• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek daha mı cazip gelir acaba...

Tüm kadınlara şeklinde söylemek çok saçma. Böyle bir kesim var kadınlar arasında belki sayıyladır bu insanlar çok az miktarda dır. Ama en yakınımda bile bir kadından gördüm bu sadistligi. Hoşuna gidiyor bu durum bazı hanımların.
Evli adamların aklını karıştırmak bazı kadınların hoşuna gidiyor olabilir tabii. Ama bakılınca kadının takip etmesi adamı gözüne kestirmiş olması anlamına gelmez.
Zaten ben bu üyeyi de anlamadım kocası saçma sapan davranıyor gelip hemen konu açıyor ediyor sonra da bir bakıyorum kıskanmış. Adamın hakaretleri havada uçuştu bu kocişim de kocişim diyor. Hoş buraya konu açan kadınların çoğu da laf olsun iki konuşayım rahatlayayım diye konu açıyor. İcraat yok sadece konuşup rahatlamak için konu açıp duruyorlar.

Benim bey efendiyede evli oldugu belli oldugu halde 17 yaşındakı kızlar falan arkadaşlık istegi göndermiş. Bu ne dedim o hışımla. Akraban mı dedim yok degil, tanıdıgın biri mi yok degil. Diyorum bu ne niye sana istek atıyor yani. Ben ne biliyim yahu ben mi eklemişim mesaj at sor nerden tanışıyomuşuz diyor. Resmine bi bakıyım Töbe töbe kız kücükmüş saçmalama diyor. İlk evlendigimizde de dügün resimlerini görüp yazan kişiler olmuştu. Dedim hayırdır kim bu. Eskiden yazmıştım yüz vermemişti diyor. Ne aşk itirafları ne hayal kırıklıkları allahım yarabbim. Evli adam tatlı oluyor ben sana diyim.
Çok şükür adam akıllı yorum yapan biri çıktı senden önce yazılanlara bi baksana Allah aşkına ne biçim insanlar var aramızda ya kendi kocalarına biri yanından geçerken slm verse yıkılır buralar kıyamet kopar asar keserler ama biz bişeyden rahatsız olup dertlenince boş boş attırır insanlar nede olsa tuzları kuru ya kendileri pür neşe ya halbuki nelere takılıyorlar yazık bazen millet burada nasıl deliriyor şimdi anlıyorum

Çok şükür adam akıllı yorum yapan biri çıktı senden önce yazılanlara bi baksana Allah aşkına ne biçim insanlar var aramızda ya kendi kocalarına biri yanından geçerken slm verse yıkılır buralar kıyamet kopar asar keserler ama biz bişeyden rahatsız olup dertlenince boş boş attırır insanlar nede olsa tuzları kuru ya kendileri pür neşe ya halbuki nelere takılıyorlar yazık bazen millet burada nasıl deliriyor şimdi anlıyorum
Şimdi efeeeendiiim benim kocam yok. Kendisine selam verilince kıskanıp da dünyayı başına yıkacak kadar özgüvensiz de değilim. Hayır ben hala sana hakaret eden saçma sapan davranan adamı neden kıskandığını bir de gelip konu açtığını anlamadım. Hayır bir de adam seni kaç kere gözden çıkardı sen hala kocişim...

Allah Allah...
Madem öyle garip arkadaşlarınız var burada onlara dertlenseydiniz "şu selam verdi,asıldı,sosyal medyada takip ediyor aşık oldu" konusunu.

Ama bak şöyle birşey var biz bdv okuya okuya kafayı biraz yemiş olabiliriz. Yani burda okadar çok şey görüyoruz ki insanın kişiligiyle paralel insan paranoyak olabiliyor. Ben de kafama estikçe hayırdır der hesap sorarım. Ama kocama bakarım onun hareketlerine cevaplarına. Yani ortada birşey yokken kıza sarmam. Sadece birazdaha gözlemci birazdaha temkinli oluyorum bu paranoyalardan ne kendime nede evliligime zarar veririm yani zaten konunun sonunda güleriz geçeriz kocamda bende. Takıntı haline getirmeyin diye diyer arkadaşlar öyle konuşmuş olabilirler.

Kocama biri selam verse yıkılmam, hasta değilim ama bence siz gerçekten bir düşünün. Dediğiniz gibi 3 sayfalık yorumda sizi destekleyecek tarzda yazan cok az insan var.

Elbette evli erkeğin peşinden koşan kadın vardır ancak bu anlattığınız hikaye böyle bir hikaye degil. İnsanın eşini üstün görmesi, değerli bulması hoş bir şey ama emin olun kimse eşinizi sizin gördüğünüz kadar değerli görmüyor.

Eşiniz çok mu yakışıklı? Ekstra bir eğitimi mi var? Çok mu zengin? Neden insanlar eşinizin peşinde koşsun ki?

