Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet simdı demek ıstedıgım karsını aldatan adam yrn brgn bu kızıda aldatr arkadasımortada kalr cok uyrdık dınlemedı
haklısınız evet ne ılım ben cok yrdım severm heralde hep ben zarar gordum buyuzden duramyrum
Nedense böyle yazanların bir acelesi olduğunu düşünüyorum.O kızdan uzak duracaksın, başka bir çözümü yok..
Not: Birde Allah rızası için Türkçe yazın ya, arada ki sesli harfleri yazmayınca parmaklarınız daha mı az yoruluyor? Güzel Türkçe'mizi katletmeyin, noktalama işaretleri kullanın lütfen.. Ne yazıldığını cidden anlamakta güçlük çekiyoruz..
haklısınız evet ne ılım ben cok yrdım severm heralde hep ben zarar gordum buyuzden duramyrum
O kızdan uzak duracaksın, başka bir çözümü yok..
Not: Birde Allah rızası için Türkçe yazın ya, arada ki sesli harfleri yazmayınca parmaklarınız daha mı az yoruluyor? Güzel Türkçe'mizi katletmeyin, noktalama işaretleri kullanın lütfen.. Ne yazıldığını cidden anlamakta güçlük çekiyoruz..
arkadaşındır umarım(ben arkadfaşın olduğunu düşünerek cevap yazıyorum...
arkadaşına söyle sende!(yani arkadaşın) bir gün evleneceksin ve kimse yaptığını görmeden yaşamadan ölmezmiş !!!!!!!!!!!!!!!
Nedense ilk üyelikler hep tartışmaya açık konularla başlıyor...Çok ilginç....
Bide anlasilir sekilde yazsaniz. Hicbirsey anlamiyorum bir satiri 3 kere okuyorum.
Lütfen biraz özen gösterin yazarken.
susuleta
bi de sizden duysun derken? o da mı buraya üye..