evli erkek

t3soft65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
193
0
0
Aydın
lafa nasıl gırcem bılmıyorum yaptıgı arkadasımın cok buyuk ayıp tyerbıyesızlık bılıyorum herkesın basına gelır ben kendımı gerı tutmayı cok ıstıyorum tutamıyorum içim acıyor o esıne gıderken yuva yıkanın yuvası olmaz dıceksınız bılıyorum neler gdeceksınız haklısınız allah kımsenın basına bole vermesın kocalarımızdan uzak dursun dıceksınız ama naptıysam arkadaşımı vazgeçiremedm sızce napmalıyım ne demelıyım ben ksınlkle onylamıyorum dnlemyr bde szden agr laflar dysun blkı vazgecer dedım cnku olcak sey degıl kızlar yardımlarınızı beklıyrum bende yenı uye oldum sızlere danısmak için bnde nişanlıyım bole brınden nisanlmı uzak ttmam lazım ama işte aşk denyr

O insana hala arkadaşım mı diyosunuz ?
Bana kalırsa çevirin sırtınızı,kendi pisliğinde boğulsun

o AŞK a öylr bir başlarım ki ne kim olduğunu şaşırır. senin yerinde olsam o insan denen zavallıyla görüşmem. neme lazım seninde kocanı elinden alır.

bencede hiçbirşey için büyük konuşmayalım .sonuçta bende bekarım hep bu konularda büyük konuşmamam gerek .ama arkadaşım siz bu kadar ilgilenmeyin bence arkadaşınızla .çünkü bu onun hayatı .siz uyarın söyleyin ama müdahale edemezsiniz .arada farklı şeyler olabilir .o yüzden önyargılı davranmayın .

öyle insanları taksim meydanında asıp sallandırmak istiyorum. ayaklı tehlike resmen. allah öyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyiii

Yazıkk....
Diyecek kelime bulamıyorum, ağız dolusu lafım var, harcamaya kıyamadım şimdi...

Bizden ağır sözler duyması nasıl olacak.Biz burda ağır şeyler yazıcaz sende arkadaşına mı okutacaksın.
"Eğer konu gerçekse" diye başlayıp devam ediyorum.Arkadaş sınıfına sokmazdım ben böyle birini.
Ben de nişanlanıcam ve düzgün bir yaşantısı olmayan kimse yok çevremde.
Çünkü kuracağım hayatı riske atamam.Evli bir adamla olabilen ileride benim kocamada sarkar.
Sen bizden fikir almak yerine arkadaşını hayatından çıkar bence.

seni aslında anlyorum bazen insanların istediği gibi gelişmiyo hayat istemediği hemde hiç istemediği şeyler yaptryo....kendine yakıştramasanda..... benimde bi tanıdığımın başına geldi hüngür hüngür ağlıyodu arkadaşım kendisi evliydi....birlikte olduğu adamda bekardı....kocasıda okadar iyi bir insandıki melek desen tam yeri yani....gece gündüz ağladı ayrıldı ama yok yapamadı..allaha hergün yalvardı nolur bu aşkı at içimden die ....böle bişeye tanık olmasaydım arkadaşına saydırablirdim insan başına gelmeyince anlamyor....allah arkadaşıma bi bebek verdide kocasına geri döndü....kapandı telini değiştrdi hergün allahtan af diledi ...arkadaşın için üzldüm tabi adamın lşi için daha ç.ok üzüldüm bende evliyim böle bişe başaıma gelse mahvaolurum..allah kolaylık versin

Bizden ağır sözler duyması nasıl olacak.Biz burda ağır şeyler yazıcaz sende arkadaşına mı okutacaksın.
"Eğer konu gerçekse" diye başlayıp devam ediyorum.Arkadaş sınıfına sokmazdım ben böyle birini.
Çünkü kuracağım hayatı riske atamam.Evli bir adamla olabilen ileride benim kocamada sarkar.

öyle insanları taksim meydanında asıp sallandırmak istiyorum. ayaklı tehlike resmen. allah öyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyiii

aynen katiliyorum arkadasim sana
boyle bi pisligin adinida ask koyuyolar yaa nasil sinir oluyorum anlatamam micarim boyle aska
Allah iyi insanlarla karsilatirsin

Çünkü kuracağım hayatı riske atamam.Herkes kendinden sorumludur.Evli bir adamla olabilen ileride benim kocamada sarkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…