Evli erkekler

kesinlikle eşini sevmiyor beğenmiyordur eşini sevge beğense başka bir şey aramaz zaten mutlu evlilklerde bu tip olaylar olmaz birde çapkın olabilir doymayan yetinmeyen biridir..

birçok neden olabilir..eşini sevmiyodur,heyecan arıyodur,doyumsuzdur,ne yaptığını bilmiyodur :57:

Kendine güveni yoktur;birlikte olduğu kadınların sayısıyla doğru orantılı olarak-aslında sadece kendine-kendini ispatlamaya çalışıyordur..

Allah korkusu yoktur adamda. başka sebep yok bence, diğer hepsi bahane.

bence bazı arkadaşların yazdığı gibi erken evlenmekle yada evlenmeden önce erkeğin gözünün doymamış olmasıyla evlendiğinde gözünün dışarda olmasının ilgisi yoktur bazı erkeklerin içinde vardır aç gözlülük maymun iştahlılık eşinden boşanmayı asla istemezler ama onu sürekli aldatmaktan zevk duyarlar bu yapıdaki insanlar erkende evlense geçte evlense durum hep aynıdır yada eşini sevmiyordur ama çocukları olduğu için boşanmayı düşünmüyordur ama onu aldatmaktanda geri kalmıyordur eşten kaynaklanan sebeplerdende olabilir eşinin ona kötü davranması bakımsız olması yada eşini sürekli aşağılaması gibi ama bunların hiçbiri bir kadının aldatılmasına gerekçe olamaz hiçkimse ne olursa olsun aldatılmayı haketmez adam gibi evliliğini bitirip sonrasında yeni ilişkilere yelken açsalar olmuyor sanki
her durumda bir erkeğin eşini aldatması erkeğin karaktersizliğinden iradesizliğinden aç gözlülüğünden kaynaklanıyor

bu konudaki yorumların hepsini okudum. bu konu çok hassas bir konu ama malesef bazı arkadaşlarımız aldatan karaktersiz tarafı kusurlu bulmak yerine aldatılmanın aldatılan kadın veya taraf ile ilgili olduğu yorumunda bulunmuş. kadınlar klübü yetkililerinden ricam beğen ikonunun yanına bir de "beğenmedim" ikonunu koymalarıdır.

evet kadın çirkindir geçimsizdir. olabilir mi bence kişiye göre değişir. ama kadın eşine hoş gelmiyordur vesairedir. bunun yolu evliyken yapmak değil. açıkça söylersin ben seninle yapamıyorum dersin yoluna gidersin isteğin gibi biriyle olursun Allah tan korkuyorsan. Ama bu evli erkeklerin evli iken dışarıda çakal gibi karı kız kesmeleri ikiyüzlülük ve adiliktir. Sizden ricam bir bayan olarak hemcinsinizin yerine koyun kendinizi ve bu çakallara çanak tutmayın. Firavunları zalim yapan köleleridir unutmayın .:47:

Back
X