evli erkek

evet simdı demek ıstedıgım karsını aldatan adam yrn brgn bu kızıda aldatr arkadasımortada kalr cok uyrdık dınlemedı

evet simdı demek ıstedıgım karsını aldatan adam yrn brgn bu kızıda aldatr arkadasımortada kalr cok uyrdık dınlemedı

tamam dinlmiyorsa sen bırak çünkü senin yapabileceğin birşey yok .bence üstüne gitme gerek yok zaen sen görevini yaptın .bitti .herkesin kendi hayatı .

haklısınız evet ne ılım ben cok yrdım severm heralde hep ben zarar gordum buyuzden duramyrum

bence sen artık bunu düşünme .o kız yaşar görür zaten .demek yaşaması gerekiyor yaptığı çok yanlış ama blmiyorum karışık konular bunlar.madem arkadaşını seviyor o adam karsından ayrılsın öyle başlasınlar .

O kızdan uzak duracaksın, başka bir çözümü yok..

Not: Birde Allah rızası için Türkçe yazın ya, arada ki sesli harfleri yazmayınca parmaklarınız daha mı az yoruluyor? Güzel Türkçe'mizi katletmeyin, noktalama işaretleri kullanın lütfen.. Ne yazıldığını cidden anlamakta güçlük çekiyoruz..

Bu kız sırrını açtığı güvendiği arkadaşının sözünü dinlememiş, bizimkini mi dinleyecek? Utanacak ar edecek bir kişi olsaydı bu yola hiç girmezdi. Ayrıca kimsenin namusuna biz sahip çıkamayız, kötü şeyler söylemek de harcımız değil. Kınayan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.:31:

Not: Birde Allah rızası için Türkçe yazın ya, arada ki sesli harfleri yazmayınca parmaklarınız daha mı az yoruluyor? Güzel Türkçe'mizi katletmeyin, noktalama işaretleri kullanın lütfen.. Ne yazıldığını cidden anlamakta güçlük çekiyoruz..
Nedense böyle yazanların bir acelesi olduğunu düşünüyorum.

Önce cep telefonuyla sms göndermiyorsun,harf sınırı yok,düzgün yazarsan iyi olur.

O kişiye söyle bunun vebalini ödeyemez!Biraz inancı varsa en büyük günahlardan biridir,evli ve ya nişanlı birilerine bakmak..Kimsenin evliliğine nokta kadar bile huzursuzluk vermeye hakkı yok.Hele hele o yuvayı yıkarsa O evli Kadın ona hakkını helal eder mi??!

Öyle aşk olmaz!Dünyada erkek mi kalmadı!! :47: :47: :47:

bi de sizden duysun derken? o da mı buraya üye..

konuşmassın olur biter

Sonuna kadar katılıyorum, bazı mesajları okurken decoder lazım...

arkadaşındır umarım :((ben arkadfaşın olduğunu düşünerek cevap yazıyorum...
arkadaşına söyle sende!(yani arkadaşın) bir gün evleneceksin ve kimse yaptığını görmeden yaşamadan ölmezmiş !!!!!!!!!!!!!!!

bildigim kadariyla o "kimse KINADIGINI yasamadan olmezmis" olacak ;)

Bide anlasilir sekilde yazsaniz. Hicbirsey anlamiyorum bir satiri 3 kere okuyorum.
Lütfen biraz özen gösterin yazarken.

Bnd bu skld yzsm hs olmz öyl dglm
Bende bu sekilde yazsam hos olmaz öyle degilmi?

Arkadasin seni dinlemiyorsa bizi niye dinlesin?
Yanlis yaptigini söyle, dinlemiyorsa arkadasligini bitir bence.

Nedense ilk üyelikler hep tartışmaya açık konularla başlıyor...Çok ilginç....

İnsanların dertleri var hanımlar. Ve herkesin çevresinde bu dertlerini paylaşabilecekleri insanlar yok.

Bide anlasilir sekilde yazsaniz. Hicbirsey anlamiyorum bir satiri 3 kere okuyorum.
Lütfen biraz özen gösterin yazarken.

Aynen, forumda bu konuda çok özensiz kişiler var.

susuleta
bi de sizden duysun derken? o da mı buraya üye..

Bunu ben de merak ettim.

Son düzenleme:
lütfen kelimeleri tam yazınız,harfleri yutmayınız,ben yaşlı bir üyeyim anlamıyorum:ssz:

konu sahibi sana çok güldüm,küçük çocuklar yaramazlık yapınca birileriyle korkuturlar,sende arkadaşını bizimle mi korkutuyorsun:1:

İyi arkadaş, güzel koku satan gibidir. Sana koku sürmese de, yanında bulunduğun müddetçe güzel kokusundan faydalanırsın. HADİS-i ŞERİF Kötü arkadaşlada ne olacağı malum ..

Son düzenleme:
Back
X