evli erkek

ya bu forumdaki "kocişim kocişim" "kocişim bişey yapmaz yaparsa o hain pislik baştan çıkarmıştır kocişimin suçu yok" tarzı tripleri hiç anlamayacağım."ben artık aldatan erkekte suç bulmuyorum kadınlar empati yapmıyor onlar yapmamalı!!!!" diyeni bile gördük.Arkadaşlar "kocişiniz" sizi umursamadan düşünmeden aldatıyorsa -dikkatinizi çekerim bu kişi hayatınızı birleştirdiğiniz kişi- kadın ne yapsın sizi neden umursasın önemsesin sırf onun da başına yarın gelebilir diye mi?Kusura bakmayın da kadınlar her yerde kocişlerinizi onlardan saklayamazsınız ancak kocişleriniz adam olur da onla bunla asla ilgilenmezse istediğinize ulaşırsınız.

Hülya Avşar'ın bir ropörtajı vardı zamanında evli biriyle birlikte olmuş karısından özür diledi.Pişman mısınız diye sorduklarında "yoo niye ben pişman olayım ki evli adam karısını çocuğunu düşünmüyorsa ben niye düşüneyim" şeklinde yanıt verdi.Haklı.

"Taksim'de sallandırmak lazım" diyenleri görünce aklıma geldi bunlar.

neyse kendi düşüncelerimi söyleyecek olursam arkadaşın burada 2. suçlu. Arkadaşının yanında olmalısın yanında olmalısın derken onu uyaracak kişi sensin bence ama eğer aşırı sert olursan "beni anlamıyor kiii" triplerine girer yavaş yavaş düzgün bir biçimde.Yaptığının yanlış olduğunu dolaylı yoldan gösterirsen arkadaşın duygularını bi kenara bırakıp mantığıyla hareket edebilir.

ayrıca "hırsızın hiç mi suçu yok?" googlelayın gerekirse.

laf söz anlatamıyorsanız ne yapabılırsınız

arkadaslıgını bıtırısınız olur bıter !

Annem bana her zaman kimseyi kinama sen yasamasan bile cocuklarin yasar der.
Ben kimseyi kinamamayi ogrendim
Ha bana sorsaniz dogrumu dogal mi diye kesinlikle ''hayir'' derim.
Ama soylede birsey var suc sadece o bayanda degil o erkekte hic mi suc yok yahu.
Adam karisini cocuklarini dusunmuyor bir kadinla olunca hurraa kadin yapti kadin etti.
Emin olun o kadin olmasa baskasi olacak.
Yinede bu kesinlikle konu sahibinin arkadasinin sucsuz oldugunu gostermiyor..
Bende evliyim Allah korusun basima gelse ne yaparim bilmiyorum.
Konuya donecek olur isek.
Arkadasina guzelce izah et baktin laftan anlamiyor uzak durmaya bak.
Arana mesafeni koy bir insan gercekten cogu kez yaptigi hatanin farkina cook sonralari variyor.
O zamanda is isten gecmis oluyor...
Kocaman bayan eger o yaptigi hatanin farkina varamiyor ise senin soyledigin herhangi birsey hic bir anlam ifade etmez emin ol....
Anlar ise amennah anlamaz ise daha fazla arkadasligini surdurmenin anlami yok.
Aci ama gercek...

Son düzenleme:
arkadaslar cok zr drumbu uzaklasın tmam ben arkadasımdan uzaklasırsam bole bırakrsam nolcakkaybetcem ha dgrubulmuyrumtabkı adamda kadında zaten suclu bılıyorum ama dndrmeyı cok ısterım o kız zaten psman olcak bekar bryle yuva kurunca anlıcak elbet gec olcak ıyılık yapıpyrdım etmem sucmu olyr napm dmdruyrm grcı ustumde klsn ıstemem sevglmde uzak dr dyr ama içim evermyr bn kınamam cnku basıma gelr blrm sadece ıstedgm dgru yolu blması

Rica etmiyorum,yalvarıyorum.

