- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Konu sahibinin arkadaşı evi bir erkekten hoşlanıyormuş...
Hay allah razı olsun senden iki kere okudum anlayamadım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin arkadaşı evi bir erkekten hoşlanıyormuş...
aynen katiliyorum arkadasim sanaöyle insanları taksim meydanında asıp sallandırmak istiyorum. ayaklı tehlike resmen. allah öyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyiii![]()
lafa nasıl gırcem bılmıyorum yaptıgı arkadasımın cok buyuk ayıp tyerbıyesızlık bılıyorum herkesın basına gelır ben kendımı gerı tutmayı cok ıstıyorum tutamıyorum içim acıyor o esıne gıderken yuva yıkanın yuvası olmaz dıceksınız bılıyorum neler gdeceksınız haklısınız allah kımsenın basına bole vermesın kocalarımızdan uzak dursun dıceksınız ama naptıysam arkadaşımı vazgeçiremedm sızce napmalıyım ne demelıyım ben ksınlkle onylamıyorum dnlemyr bde szden agr laflar dysun blkı vazgecer dedım cnku olcak sey degıl kızlar yardımlarınızı beklıyrum bende yenı uye oldum sızlere danısmak için bnde nişanlıyım bole brınden nisanlmı uzak ttmam lazım ama işte aşk denyr
Hep de arkadaş olur zaten![]()
öyle insanları taksim meydanında asıp sallandırmak istiyorum. ayaklı tehlike resmen. allah öyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyiii![]()
evet kızlar bu benım arkadasımdı konu gercek bu bnle ılgılı degıl ben bole brseyı kendme yakıstrmam zorbr durum kendısını uyrdım dınlemyr benı bnde bişey demyrm artık ama annemde dyr bak yarn obr gun kocana asılır uzak dr aşıgım sevyrm karsnn yanına gdyr kız gelyr yanıma aglyr bnde konusmamaya krr vrdm ama dgruyoluda gostereblrmyım bılmem dye dsndm suana kadar nsanlma ynls hareketnı grmedm
lafa nasıl gırcem bılmıyorum yaptıgı arkadasımın cok buyuk ayıp tyerbıyesızlık bılıyorum herkesın basına gelır ben kendımı gerı tutmayı cok ıstıyorum tutamıyorum içim acıyor o esıne gıderken yuva yıkanın yuvası olmaz dıceksınız bılıyorum neler gdeceksınız haklısınız allah kımsenın basına bole vermesın kocalarımızdan uzak dursun dıceksınız ama naptıysam arkadaşımı vazgeçiremedm sızce napmalıyım ne demelıyım ben ksınlkle onylamıyorum dnlemyr bde szden agr laflar dysun blkı vazgecer dedım cnku olcak sey degıl kızlar yardımlarınızı beklıyrum bende yenı uye oldum sızlere danısmak için bnde nişanlıyım bole brınden nisanlmı uzak ttmam lazım ama işte aşk denyr
evet kızlar bu benım arkadasımdı konu gercek bu benle ılgılı degıl ben bole birseyı kendime yakıstırmam zor bir durum kendısını uyardım dınlemiyor benı bende bişey demiyorum artık ama annemde diyor bak yarın obür gun kocana asılır uzak dur aşıgım seviyorum karısının yanına gidiyor kız geliyor yanıma aglıyor bende konusmamaya karar verdim ama dogruyoluda gosterebilirmiyım bılmem diye düsündüm suana kadar nisanlıma yanlıs hareketinı görmedim
yazmak istediğin metin buydu değil mi?
haklısınız solerım evet nye bnmısım gbı dvranyrsnuz ben bnu yedıremem kendıme bu kızı evlı erkekkten uzakta tutamyrm anlamyr bosanmıs ble deglms erkek ne erkekkler vr anlamıs oldk yazmk istedgm oydu evt
haklısınız solerım evet nye bnmısım gbı dvranyrsnuz ben bnu yedıremem kendıme bu kızı evlı erkekkten uzakta tutamyrm anlamyr bosanmıs ble deglms erkek ne erkekkler vr anlamıs oldk yazmk istedgm oydu evt
belki bu konuyu <açan arkadaşın başına geldi böle bişe ama o kötü eleştriler için belkide arkadaş dedi ... bu yüzden ya zaten insanların yargısız infazları,başına gelmiş gibi kötü bi şekilde elştrimeleri..kimbilir bunu yaşayan arkadaşın içinde ne volkanlar patlıyo ama hoş zaten hep biz kadınlar suçluyuz asalaım birbirimizi taksim meydanında yazık