• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli erkekler

sadece işle ilgili diyaloglar kurmaya çalışıp onun haricinde olanlara cevap vermez ve görmezden gelirdim kendini yormaya bile gerek yok böyle şeylere .
Sen cevap vermesen başkasına yapacak sonra başkasına bu tipler böyle yani . Çekincesi olsa yapar mı ? O yüzden iş dışı sıfır diyalog .
Tersleyip dile getirsen bile suçluyu sen yapabilir .

Sert cikamamani anlarim da odaya davet edildiginde " suan otelde degilim" yaniti sacma degil mi sanki teklif cok normal ve otelde olsaniz katilacaksiniz gibi anlarim ben disardan okuyan biri olsam. 🙄
Aynen öyle rahatsız olduğunu belli bile etmemiş.

konu sahibi memur, adamlar da amirleri gibi bir şey anladığım kadarıyla. çok çok zor işi.

yalancı alyans takıp sözlendiğinizi duyursanız mesela? evli kadınlara da yapıyorlar mı böyle?
ama benim de beğendiğim insanlar olabilir yani alyans takmak istemiyorum bu yüzden:(

Sert cikamamani anlarim da odaya davet edildiginde " suan otelde degilim" yaniti sacma degil mi sanki teklif cok normal ve otelde olsaniz katilacaksiniz gibi anlarim ben disardan okuyan biri olsam. 🙄
haklısınız o zamanlar çok yeni tanıdığım için tersleyememiştim. şimdi en azından cevap vermeyip konuşmayabiliyorum iş dışında

ama benim de beğendiğim insanlar olabilir yani alyans takmak istemiyorum bu yüzden:(
şu leş ortamdan gelecek olandan hayır gelmez diye düşünüyorum. siz bilirsiniz.

bu iğrenç adamlar size dokunamasa bile arkanızdan atıp tutuyor olabilirler kendi aralarında. o yüz vermez ama zamanında ben ona şunu bunu yaptım gibi.

diğer kadınlarla anlaşıp iş harici iletişime geçilmesi uygunsuz bir durum ve rahatsız oluyoruz, mesai saatleri dışında iletişime geçilmesini istemiyoruz, şehir dışı görevlerde güvende hissetmek istiyoruz, yine orada da iş ahlakına yakışmayan hareketleri istemiyoruz deyin
herkes aynı şekilde tepki göstermeli
açıkça iletişim kurmak ve sınır çizmek zorundasınız ayrıca elinizde kanıtlar da varsa madem gidip hep beraber şikayet etmelisiniz

P
diğer kadınlarla anlaşıp iş harici iletişime geçilmesi uygunsuz bir durum ve rahatsız oluyoruz, mesai saatleri dışında iletişime geçilmesini istemiyoruz, şehir dışı görevlerde güvende hissetmek istiyoruz, yine orada da iş ahlakına yakışmayan hareketleri istemiyoruz deyin
açıkça iletişim kurmak ve sınır çizmek zorundasınız ayrıca elinizde kanıtlar da varsa madem gidip hep beraber şikayet etmelisiniz
bu mesaja kesinlikle katılıyorum. Sizlerin toyluğu ve tecrğbesizliğini kullanıyor bu kart zamparalar. Nasılsa tepki veremez bir şey diyemezler diye rahat rahat şanslarını deniyorlar. Birlik olup net sınır çizmedikçe bunlar devam edecektir

Cevap vermeyin, görüldü atın. Trip atıyorsa da atsın, çokta fifi.. İş haricindeki tüm mesajları görmezden gelin. Sorarsa da "gördüm ama çalışma arkadaşlarımla iş haricinde iletişim kurmaktan hoşlanmıyorum ve tercih etmiyorum" deyin geçin.
Otelde olan mesajınızda tamamen acemilik olmuş. Oradan adam "demek ki otelde olsa gelecekti, yeşil ışık yaktı" çıkarımını yaptı muhtemelen.

alıntı yapmayı beceremedim

açık açık yazmadı ama konu sahibi memursa bu dediğinizi yapamaz. adamlar birden ahlak timsali kesilir, siz bize ne demek istiyorsunuz diye ayaklanırlar. kadınların yapamadığını erkekler yapar birlik olurlar. sonuçta da alt kademedeki kadınların sürülmesiyle olay sonuçlanır.

P

bu mesaja kesinlikle katılıyorum. Sizlerin toyluğu ve tecrğbesizliğini kullanıyor bu kart zamparalar. Nasılsa tepki veremez bir şey diyemezler diye rahat rahat şanslarını deniyorlar. Birlik olup net sınır çizmedikçe bunlar devam edecektir
ahh ahhh 🥹
bir şeyden korkmadan yüzleşmek zorundayız. sokakta, işte, ailede. bu normal değil demek zorundayız.

açık açık yazmadı ama konu sahibi memursa bu dediğinizi yapamaz. adamlar birden ahlak timsali kesilir, siz bize ne demek istiyorsunuz diye ayaklanırlar. kadınların yapamadığını erkekler yapar birlik olurlar. sonuçta da alt kademedeki kadınların sürülmesiyle olay sonuçlanır.
sınır çizsinler yeter, saldırgan olmak zorunda değiller. bunu istemiyoruz diyebilirler. istemiyorum dedikten sonrası taciz. şikayet kısmını bilemeyeceğim ama kanıtları varmış.

