiyorsun ya da gereksiz kiskanclik yapiyorsun diyecek bir cok arkadas var. Esin sana yaptigi ahlaksizligi normallestirmeye calisiyor, yaptigi kesinlikle normal degil ve o kiza karsi duygulari var, malesef cok belli bu. Ne yapmayi düsünüyorsunuz?

Eminimki esinin bu kadinla arkadasligi normal boyutta olsa, burda sana sacmalama abartiyorsun ya da gereksiz kiskanclik yapiyorsun diyecek bir cok arkadas var. Esin sana yaptigi ahlaksizligi normallestirmeye calisiyor, yaptigi kesinlikle normal degil ve o kiza karsi duygulari var, malesef cok belli bu. Ne yapmayi düsünüyorsunuz?
Hayatı ona zehir etmeyi..

7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek:KK70:
E:tam bir objesin :cool:(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman:cool:
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Canım allah yardımcın olsun

Ben böyle bir durumda analize baslardim. Esin isten ciktiktan sonra direk eve mi geliyordu yoksa gec mi geliyordu? Benim bir isim cikti dedigi oluyor muydu? Sen hic esinin is yerine gitmedin mi ? Bu kiz nasil bir sey? Yalniz mi yasiyor?(evine gitti mi diye düsünürdüm)
Haftanın 4 günü söylemesine göre fransızca kursuna gidiyo, tabi oraya da o kızla gidiyomuş konuşmalardan anladığım kadarıyla, gel gidelim hadi çıkalım al beni, arkaya gidelim, çıkalım saat veriyorum bla bla, onun dışında evde. Kızı da hiç tanımıyorum, yüzünü bile görmedim. Ama ne olduğu ortada KEVAŞE! Evdeki de YAVŞAK!
İKİSİ de birbirini bulmuş..

Tuvalete girip cıkalım derken,beraber girelim manasında anlamadm ben.
Hani ugrayıp cıkarız gibi.
Flört değilde gereksiz bi samimiyet var bence ortada. Oluuum falan kanka gibiler sanki.
Ama aynı sehre tasınmak istemesi büyük sıkıntı.
İşte kapıda birbirlerini bekliyorlar heralde, bensiz gitme, al beni, alcam seni ayağına. Yapışmışlar birbirlerine..

7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek:KK70:
E:tam bir objesin :cool:(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman:cool:
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Şokdayım resmen peşinden gitmek istiyooor yahu bu erkekler öyle karılarda ne buluyolar bu karılar nasıl beceriyo pes yaa...

Şokdayım resmen peşinden gitmek istiyooor yahu bu erkekler öyle karılarda ne buluyolar bu karılar nasıl beceriyo pes yaa...
Bisey buldugundan degil. Konu sahibi bu adami terketse bu sefer de karisinin pesinden kosar, elde olmayan tatli geliyor. Bazi adamlar öyle. Ne biliym allah islah etsin.

Haftanın 4 günü söylemesine göre fransızca kursuna gidiyo, tabi oraya da o kızla gidiyomuş konuşmalardan anladığım kadarıyla, gel gidelim hadi çıkalım al beni, arkaya gidelim, çıkalım saat veriyorum bla bla, onun dışında evde. Kızı da hiç tanımıyorum, yüzünü bile görmedim. Ama ne olduğu ortada KEVAŞE! Evdeki de YAVŞAK!
İKİSİ de birbirini bulmuş..
Peki evdeyken ne yapiyor, elinde sürekli telefon mu var telefonunda sifre mi var?

Back
X