evli erkek

öyle insanları taksim meydanında asıp sallandırmak istiyorum. ayaklı tehlike resmen. allah öyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyiii:47::47::47:
aynen katiliyorum arkadasim sana
boyle bi pisligin adinida ask koyuyolar yaa nasil sinir oluyorum anlatamam micarim boyle aska:47::47::47::47:
Allah iyi insanlarla karsilatirsin

lafa nasıl gırcem bılmıyorum yaptıgı arkadasımın cok buyuk ayıp tyerbıyesızlık bılıyorum herkesın basına gelır ben kendımı gerı tutmayı cok ıstıyorum tutamıyorum içim acıyor o esıne gıderken yuva yıkanın yuvası olmaz dıceksınız bılıyorum neler gdeceksınız haklısınız allah kımsenın basına bole vermesın kocalarımızdan uzak dursun dıceksınız ama naptıysam arkadaşımı vazgeçiremedm sızce napmalıyım ne demelıyım ben ksınlkle onylamıyorum dnlemyr bde szden agr laflar dysun blkı vazgecer dedım cnku olcak sey degıl kızlar yardımlarınızı beklıyrum bende yenı uye oldum sızlere danısmak için bnde nişanlıyım bole brınden nisanlmı uzak ttmam lazım ama işte aşk denyr

1- aradan harfleri çıkarmadan yazın..
2- kk olarak neden "ağır laf" söylediğimiz izlenime kapıldın anlamadım. burada kimseyi kesmiyoruz biz.
3- arkadaşınızı uyarın, bir daha uyarın, bir daha uyarın. baktınız dinlemiyor, iletişiminizi kesin.
4- nişanlından önce kendin uzaklaş, dolayısıyla nişanlın da senle geleceği için otomatik olarak uzak kalır.:ssz:

Hep de arkadaş olur zaten :P

bunu eklemedim artık :46::46:

Son düzenleme:
Arkadaşının yaptığı yanlış, gerçekten bende kızdım ona ama bu demek değildir ki diğer yazan arkadaşlar gibi yadırgayacağım gayet doğal bile karşıladım çünkü bu tarz ilişkilerden o kadar çok varki alıştım artık ben çevremde bile var o yüzden artık bunlar benim gözümde sırıtmıyor bile hee bide sen nedersen de seni dinlemez ki boşuna çırpınıyorsun bence ve boşu boşunada burdakilere rezil ediyorsun arkadaşını cnm oda biliyordur yanlışı ama işine gelmiyordur milletde hemen yadırgıyor sonra kendi başlarına geliyor çoook gördüm çoook.

evet kızlar bu benım arkadasımdı konu gercek bu bnle ılgılı degıl ben bole brseyı kendme yakıstrmam zorbr durum kendısını uyrdım dınlemyr benı bnde bişey demyrm artık ama annemde dyr bak yarn obr gun kocana asılır uzak dr aşıgım sevyrm karsnn yanına gdyr kız gelyr yanıma aglyr bnde konusmamaya krr vrdm ama dgruyoluda gostereblrmyım bılmem dye dsndm suana kadar nsanlma ynls hareketnı grmedm

öyle insanları taksim meydanında asıp sallandırmak istiyorum. ayaklı tehlike resmen. allah öyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyiii:47::47::47:

öle insanlar derken sadece kadından bahsediyorsun sanırım ama ışık almayan bir kadın yaklaşamaz bile o erkeğe .bence evli adam suçludur bu konuda tabi ortada ilşki varsa.

evet kızlar bu benım arkadasımdı konu gercek bu bnle ılgılı degıl ben bole brseyı kendme yakıstrmam zorbr durum kendısını uyrdım dınlemyr benı bnde bişey demyrm artık ama annemde dyr bak yarn obr gun kocana asılır uzak dr aşıgım sevyrm karsnn yanına gdyr kız gelyr yanıma aglyr bnde konusmamaya krr vrdm ama dgruyoluda gostereblrmyım bılmem dye dsndm suana kadar nsanlma ynls hareketnı grmedm

evet kızlar bu benım arkadasımdı konu gercek bu benle ılgılı degıl ben bole birseyı kendime yakıstırmam zor bir durum kendısını uyardım dınlemiyor benı bende bişey demiyorum artık ama annemde diyor bak yarın obür gun kocana asılır uzak dur aşıgım seviyorum karısının yanına gidiyor kız geliyor yanıma aglıyor bende konusmamaya karar verdim ama dogruyoluda gosterebilirmiyım bılmem diye düsündüm suana kadar nisanlıma yanlıs hareketinı görmedim

yazmak istediğin metin buydu değil mi?

Son düzenleme:
lafa nasıl gırcem bılmıyorum yaptıgı arkadasımın cok buyuk ayıp tyerbıyesızlık bılıyorum herkesın basına gelır ben kendımı gerı tutmayı cok ıstıyorum tutamıyorum içim acıyor o esıne gıderken yuva yıkanın yuvası olmaz dıceksınız bılıyorum neler gdeceksınız haklısınız allah kımsenın basına bole vermesın kocalarımızdan uzak dursun dıceksınız ama naptıysam arkadaşımı vazgeçiremedm sızce napmalıyım ne demelıyım ben ksınlkle onylamıyorum dnlemyr bde szden agr laflar dysun blkı vazgecer dedım cnku olcak sey degıl kızlar yardımlarınızı beklıyrum bende yenı uye oldum sızlere danısmak için bnde nişanlıyım bole brınden nisanlmı uzak ttmam lazım ama işte aşk denyr

arkadaşındır umarım :((ben arkadfaşın olduğunu düşünerek cevap yazıyorum...
arkadaşına söyle sende!(yani arkadaşın) bir gün evleneceksin ve kimse yaptığını görmeden yaşamadan ölmezmiş !!!!!!!!!!!!!!!

