Evli erkeklerden uzak durun!!! Allah rizasi icin!!!

Yuva yıkanın yuvası olmasın inşallah.
Böyle karaktersiz insanların keşke kafalarına taş yağsa diyorum :KK11:

Hmm iyiymiş. Teşekkürler bilgi için.

Ben de inanmak istemiyorum ama genelleme de dediğim gibi benim genellemem, bildiğim örneklerden ötürü. Aldatmayacak erkek illa ki vardır ama o kadar az ki, hayatı boyunca fiiliyata geçirmese bile çoğu imkanını bulsa yapar diye düşünüyorum, yakalanmayacağı garantisi olsa hele.

Ayrıca sorumluluk konusunda tabii ki hak veriyorum size, aldatma eylemini yapan kimse sorumlusu odur. İkinci üçüncü kişilerin sorumluluğu da ikinci üçüncü dereceden olur. Kadın evli adama tecavüz etmediği sürece, aldatan evli adamdır, haltı yiyen o. Kadın üstüne atlasa bile "hayır" demesi gereken de o.
Aynen öyle. Biliyorum seninle hemfikir olduğumuzu da, üzülüyorum aksi yorumlar görünce. Biz kadınlar bu kadar mı değersiziz ben anlamıyorum.

Alıştırmışız kendimizi, erkekler çocuk gibi, zaafları var, onlar kendilerine hakim olamıyor yalanlarına, kendimizi böyle kandırıyoruz. Sonra karşımıza pişkin pişkin geçipte ben erkeğim dediklerinde zayıflığımızdan, acizliğimizden affediyoruz. Genel konuşuyorum, çünkü genel görüş bu şekilde. Elbette istisnalar da var ama her yere yerleşmiş bu algı.

Akıl ve mantık erkeklerde de var. Bir zahmet sahip çıksınlar kendilerine, ben bu hatayı yaparsam karımı kaybederim, yapmamalıyım desinler. Anneleri gibi her hatalarına mazeret mi bulmalıyız, ben anlayamadım hala bu mantığı.

Aynen öyle. Biliyorum seninle hemfikir olduğumuzu da, üzülüyorum aksi yorumlar görünce. Biz kadınlar bu kadar mı değersiziz ben anlamıyorum.

Alıştırmışız kendimizi, erkekler çocuk gibi, zaafları var, onlar kendilerine hakim olamıyor yalanlarına, kendimizi böyle kandırıyoruz. Sonra karşımıza pişkin pişkin geçipte ben erkeğim dediklerinde zayıflığımızdan, acizliğimizden affediyoruz. Genel konuşuyorum, çünkü genel görüş bu şekilde. Elbette istisnalar da var ama her yere yerleşmiş bu algı.

Akıl ve mantık erkeklerde de var. Bir zahmet sahip çıksınlar kendilerine, ben bu hatayı yaparsam karımı kaybederim, yapmamalıyım desinler. Anneleri gibi her hatalarına mazeret mi bulmalıyız, ben anlayamadım hala bu mantığı.

Diğer kadını suçlamak daha kolay geliyor çünkü. Kadın o...pudur, erkeği baştan çıkartmıştır, zavallı erkek de nefsine yenik düşmüştür zaten erkeğin doğası çok eşlidir, o yüzden yapmıştır. Değer midir bir aşüfte için yuvayı yıkmaya? Genel mantık bu oluyor. Önemli olan onbeş dakikalık cinsel ilişki çünkü; erkeğin karısından başkasına yanaşabilmesi, karısını kaybetmeyi göze alabilmesi falan olmuyor.

Benim kocam uçkuruna sahip çıksın değil, kadın kocama yüz vermesin oluyor olay.

Diğer kadını suçlamak daha kolay geliyor çünkü. Kadın o...pudur, erkeği baştan çıkartmıştır, zavallı erkek de nefsine yenik düşmüştür zaten erkeğin doğası çok eşlidir, o yüzden yapmıştır. Değer midir bir aşüfte için yuvayı yıkmaya? Genel mantık bu oluyor. Önemli olan onbeş dakikalık cinsel ilişki çünkü; erkeğin karısından başkasına yanaşabilmesi, karısını kaybetmeyi göze alabilmesi falan olmuyor.

Benim kocam uçkuruna sahip çıksın değil, kadın kocama yüz vermesin oluyor olay.

O zaman bu şekilde düşünenlere mutluluklar diliyorum, yapacak bir şey yok ne yazık ki onlar için.

Öff... Adam bakmayacak, adam. Kadın evli olduğunu bilip hala ilgileniyorsa tersleyecek. Bakın, evli olduğunu saklayıp kızlarla görüşenler yine erkekler. Adam sağlam durursa kimseye bir şey olmaz. Kimse o cesareti de bulamaz.

