- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
- Konu Sahibi Haymanaupk
Hayır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın ben günlerdir okuyorum yazdıklarınızı çok haklısınız . Tmm kız kevase , Kocaniz yavsak ki çok doğru ve daha acısı adam pişkin daha size tavır yapıyor . Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz şu aşamada sürekli burda nefret kusuyorsunuz çok zor hisler belli. Hayatı zehir edicem demişsiniz nasıl ? Dürüst olun kendinize su an hayatı zehir olan ve kendine hayatı zehir eden tek kişi var o da sizsiniz . Üzmek değil amacım gerçekçi bakmak .tekrar söylüyorum somut adım atmicaksaniz bence durulun artık esiniz zaten pişman değil gönül alma çabası bile yok malesef yipratmayin kendinizi değmez . Ha yok diyorsanız ve ayakları üzerinde duran bir kadınsaniz kendinize eziyet edip durmayın artık bence sinir ol ol nereye kadar gidecek . Siz napmayi düşünüyorsunuz sahiden ??Haftanın 4 günü söylemesine göre fransızca kursuna gidiyo, tabi oraya da o kızla gidiyomuş konuşmalardan anladığım kadarıyla, gel gidelim hadi çıkalım al beni, arkaya gidelim, çıkalım saat veriyorum bla bla, onun dışında evde. Kızı da hiç tanımıyorum, yüzünü bile görmedim. Ama ne olduğu ortada KEVAŞE! Evdeki de YAVŞAK!
İKİSİ de birbirini bulmuş..
Rezalet. Tuvalette ne yaptiklarini dusunmek bile istemiyorum7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasınyemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
K:tamamdır
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek
E:tam bir objesin(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Evet çok haklısınız, gerçekçi bakmaya çalışıyorum şuanda boşanmak en kolayı.. boşanıcaz o yavşaklığına devam edicek, ama ortada çocuk var. çocuğum olmasa zaten arkama bakmam, ama çocuk olduğu için mantıklı düşünmem gerekiyor..Kendi ellerimle teslim edicem belki de mutlu olacak boşanınca.. şuanda ne yapmalıyım inanın bilmiyorum, elimde olsa 1-2 hafta kaçıp uzaklaşıcam.. Zaten en başta da dediğim gibi sadece kendime üzülüyorum, belki bunu biriyle paylaşsam rahatlayacağım ama paylaşacağım kimse yok, bilirsiniz insanların %80i umursamaz %20si de sevinir..bişey yapmalıyım ama ne bilmiyorum.. kendisi benim gibi değil normal yaşantısına devam ediyo, açıklamaya çalışmıyo yani..bu arada kendisi buraya üye olduğumu biliyor ve yazdıklarımı okuyor.Bakın ben günlerdir okuyorum yazdıklarınızı çok haklısınız . Tmm kız kevase , Kocaniz yavsak ki çok doğru ve daha acısı adam pişkin daha size tavır yapıyor . Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz şu aşamada sürekli burda nefret kusuyorsunuz çok zor hisler belli. Hayatı zehir edicem demişsiniz nasıl ? Dürüst olun kendinize su an hayatı zehir olan ve kendine hayatı zehir eden tek kişi var o da sizsiniz . Üzmek değil amacım gerçekçi bakmak .tekrar söylüyorum somut adım atmicaksaniz bence durulun artık esiniz zaten pişman değil gönül alma çabası bile yok malesef yipratmayin kendinizi değmez . Ha yok diyorsanız ve ayakları üzerinde duran bir kadınsaniz kendinize eziyet edip durmayın artık bence sinir ol ol nereye kadar gidecek . Siz napmayi düşünüyorsunuz sahiden ??
Evet çok haklısınız, gerçekçi bakmaya çalışıyorum şuanda boşanmak en kolayı.. boşanıcaz o yavşaklığına devam edicek, ama ortada çocuk var. çocuğum olmasa zaten arkama bakmam, ama çocuk olduğu için mantıklı düşünmem gerekiyor..Kendi ellerimle teslim edicem belki de mutlu olacak boşanınca.. şuanda ne yapmalıyım inanın bilmiyorum, elimde olsa 1-2 hafta kaçıp uzaklaşıcam.. Zaten en başta da dediğim gibi sadece kendime üzülüyorum, belki bunu biriyle paylaşsam rahatlayacağım ama paylaşacağım kimse yok, bilirsiniz insanların %80i umursamaz %20si de sevinir..bişey yapmalıyım ama ne bilmiyorum.. kendisi benim gibi değil normal yaşantısına devam ediyo, açıklamaya çalışmıyo yani..bu arada kendisi buraya üye olduğumu biliyor ve yazdıklarımı okuyor.
Anladım yok siz zaten kesinlikle çok haklı ve his olarak zor durumdasiniz çok belli . O zaman en çok rahatlayacaginiz en azından sizi biraz olsun stresten kurtaracak şeyi yapın ama kendinizi uzmeyin değmez çünkü esiniz gibi ahlaksız insanlara. Hakkınızda hayırlısı olsun .Evet çok haklısınız, gerçekçi bakmaya çalışıyorum şuanda boşanmak en kolayı.. boşanıcaz o yavşaklığına devam edicek, ama ortada çocuk var. çocuğum olmasa zaten arkama bakmam, ama çocuk olduğu için mantıklı düşünmem gerekiyor..Kendi ellerimle teslim edicem belki de mutlu olacak boşanınca.. şuanda ne yapmalıyım inanın bilmiyorum, elimde olsa 1-2 hafta kaçıp uzaklaşıcam.. Zaten en başta da dediğim gibi sadece kendime üzülüyorum, belki bunu biriyle paylaşsam rahatlayacağım ama paylaşacağım kimse yok, bilirsiniz insanların %80i umursamaz %20si de sevinir..bişey yapmalıyım ama ne bilmiyorum.. kendisi benim gibi değil normal yaşantısına devam ediyo, açıklamaya çalışmıyo yani..bu arada kendisi buraya üye olduğumu biliyor ve yazdıklarımı okuyor.