Şu derdinizi adam gibi,noktalama işareti kullanarak doğru düzgün yazın.:36:

Genelde arkadaşımın başına böyle bir durum geldi diyenler hep kendi başına gelenleri anlatır. Çünkü burdan çok kötü tepki almaktan korkarlar. Arkadaşın madem okuyacak o neden kendisi açık açık yazmadı.

neyse arkadaşın okuyacak madem direk ona söyleyeyim.

Evli bir erkeğe gönlün kaymış olabilir. Gönül bu bazen laf dinlemiyor. Başa gelmeden de kimseyi yargılayamam. Ama yaptığın yanlış birşey. Evli bir erkekten hiç bir zaman bir beklentin olmamalı. Ha bazıları maddi olarak beklenti bekliyor ama eğer maddi açıdan bir beklentin yoksa o adamın karısını boşayıp seni alacağını bekliyorsan daha çok beklersin. Kimse gül gibi karısını bırakıp gönlünü eğlendirdiği bir insanla evlenmez. Benle olan yarın başkasıylada olur der. Sana istediği kadar seni seviyorum aşkından ölüyorum desede inanma. Bunları söylemek çok kolay. Sen kaybedersin. Gençliğini, güzelliğini heba edersin. Sonra bir bakmışsın karısı öğrenmiş. Nolur bu durumdada adam yalvar yakar karısına bir anlık birşeydi der karısıda çocukların hatırına affeder, o adamda sana hadi eyvallah benden bu kadar der.

Son olarak da kendine olan saygın az bişey kaldıysa biran önce ayrılll.

cok haklısınız ne dıyeyım dıck brseyım yok ay evet kızlar ben yptm gerıne gerıne anltyrm benı dondurun nolr sacmalamayın nolr

Sana elli defa noktalama işaretlerini ve kelimeleri olduğu gibi doğru yaz dediler ama görüyoruz ki nato mermer nato kafa..

Sana elli defa noktalama işaretlerini ve kelimeleri olduğu gibi doğru yaz dediler ama görüyoruz ki nato mermer nato kafa..

Aaa neden kızıyorsun onun dilinden konuşamıyorsunuz da ondan anlamıyor kızcağız :27:
Dur ben çevirmenlik yapayım.

Cnımsssss snden rcaedyrum yzlarnı nktlama isrtlerni kullnrak yzrmısınltfn

o arkadaş bende olsa saçını başını yolarım sonra vururum tekmeyi saygısızlık terbiyesizlik başka bişey değl

ben türkçeyi biliyorum merak etmeyin çokmu gülmek istiyorsunuz bı kendınıze dönün bakın halinize gülün nese saygısızlık yapmıcam kımseye

bir kadının azıcık kendine saygısı olmalı.evli erkekle ilişkiye giren kadına ben kötü gözle bakarım :23:bunun gönül kayması olmaz olamaz :20:Allah biz insanlara akıl irade ve vicdan vermiş azıcık bunları kullanmayı denesek hiç aldatma olmazdı bu dünyada ama yok bazı kadınlar erkeklerden beter.Allah bildiği gibi yapsın böylelerini:47:
konu sahibi arkadaşını samimiysen uyarabilirsin dinlemiyorsa muhatap olma ilişkini kes derim:31:

yaa bir de bazı erkekler var ki evli ama nasıl yanaşıyorlar kızlara. benim de başıma geldi bir de bayağı büyük benden. hep benim sevdiğim şeylerden falan bahsediyor ortak noktalarımız var ayağında. sonra bir öğrendim ki evli. ben de kanka falan diyordum hem de olgun aklı başında. arkama bakmadan kaçtım adamdan, terbiyesiz yaa:53:

evet kızlar bu benım arkadasımdı konu gercek bu bnle ılgılı degıl ben bole brseyı kendme yakıstrmam zorbr durum kendısını uyrdım dınlemyr benı bnde bişey demyrm artık ama annemde dyr bak yarn obr gun kocana asılır uzak dr aşıgım sevyrm karsnn yanına gdyr kız gelyr yanıma aglyr bnde konusmamaya krr vrdm ama dgruyoluda gostereblrmyım bılmem dye dsndm suana kadar nsanlma ynls hareketnı grmedm

sen hangi ara nşanlandınn bu kopnudan 10 gün önce konu açıpp faceboktan buluştuğun biriyle buluşmuşsunn yaaa

Back
X