Ben bu arkadasa katiliyorum ya tamam kadinda suc var ya adam! Adamda kendini bilecek evli oldugunu unutmayacak bu kadar basit.biz insan ogluyuz her insanin basina gelebilir bu bir adam evli oldugu halde baskasindan ilgi gorup etkilenebilir ama o yuvayi yikmamak o adamin elinde hic kusura bakmayin.adamin zaten gidecegi varmis sarsilmis bir iliski arkadasin dedigi gibi adam dik durursa hicbirsey olmaz

bu durumda suçun kadınlara yüklenmesine bende karşıyım. Hatta ve hatta yıllar önce başımdan geçen bir olayıda anlatabilirim. Liseyi bitirdim geçici olarak bir iş bulduk annemle beraber görüşmeye gittik. Bir şarküteride ve tezgahtar olarak işe başladım. Ortam gayet güzel eğlenceli, patronun babası ve eşide işyerinde sık sık bulunuyorlar ve ben hepsini ailem gibi görüyorum tabiiki. Ve ve ve en önemli nokta karısının eşine olan sevgisine ilgisine hayran kalıyorum, gelip gittikçe ve çok mutlu olduklarını görmek çok hoşuma gidiyor. ve ben kesinlikle ağbi gibi görüyorum patronumu. Benim doğum günümdü ve babası, annesi, karısı hep beraber doğum günümü kutladık. Akşam üzeri babası annesi gitti. Eside eve dönmek zorundaydı. Ve herkez gittikten sonra kendisinin doğum günü hediyesinin çok daha özel olduğunu söyledi ve çıkışta beni evime bırakmak istedi bende olur dedim. Beni yakınlarda güzel bir manzarası olan bir tepeye çıkardı ve sohbet konusu onun bana olan duygularıydı. Doğum günüm olduğu için ailemin beklediğini söyleyerek ordan ayrıldık ve eve bıraktı beni. Bir daha beni eve bırakmasına izin vermedim ve 2 ay sonrada işten ayrıldım. Yani benim ağbi gözüyle baktığım bir insan beni hayal kırıklığına uğratmıştı. 18 yaşımda cahil bir gencim ve kandırabilirdi ve sonrasında burda bhsedilen kötü kadınlardan olabilirdim. Ben tamamen erkeğin suçlu olduğu bir durumla karşılaştım. Kimse benden kadınları suçlamamı beklemesin. Ve gerçekten erkekler bu konuda güvenilmezler.

Ya ben anlayamıyorum gerçekten "evli erkeklerden uzak durun ne demek" ? Bunun tam olarak anlamı şudur: Benim Kocamin içinde aldatma potansiyeli var lütfen kızlar ondan uzak durun ki o potansiyel ortaya çıkmasın. O kadar saçma ki böyle bir durumda tek suçlu erkekler, aksini iddia eden varsa gelsin sabaha kadar tartisirim. Ne demek dışı köpek kuyruk sallamadikca erkek yüz vermez falan kardeşim kız ne yaparsa yapsın kızın suçu yaptigidir ve o sadece kızı ilgilendirir. Erkek bakmayacak erkek! Kız istediğini yapsın yahu adamın içinde aldatmak yoksa aldatmaz. Bırakın bu kızları suclamayi aldatmak isteyen adam ayşe olmazsa fatmayla aldatır fatma olmazsa onla aldatır bunla aldatır suçlu da ayşe fatma değil adamdır. Kadının suçu yok çünkü evli olan kadının aldatilip aldatilmasi bu kadının sorumluluğunda mi? Tabiki değil, adamın sorumlulugu bu!

Öff... Adam bakmayacak, adam. Kadın evli olduğunu bilip hala ilgileniyorsa tersleyecek. Bakın, evli olduğunu saklayıp kızlarla görüşenler yine erkekler. Adam sağlam durursa kimseye bir şey olmaz. Kimse o cesareti de bulamaz.
Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Görüyorum okuyorum duyuyorum.

"Kocam beni aldatti. Kocam beni aldatiyor. Bir cocugum var. Ben ne yapayim?""

Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.

Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
Bu devrin erkeğide kadını da aynı.. koskoca adamlar gençkızların peşinde ayıptır..kız kandı diyelim,macera arıyor adamın parası ya da işi cazip geldi ya da sevdi..adam karısını çocuğunu düşünmüyorsa yapacak bışey yok..onu birak onu al devri maleseff

Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.

Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.

Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
Bir de bu admların neredeyse tamamı evli olduklaŕını saklıyor olan yine kadınlara oluyor...