Eşinizle değişik bir ilişkiniz var zaten. Buradaki yazdıklarınızı okuyor ve hiçbir olmamış gibi mi davranıyorsunuz evde? İlginç.Evet çok haklısınız, gerçekçi bakmaya çalışıyorum şuanda boşanmak en kolayı.. boşanıcaz o yavşaklığına devam edicek, ama ortada çocuk var. çocuğum olmasa zaten arkama bakmam, ama çocuk olduğu için mantıklı düşünmem gerekiyor..Kendi ellerimle teslim edicem belki de mutlu olacak boşanınca.. şuanda ne yapmalıyım inanın bilmiyorum, elimde olsa 1-2 hafta kaçıp uzaklaşıcam.. Zaten en başta da dediğim gibi sadece kendime üzülüyorum, belki bunu biriyle paylaşsam rahatlayacağım ama paylaşacağım kimse yok, bilirsiniz insanların %80i umursamaz %20si de sevinir..bişey yapmalıyım ama ne bilmiyorum.. kendisi benim gibi değil normal yaşantısına devam ediyo, açıklamaya çalışmıyo yani..bu arada kendisi buraya üye olduğumu biliyor ve yazdıklarımı okuyor.
Yoo bişey olmuş gibi davranıyoruz ve konuşmuyoruz hanfendi.. Ölüm sessizliği var evde, garip olmasa buraya yazmam zaten, bir derdim var köşesi değil mi yanlış mı biliyorum, insanlar gelip mutluluğunu paylaşmıyor burda.. düzelecek gibi de değil evet.. ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Cevaplar tatmin etmiştir umarım..Eşinizle değişik bir ilişkiniz var zaten. Buradaki yazdıklarınızı okuyor ve hiçbir olmamış gibi mi davranıyorsunuz evde? İlginç.
Sizin olayınız bu kadınla eşinizin samimiyetinin çok ötesinde ve düzelecek gibi de değil. Yapacağınız şeyde ortada aslında. Umarım bir cesaret bu garip evlilikten kurtulursunuz.
Benim tatmin olmam önemli değil öyle bir çabam da yok zaten.Yoo bişey olmuş gibi davranıyoruz ve konuşmuyoruz hanfendi.. Ölüm sessizliği var evde, garip olmasa buraya yazmam zaten, bir derdim var köşesi değil mi yanlış mı biliyorum, insanlar gelip mutluluğunu paylaşmıyor burda.. düzelecek gibi de değil evet.. ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Cevaplar tatmin etmiştir umarım..
Dünyayı dar etmekten kastınız ne mesela ben de merak ediyorum, ben de yaptım bağırdım çağırdım ama umrunda mı sanmam. Yazdıklarını tekrar tekrar okuyup kinleniyorum her seferinde.. evet kimse haklı bulmadı, bulmayacak da kendinden başka. Ona onun gibisi layıkmış. Ben ona fazla geldim taşıyamadı. Gizli saklı skype tan onun bunun kızıyla karısıyla konuşur yavşar anca. Birinin de eşi, sevgilisi yakalar benzetir bi güzel..tek temennim buEşin burayı okuyorsa eğer bu yazdıklarımızı da okuyacak diyerek bir kaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle benim eşim yapsa ona dünyayı dar ederim bırak kaldığı yerden devam etmeyi bu adam önce evde ki karısını cocugunu hatırlasın onun bunun kızını arkaya çağıracağına. Kaç sayfa msj var bir tek kişi onu haklı bulmadı o kendini haklı görüyor. Ben katlanamam bu davranışlara midem bulanır yüzüne baktıkça.
Sanmam yaa onun beni kıskandığını da sanmıyorum. En azından benim kadar tepki vermez. Sadece formaliteden sinir olmuş gibi yapar, enerji harcamaz..hatta belki hoşuna bile gidebilir. Yani benim böyle bi olayım olmadığı için, ne tepki verir çok kestiremiyorum, anca saçma sapan giyimime karışır, üsturuplu giydiğim halde..Ben benzer bı uslupla kadın olarak erkek iş arkadasimla konuşurken eşiniz yakalasa; kabul eder miydi iş konuşması olduğuna ikna olur mu?
Beraber yemeğe de gitsinler; çaya çorbaya da işin gerektiriyorsa. Ama bu üslup kabul edilemez
Sağolun inşallah. Durumun vehametinin ben farkındayım ve sadece çocuğumı düşünüyorum tabiki de. Teşekkür ederimBenim tatmin olmam önemli değil öyle bir çabam da yok zaten.
Elbette burada dert paylaşıyorsunuz ve bu gayet normal. Bazen insan içinde bulduğu durumun vehametini farkedemiyor, o yüzden yazdım diğer yorumumu. Sizi ekstradan üzmek gibi bir niyetim yoktu. Umarım doğru adımlar atarsınız kendiniz ve evladınız için.