bıhtık yavvv ☹️🤬

evet tam olarak olduğum durum bu:(

merhabalar. yaklaşık 4 senedir farklı işyerlerinde iş deneyimlerim var, şu anki işyerimde ise 1 seneyi yeni doldurdum.
sorum ise evli erkeklerin çok rahat bir şekilde davranması. konuya şöyle gireyim en iyisi. kendi çalıştığım yerde bana iş öğretebilecek bir kişi var ve bu kişi evli. benden de 13-14 yaş büyük. geçtiğimiz sene ben henüz kimseyi tanımıyorken eğitim amaçlı gittiğimiz şehirdışında otelde kalıyorduk. yemeklere giderken (yeniyim ve yalnız kalmayayım diye yaptığını düşünüyordum o zaman çünkü şirkette de tek kadınım bu meslekte) haber ediyordu. bir gün yine yemeğe çıkma mesajına ek odada dizi izliyorum seninle izleyebiliriz gibi bir şey saçmaladı. yaşım sektöre göre biraz küçük ve ilk defa böyle kurumsal bir deneyimde olduğumdan ve evli birine böyle bi şeyi yakıştıramayıp kimseye anlatamadığımdan; ben otelde değilim diyip geçiştirdim. bu davranışlar ara ara devam ediyor bir senedir.
örneğin her dış görevde (ki bu haftada en az iki üç oluyor) kahve teklifleri vs. yalnızca bana da değil tabi ki birkaç kadın arkadaşıma daha aynı tavırlar oluyor. mesela memleketimize gidiyoruz alakasızca mesaj atıyor, cevap vermeyince bize trip atıyor vs. eşi görse ne der, kesin bizi suçlar vs diye çok çekiniyoruz ama artık çok can sıkmaya başladı bu durum. hayatımda biri olmamasına rağmen varmış gibi davranmaktan ve belki de benim hayatıma girecek kişiyi sırf onun yüzünden baltalama ihtimali de canımı sıkıyor.
terslediğimizde dediğim gibi iş öğretme işi onda olduğundan tribiyle uğraşıyoruz.
sert bir dille artık uyarmak istiyorum ama mesela mesajlarına bakınca ona göre içinden sıyrılabileceği şeyler belki de. nasıl yapabilirim? benden önce çalışan birkaç kadını da delirtmiş bunlar. tekte değiller, evli erkekler genel olarak böyle. iş ilişkimi zedelemeden (şu mesleği iyice kavrayana kadar) nasıl bi yol izleyebilirim. çok dağınık oldu kusura bakmayın. cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
Odada birlikte dizi izleyelim mesajını lehine çevirebilmesi için şeytan olması lazım.

Başlık yanlış olmuş .Evlisi bekarı yaşlısı genci yok bu dediklerinizin.Baslik karaktersiz erkekler olmalıydı uçana kaçana yazanlar nefes alsın yeterciler skor pesindekiler olsa daha uygun olurdu .Leş bunlar konu sahibi hem tercih edilmeyen hasbek kader laf olsun diye evlilik yapmış toplum gözünde evli görünen fakat ne eşinin ne sevgilisinin mutlu etmeyeceği çürük domatesler.Olabiliyor işte her cinsin.her sektörde böyle geri dönüşümsüz malları var.Kendini yetiştirmiş karakterli normal biri olsa böyle saçmalarmi zaten.Cok banal ya tarza bak ucuz .

bu köpek oğlu köpekler sıyırır kendini. iş öğretiyordum kardeşim yaşında zaten beni neden böyle anlamış bilmem ne saçmalar. bakmayın yerleşmiş bir kadın düşmanlığı var suçlu siz olursunuz.
yapılacak tek şey soğuk olmak ve aptala yatmak. mesaj atıyorsa cevap vermeyin sorarsa görmedim deyin. bir üç beş her seferinde bunu yapa yapa size ilgisini kaybeder. iş hayatına girdiğimde ben de böyle köpeklerle uğraştım kendim yaşamış gibi sinirlendim şu an
Köpek;ben ne alaka?

Bence birşey yazmayın sakin sadece duyacağı bir yerde kimse yokken işyerinde aniden çürümüş leş karakterinizin kokusu buraya kadar geliyor derdim Ne diyebilir ne yapabilir birşey demedimki demedimki yapardım.Bayada tiksindigimi belli ederdim .Ha asıldığı halde yüz vermeyip haddini bildirdigim halde işi öğretmemek gibi yada dan dün konuşmak gibi bir hatamı yaptı.Valla tanıdığı güne yılıştığı güne lanet edecek hale getiririm ben onu

Ki evli olan o yani tacizden tut neler olur o korkmalı her kadın kız aynı değil birine asilirsin iknciye asilirsin üçüncü hayatını kaydiracak karakterde çıkabilir .O yüzden akıllıca davranın yazılı birşey yapmayın haddini bildirecek onu zor duruma düşürecek işyerinde gözden düşmesini rezil olmasını sağlayacak şekilde düşünün .Çok ısrar ederse o zararlı çıkarılabilir kolaylıkla.

Ki evli olan o yani tacizden tut neler olur o korkmalı her kadın kız aynı değil birine asilirsin iknciye asilirsin üçüncü hayatını kaydiracak karakterde çıkabilir .O yüzden akıllıca davranın yazılı birşey yapmayın haddini bildirecek onu zor duruma düşürecek işyerinde gözden düşmesini rezil olmasını sağlayacak şekilde düşünün .Çok ısrar ederse o zararlı çıkarılabilir kolaylıkla.

adamların arkası sağlam olmasa böyle rahat davranmazlar. bakın gerçekten adamlara hiçbir şey olmaz.

Back
X