• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek sorunsalı

Bence feyste foto gordugunu yada nette onu arastrdigini soyleme. Erkekller boyle kadinlardan hoslanmiyor, dedektif gibi. Olurda devami olursa, kotu bi ani olmasin aranizda..

Bence direk eskilerden muhabbet ac, oldumu senin soz, nisan fln de. Yok mok derse zaten yalan soledigi asikar olacagi icin feyste gordugunu soyler, adamin niyetini gormus olursun..

yaşım henuz 25. yanı bır sure bekle dıyorsun oyle mı bu supheyle beklemekte cok zor :((( farkında olmadan soguk isteksiz davranıuyorum ona. bıraz once görüsmek istemiyorsan lutfen acıkca soyle dedi bende basım agrıyor mazur gör vs dedim geciştirdim

Başım ağrıyor demek yerine "face de düğün foto larını gördüm bu yüzden moralim bozuk" deseydin keşke.

hayır henuz bır adım atmadım ogrenmek adına sadece durumun berbatlıgına isyan ettim

Şimdiden paniğe kapılma dicem ama boşanan insan fotoğrafları da sildirir gibime geliyor neden kalsın ki. Zaten çok bi paylaşımınız olmamış böyle bir durum varsa eğer buna şükret baştan anlamış oldun.

bence hiç sormana gerek yok.. adamın düğün fotoğrafları olduğuna eminsen ve sana ben boşandım demedi ise..
Adam halen evli...hiç hayal kurma ve bir an önce kendi yoluna bak

adamla evlılıkm uzerıne hıc konusmadık ne evlıyım dedı ne bekarım ne de bosandım cunku sormadım henuz muhabbet o kadar ciddileşmedi hala arkadas modundayız kucuk kucuk ılerlıyoruz

Şimdiden paniğe kapılma dicem ama boşanan insan fotoğrafları da sildirir gibime geliyor neden kalsın ki. Zaten çok bi paylaşımınız olmamış böyle bir durum varsa eğer buna şükret baştan anlamış oldun.

sildirmişte olabilir cunku gelin ve damada dair hic fotograf görmedim

Bence feyste foto gordugunu yada nette onu arastrdigini soyleme. Erkekller boyle kadinlardan hoslanmiyor, dedektif gibi. Olurda devami olursa, kotu bi ani olmasin aranizda..

Bence direk eskilerden muhabbet ac, oldumu senin soz, nisan fln de. Yok mok derse zaten yalan soledigi asikar olacagi icin feyste gordugunu soyler, adamin niyetini gormus olursun..

Aynen katılıyorum çok mantıklı.

yaşım henuz 25. yanı bır sure bekle dıyorsun oyle mı bu supheyle beklemekte cok zor :((( farkında olmadan soguk isteksiz davranıuyorum ona. bıraz once görüsmek istemiyorsan lutfen acıkca soyle dedi bende basım agrıyor mazur gör vs dedim geciştirdim

Beyefendi kaç yaşında

Bu Durumda En Garantili İş Kimliğine Bakmak Aslında Biz Bayanlar Gönül İşlerine Girer Girmez Bakmalıyız Hemen Kimliğine Ve Karşı Taraf da Hiç Alınmamalı Bu Duruma Hakları Yok :19: Ortalık Sahte Bekar Adamlarla Kaynıyor Başka Yol Bırakılmıyor Bize

Acikca sorsanizs tesadufen evlilik resimlerini gordum sasirdim falan diyerek?

33 yaşında ,,,,,,,,,

Hımmm yaş gayet müsait evlenip ayrılmaya bu ilişkiden bir çocuk da olabilir. Çok saçma bir mesaj atmış görüşmek istemiyorsan bunu açıkça söyle diye oldukça da akıllı korkusuz şovalye acaba öğrendi mi diye bir süphesi de yok. Eğer çok etkilendiysen ve emin olmadan görüşmeyi kesmek istemiyorsan bir lafın arasında söyle ' bana söylemen geken bişey var mı ' . Çok iddaalı olacak ama baksana o da çok baskın gibi. Ben olsam en ufak bir tripte işte öğrendi diyip irdelerdim. Bunu yapmak yerine atar yapabiliyorsa hem zeki hem de çakalll... Bu konuyu asla bir tartışmanın ardından açma sakın. Baskın basanındır ....

