Evli Erkek Hataları ?

Ultraviyole

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
601
6
46
Diğer
Erkekler evlendikten sonra tembelleşiyor ya da özensizleşiyor (vb) diyenlerdenseniz ,gelin evli erkek hatalarını belirleyelim.

Flört döneminde neydi?Evlenince ne oldu?

Erkekler evlendikten sonra tembelleşiyor ya da özensizleşiyor (vb) diyenlerdenseniz ,gelin evli erkek hatalarını belirleyelim.

Flört döneminde neydi?Evlenince ne oldu?

ne olacak 180 bile değil 360 derece dönüyorlar herhalde kafalarında köprüyü gecene kadar gibi düşünce var ama bizlerle baş edemiyeceklerini unutuyorlar:))))))))))

Bir araştırmaya göre kadınların yüzde 22'si ilişkileriyle ilgili şöyle düşünüyor: "Gün geçtikçe birbirimizle daha az konuşur hale geldik. Artık benimle hiç ilgilenmiyor..." Oysa erkekler aşık oldukları ilk günlerde genellikle gerçek bir beyefendi gibi davranırlar. Aşkını ispatlayan küçük sürprizler yapar eve ya bir çiçek ya da sizi akşam yemeği için restorana götürme teklifiyle gelirler. Bunlarla yetinmeyip mutfakta bile size yardım ederler. Ancak evlilik ilerledikçe her şey değişmeye başlar. Eşiniz her geçen gün eve biraz daha geç gelir ve akşamları hatta hafta sonları sürekli TV karşısında oturmayı tercih eder.

Neden değişiyorlar?

Eşinize artık eskisi gibi olmadığını söylediğinizde mutlaka "Ama benim de kafamı dinlemeye ihtiyacım var" der. Üstelik bir de sizden hizmet bekler: "Hayatım biraz fındık getirirmisin. Canım bir bardak su verirmisin..." ve sonunda hayalinizdeki prens yorgun bir kurbağaya dönüşür. Alman psikolog Michael Thiel buna hiç şaşırmıyor:

"Kadınlar sık sık erkeklerin ciddi bir ilişkiye girdikten sonra garip bir değişim yaşadıklarından yakınıyor. Çünkü erkekler kur yapma döneminde tek bir hedefe kilitleniyor: Genlerini yeni kuşağa aktarabilmek için dişiyi kazanmak! Bunun temelinde de biyolojik bir motivasyon yatıyor. Kadın ise bu davranışı erkeğin duyduğu sevginin göstergesi olarak yorumluyor ve hep öyle kalmasını istiyor. Erkek ise kadına egemen olduktan sonra başka bir program işlemeye başlıyor. Sadece 'sorumlu aile reisi' görevini üstleniyor ve onun dışındaki her şeyi görmezden geliyor."

Ben evliliğin erkekleri ya da kadınları değiştirdiğini inanmam..
Sadece bekarken göremediklerimizi evlenince farkediyoruz o kadar!

Kanaatimce en belirgin faktör;çiftlerin flört döneminde birbirlerine karşı sınırlı sorumluluk taşımasıdır.Evlilik ile birlikte sorumluluklar artar,ilişkiye aileler,akrabalar dahil olur,iş,güç,hayat telaşesi daha fazla kendini gösterir ve ilişki form değiştirir.

buna evli erkek hataları demek bana biraz mantıksız geliyor.
sonuçta kadın da erkek de evliliği sadece flört dönemindeki veya nişanlılıktaki gibi toz pembe
zannettikleri için yanılıyorlar ee tabi işin içine evin sorumlulukları,aileler,maddi sıkıntılar ,
kültür farkları,çevre farkları girince affallanıp kalıyorlar böylelikle de insanları tepkilerinin değiştiği
tanıdıkları sandıkları kişinin o olmadığı anlaşılıyor .
şöyle bir durumda varki isterseniz evleneceğiniz kişiyi on yıldır tanıyın isterseniz bir haftadır ,
evlenince karşınızdaki kişinin iyi veya kötü her gün değişik bir huyunu öğreniyorsunuz yani aynı evde iki kişinin yaşamaya başlaması çok farklı bu
her iki taraf içinde geçerli...sonuçta yeri geliyor anne,baba,kardeşlerimizle bile yani
aynı kan bağındaki kişilerle bile uyuşmazlık yaşıyorsak bunun tamamen farklı aile kültürüyle yetişen
iki kişi de olması çok normal sadece bunun dozu ve kişilerde yarattığı etkiler farklı.

Ben evliliğin erkekleri ya da kadınları değiştirdiğini inanmam..
Sadece bekarken göremediklerimizi evlenince farkediyoruz o kadar!

katiliyorum.. ancak sevgiliyken, sözlüyken, nisanliykende gercek yüzlerini muakak zamanla gösteriyorlar.. bu yüzden aslinda en sagliklisi hemen acele acele evlenmemek.. bir süre nisanli durunca daha iyi taniyorsun.. bir cok evlilikler hemen aceleye getiriliyor ve sonrada bitiyor ne yazikki.. ancak nisan süreci uzun tutulsaydi belki yok anlasamayacagiz yollarimizi ayiralim denile bilirdi... benim görüsüm böyle.. Laale sana katilioyrum:)

[COLOR=
evlenmeden önce size dünyanın en güzel kadınıymışsınız prensesmiş gibi davranıp evlendikten sonra bi iltifatı bile zar zor duyabiliyosunuz.rahatlık geliyoo ama ben çözümü buldum ben ona ondan beklediklerimi yapıyorum sonra da oda yapıyorrrrrr

evlilik elde etmektir. iltifat ve centilmenlikler elde etmek için yapılır. evlenince bunların bitmesi çok doğal. ama kabul edilebilir bir şey değil. o halde evlilik kurumunda var bir suç. ya da kadınların tavrında. elde edilmemiş gibi davranabilmek mümkün mü evlilikte? :44:

Benim için çok değerli bir öğretmenim şöyle demişti bir gün: "Flört ederken malum her gün görüşemiyorsunuz ve birbirinizi özlüyorsunuz. Haliyle de hep güzel şeyler yaşıyorsunuz zaten sınırlı olan vaktinizi güzel geçirmek için, kimse birbirini kırmıyor ama evlenince her an berabersiniz ve artık herkes birbirinin o beraber geçirdikleri kısıtlı zaman dışında da aslında nasıl biri olduğunu görüyor ister istemez." Bu tür sorunlar da bundan kaynaklanıyor sanırım ve bence hiçbir şey tek taraflı değildir, eminim erkeklerin de kadınların evlendikten sonra çok değiştikleri konusunda bir çok şikayetleri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…