haklısınız solerım evet nye bnmısım gbı dvranyrsnuz ben bnu yedıremem kendıme bu kızı evlı erkekkten uzakta tutamyrm anlamyr bosanmıs ble deglms erkek ne erkekkler vr anlamıs oldk yazmk istedgm oydu evt

evet kızlar bu benım arkadasımdı konu gercek bu benle ılgılı degıl ben bole birseyı kendime yakıstırmam zor bir durum kendısını uyardım dınlemiyor benı bende bişey demiyorum artık ama annemde diyor bak yarın obür gun kocana asılır uzak dur aşıgım seviyorum karısının yanına gidiyor kız geliyor yanıma aglıyor bende konusmamaya karar verdim ama dogruyoluda gosterebilirmiyım bılmem diye düsündüm suana kadar nisanlıma yanlıs hareketinı görmedim

yazmak istediğin metin buydu değil mi?

İnanmıyorum ben yapacaktım yaptığınız şeyi.
Aynı şeyi düşünmüşüz.

haklısınız solerım evet nye bnmısım gbı dvranyrsnuz ben bnu yedıremem kendıme bu kızı evlı erkekkten uzakta tutamyrm anlamyr bosanmıs ble deglms erkek ne erkekkler vr anlamıs oldk yazmk istedgm oydu evt

haklısınız solerım evet niye benmısım gibı davranıyorsunuz ben bunu yedıremem kendıme bu kızı evlı erkekkten uzakta tutamıyorum anlamıyor bosanmıs bile degilmis erkek ne erkekkler var anlamıs olduk yazmak istedigim oydu evet

bu da bu olmalı. sen düzeltene kadar yazdıklarını ben düzelteceğim. :ssz:

Hemen fitne, fesatmı derler artık bilmiyorumda öyle düşündükleri için yazmları gayet normal haa arkadaşı haa kendisi yaptığınız yorumlar çok cahilce çok biliyorsunuz yaa sizin gibileri çok gördüm ben kzıyorum böyle yorumlara her insanın başına herşey gelebilir her koyun kendi bacağından asılır konu sahibi sizde hemen burayı daha tanımadan konu açmışsınız sonuçlara katlanın buyrun devam...

ilk yazdığınızı okuyun benle başlayan arkadaşıma dönüşen cümleleriniz var ya siz kendinizi ifade edemiyorsunuz ya da kendinizi ele veriyorsunuz ben de kk. ya üye olalı açtığım bazı konular oldu ama hiç kimsenin ağır eleştiriler yapacağını yazmadım ya da endişelenmedim kk. kadınları çok aklı başında kadınlar istisnalar her yerde olur ama siz daha konuya başlamadan bu endişeyi taşıyorsunuz ve yeni üyesiniz nerden biliyorsunuz böyle ağır eleştiriler olacağını ve lütfen yazınızı düzeltin düşük cümleler yutulan harfler yazılanları yanlış anlıyoruz bu nedenle ve siz siz olun böyle bir insanla arkadaşlığa devam etmeyin:20:

nese ben cıkayım kımseyle tartısmaya nıyetım yok benım kusura bakmayın br konu actık burnumuzdan geldı iyi gunler ben zaten evlenıcem bole seylerle ugrasıp trtısamam ama arkadasımıda kurtarmam lazımdı nese genede sagolun

çnku sayfayıcok ınceledım bastan asagıya evet cok ıyılerıde vr ama bazıları çok elestrı ypyrlr agır anladınız brdan bılıyrum demek bılıyrmusum

arkadasına ne desen bos kendi gorecek anlıycak sen kotu olursun sen kıskanc olursun boyle durumlarda sen elinden geleni yaptıysan gerisini bosver gun gelir ortada kalır anlar hatasını

belki bu konuyu <açan arkadaşın başına geldi böle bişe ama o kötü eleştriler için belkide arkadaş dedi ... bu yüzden ya zaten insanların yargısız infazları,başına gelmiş gibi kötü bi şekilde elştrimeleri..kimbilir bunu yaşayan arkadaşın içinde ne volkanlar patlıyo ama hoş zaten hep biz kadınlar suçluyuz asalaım birbirimizi taksim meydanında yazık

evet ben konusmuyrm artk sclu olmktansa susuyrm ama vcdanm raht degl nese br kez daha soluyrum ben yasamadm bole br seyı

belki bu konuyu <açan arkadaşın başına geldi böle bişe ama o kötü eleştriler için belkide arkadaş dedi ... bu yüzden ya zaten insanların yargısız infazları,başına gelmiş gibi kötü bi şekilde elştrimeleri..kimbilir bunu yaşayan arkadaşın içinde ne volkanlar patlıyo ama hoş zaten hep biz kadınlar suçluyuz asalaım birbirimizi taksim meydanında yazık

o bi savunma mekanizması bence .evli kadın şöyle düşünür böle bir kadın benim kocamı ayartabilir elimden alır beni bırakır ben ne yaparım ederim diye düşünür .ondan evli erkekle birlikte olan kadınlara hırslanır .ama şunu hiç düşünmez kocası zaten onu çok sevse ve karakterli olsa kimseye bakmaz .ama dediğin gibi kadınlar hep suçlu .

Back
X