Slm kızlar yahu nedir bu milletteki evli adama sarma olayı anlamış değilim eşimde instagram var ama pek aktif değil toplasanız 2 yılda 15 resim paylaşmıştır 20 de arkadaşı vardır profil foto ikimizin paylaşılan tüm resimlerde ikimize ait dün yemekte eşim laf arasında ya falanca var adı a yla başlıyor çok değişik bir isim ilk kez duydum hatırlayamadım bile geçen gördü abi nasılsın falan diye hal hatır sordu sen artık gelmeyecekmişsin bizim ofise kim gelecek diye falan sordu dedi üstünde durmadım sonra eşimin instagramdan bişeye bakacaktım ana bi baktım biri takip etmeye başlamış eşimi 2 gün önce a yla başlayan ve garip bir isim:işsiz:hemen kontrol ettim eşim takip etmiyor Facebook yada internet vs hiçbir yerden aratma vs yok baktım adamın sucu yok az kaldı kıza sarıcam bi akıl verin ne yapıyım nasıl davranıyım kızın bilgilerde gizli hiçbirşey göremiyorum sadece profilde onunla çok mutluyum yazan bir yazılı resim var gerçi eşimdede var kabahat sonuçta arkadaşlık isteği onay istiyor niye izin veriyorsun milletin takibine gerçi takibe izin veren istese kendide takip ederdi erkek ya gururlarımı oksanıyor millet takip edince anlamıyorum ki

kızın günahını almışsın otur da bu kul hakkı ile nasıl yaşayacağını düşün..
ortada asılma yok sarma yok.
sosyal medya aynı sokakta karşılaştığım insanı bana öneri diye getiriyor ben eklemiyorum kız eklemiştir eşinin de profili kilitli değilse otomatik eklenmiştir.
bu nasıl bi vicdan kıza sardıracak kadar..

Is yerimde abim gibi sevdigim cok erkek vardi cogu evliydi benden yasca buyuk olduklari icin. Gorsem konusurum eski is yerime ziyarete gittigimde gorusurdum. Ozel gunlerde mesaj da atarim ne onlar bana o gozle bakti ne ben onlara ha takiplesiriz de diyalogumuz oldugundan. Allah yuvalarina mutluluk versin hep esleriyle fotograflari olur begenirim de. Burda bir fesatlik art niyet goremiyorum hist yavrum diye laf atmamis kiz esinize bi sakin olun herkes onun pesinde degil

Is yerimde abim gibi sevdigim cok erkek vardi cogu evliydi benden yasca buyuk olduklari icin. Gorsem konusurum eski is yerime ziyarete gittigimde gorusurdum. Ozel gunlerde mesaj da atarim ne onlar bana o gozle bakti ne ben onlara ha takiplesiriz de diyalogumuz oldugundan. Allah yuvalarina mutluluk versin hep esleriyle fotograflari olur begenirim de. Burda bir fesatlik art niyet goremiyorum hist yavrum diye laf atmamis kiz esinize bi sakin olun herkes onun pesinde degil
Aynen katılıyorum.
Bu durumda bilmeden ne evli erkeklere asılmışız da haberimiz olmamış.

15 senelik evliyim eşimin ins hesabı var ben takip etmiyorum bile..diğer sosyal medya hesaplarına da kim eklenmiş falan diye bakmıyorum..
slm alıp vermekte insanlıktır e insanda sosyal bir varlıktır..
diken üstünde yaşamak zor zanaat hayatımı zehir edemem kendime..

Evli adamların aklını karıştırmak bazı kadınların hoşuna gidiyor olabilir tabii. Ama bakılınca kadının takip etmesi adamı gözüne kestirmiş olması anlamına gelmez.
Zaten ben bu üyeyi de anlamadım kocası saçma sapan davranıyor gelip hemen konu açıyor ediyor sonra da bir bakıyorum kıskanmış. Adamın hakaretleri havada uçuştu bu kocişim de kocişim diyor. Hoş buraya konu açan kadınların çoğu da laf olsun iki konuşayım rahatlayayım diye konu açıyor. İcraat yok sadece konuşup rahatlamak için konu açıp duruyorlar.
Ben konuyu genel olarak ele aldım aslında.
Yani hanım efendinin anlattıklarına odaklanmadan yazdım biraz. İnsan ister istemez sorar kocama anlatsam böyle böyle ben iş yerinden bi erkek arkadaşla karşılaştım selam verdim şöyle söyle konuştuk desem. İllaki sorar nasıl bir adam kim vs. O şekilde bir kıskançlık normal. Kızmadan kendini parçalamadan merak etmek. Aslında konu sahibinin yapması gereken de bu ama buraya bir hışımla gelmiş biraz abartarak yazmış olabilir bilemedim :) Bakmadım diger konulara

takip ettiyse tanıdığı için takip etme olasılığı aklınıza gelmedi mi? ne var bunda. sanki boşa karını bana gel demiş gibi tepki veriyorsunuz. benim de bir çok evli arkadaşım var sosyal medyada şimdi hepsine meraklı mıyım ben? hiç evli arkadaşlarımız olmayacak mı bizim?

Back
X