Şöyle bir seyde var bir arkadasim esinden ayrildi simdi yeni bir iliskisi var ve hala soyleyemedi bayana ve kaybetmekten korkuyorum diyor. Cunku bazi kisiler asla bosanmis birini istemiyor. Belki o da cekiniyordur kurmaktansa acikca sor tstlim

Hımmm yaş gayet müsait evlenip ayrılmaya bu ilişkiden bir çocuk da olabilir. Çok saçma bir mesaj atmış görüşmek istemiyorsan bunu açıkça söyle diye oldukça da akıllı korkusuz şovalye acaba öğrendi mi diye bir süphesi de yok. Eğer çok etkilendiysen ve emin olmadan görüşmeyi kesmek istemiyorsan bir lafın arasında söyle ' bana söylemen geken bişey var mı ' . Çok iddaalı olacak ama baksana o da çok baskın gibi. Ben olsam en ufak bir tripte işte öğrendi diyip irdelerdim. Bunu yapmak yerine atar yapabiliyorsa hem zeki hem de çakalll... Bu konuyu asla bir tartışmanın ardından açma sakın. Baskın basanındır ....

cocuk oldugunu sanmam cok az evlı kalmıslar. ayrıca henuz sevgılı bıle degılız kı tum bu sorgulama haklarını kendimde görmüyorum, bakalım biraz kendi imkanlarımla anlamaya calısacagım sanırım direk sormak mantıklı olmaz henuz ıkı haftadır tanıdıgı bırını de ikna cabalarına girecegini sanmıyorum simdiden bu kadar sorun yaptıysa ilerde daha cok sorun yapar diye düsünür sonucta hic evlilik yapmamış biriyim

Şöyle bir seyde var bir arkadasim esinden ayrildi simdi yeni bir iliskisi var ve hala soyleyemedi bayana ve kaybetmekten korkuyorum diyor. Cunku bazi kisiler asla bosanmis birini istemiyor. Belki o da cekiniyordur kurmaktansa acikca sor tstlim

bende oyle dusunuyorum cekınıyor olabılır pasylasmaktan cunku henuz hıc tanımıyor benı ne tepkı verecegımı bılmıyor

cocuk oldugunu sanmam cok az evlı kalmıslar. ayrıca henuz sevgılı bıle degılız kı tum bu sorgulama haklarını kendimde görmüyorum, bakalım biraz kendi imkanlarımla anlamaya calısacagım sanırım direk sormak mantıklı olmaz henuz ıkı haftadır tanıdıgı bırını de ikna cabalarına girecegini sanmıyorum simdiden bu kadar sorun yaptıysa ilerde daha cok sorun yapar diye düsünür sonucta hic evlilik yapmamış biriyim

Seni ve hiçbir kadını bir erkek dedektifçilik oynamaya mecbur bırakamaz . Madem ki yeni daha herşeyin bir sorma tarzı var canım benim kendini yeme. Seni daha iyi tanımak istiyorum kendini anlat ailenden bahset de zaten öğrendiğini anlar dimi

ayrıca şunu da düşünüyorum sırf tayin icin yani doğu dan batıya gelmek icin boyle bır evlılık yapmıs olsa dügün yapmazdı nikah yeterdi . yani anlasmalı bbır evlılık olmadıgı acık.
ya gercekten sevmiş evlenmiş ya da kadını kullanmış ailesinin şehrine gelmek için offfff kafamda binlerce soru

dogrudan sormak mantıklı olan ama bu sekılde yaklasmak ıstemıyorsan bu yasına kadar cıddı bır ılıskın olmadı mı de ne bıleyım nısan evlılık falan de..

dogrudan sormak mantıklı olan ama bu sekılde yaklasmak ıstemıyorsan bu yasına kadar cıddı bır ılıskın olmadı mı de ne bıleyım nısan evlılık falan de..

evet belkı bu daha ılımlı bır yaklasım olabılır. bakalım kendi arastırmamdan bırsey cıkmazsa bunu yapacagım kafama yattı

Ben sizin yerinizde olsam, laf arasında 'yalandan hiç hoşlanmam,dürüstlüğe çok önem veririm,gizlim saklım yoktur' tarzında bir cümle kurardım.
Yada olay bir arkadaşımın başına gelmiş gibi anlatır, tepkisini ölçerdim.
Bu çabama, teşvikime rağmen anlatmıyorsa işin aslını,yol verirdim. Bir ilişkiye başlamak için güven çok önemlidir ki bu kişisel bir durum olmaktan çıkıyor , siz devreye girdiğiniz anda ve artık sizi de ilgilendiriyor. Evli yada boşanmış bilmek ve ona göre yolunuzu çizmek sizin hakkınız bence.

Back
X