Çalıştıgımiz ortamda bir sürü evli erkek var ama bazıları hakkatten haddini bilmez bekar erkeklerden çok askıntı oluyorlar bayanlara..işte bayanlardan biri az biraz yüz verse adam koşacak nerdeyse ..allah her iki cinsi de doğru insanlarla karşılaştırsın..

Ya ben anlayamıyorum gerçekten "evli erkeklerden uzak durun ne demek" ? Bunun tam olarak anlamı şudur: Benim Kocamin içinde aldatma potansiyeli var lütfen kızlar ondan uzak durun ki o potansiyel ortaya çıkmasın. O kadar saçma ki böyle bir durumda tek suçlu erkekler, aksini iddia eden varsa gelsin sabaha kadar tartisirim. Ne demek dışı köpek kuyruk sallamadikca erkek yüz vermez falan kardeşim kız ne yaparsa yapsın kızın suçu yaptigidir ve o sadece kızı ilgilendirir. Erkek bakmayacak erkek! Kız istediğini yapsın yahu adamın içinde aldatmak yoksa aldatmaz. Bırakın bu kızları suclamayi aldatmak isteyen adam ayşe olmazsa fatmayla aldatır fatma olmazsa onla aldatır bunla aldatır suçlu da ayşe fatma değil adamdır. Kadının suçu yok çünkü evli olan kadının aldatilip aldatilmasi bu kadının sorumluluğunda mi? Tabiki değil, adamın sorumlulugu bu!
Aynenn katılıyorum kocan önce sana ve çocuğuna sahip çıkacak kız peşinde koşmayacak(konşunun kocası yani) aile sahibi olmayı hak etmiyo o adamlar.

Bir üniversite ögrencisiyle tanıştım geçen yil..arkadaşlarindan bir kiz evli bir adamla birlikteymiş..anlattı biraz..adam 41 yaşindaymış kiz 20 Ama adam çok iyi biri dedi..nasıl olur o adam asla iyi biri olamaz dedim.nerdeyse kizi olacak yaşta..kiza harçlik veriyormuş yurt parasini ödüyormuş..adam da kizi kullaniyo tabi. Rezil. Evine hayrı olmayanın kimseye hayrı olmaz o arkadaşından da uzak dur dedim..miğdem bulandı

Haa bu arada daha önemlisi evli erkeklerde genç kızlardan uzak dursunlar...

karışık mevzular karışık durumlar bunlar ne yazık ki
ve kadın olmamız, erkekler kıldır, tüydür, kıymetlidir öğretisiyle büyütülmemiz bizleri bu hale getiriyor.
biz kadınlar erkek çocuğunu oyyyyyyy yerim pipisini oğlumun diye severken kız çocuğunun kukusundan hiç bahsetmeyiz.
sen sus kızım, babaya cevap verme, abiye cevap verme, kocaya cevap verme.
öyle bir haldeyiz ki tapıyoruz erkek cinsine (sevgiden bahsetmiyorum)

bir olay anlatayım.
tanıdığım, kalbinin temizliğinden yüzde yüz emin olduğum bir arkadaşım ne yazık ki yaşadı bu olayı. ki kendisi bekar adamlardan bile çekinir nerede kaldı evlisi.
adam karşısına çıkmış, bizim kız da aşık olmuş. adamın hareketlerini, davranışlarını anlatıyor ki cidden kızı sevdiğinden şüphe etmek mümkün değil. derken adam ağlaya ağlaya anlatıyor evliyim ben, beni affet, sana aşık oldum diyor, evladımın hatrı için bu evlilik sürüyor vs vs. anlattığına göre adam hıçkıra hıçkıra ağlamış
kızcağızın o zaman düştüğü durumu hatırlıyorum da ağlamadığı tek günü olmadı. hergün konuştuk telefonda arkadaşımla söylediği şey "ben kevaşe miyim, o kadına yazık değil miydi, her çocuk babasıyla büyümeyi hak eder" sözleriydi. kendiyle alakalı en ufak bir düşüncesi yoktu. adamla görüşmeyi en aza indirdi (iş için mecburen görüşmek zorundalar) ama arkadaşım kendinde değil resmen. hayatında aşkı hiç tanımamış biriydi ve bu adama aşık olmuştu evli olduğunu bilmeden.

etraftan aman boşver boşar karısını eheheh diyenlere dahi bağırıyordu. yuva yahu yuva anlamıyor musunuz? sen seviyorsun ama dediklerinde "ne anlamı var ki" diyordu.

ha ne oldu sonunda adam zorlayınca kız mesaj atmış. duygularını, olmasının mümkün olmadığını, olayların başlangıcındaki durumunu filan. adamın eşi yakalamış mesajı ve okumasıyla kızı araması arasında geçen zaman yarım saat.

kadın aradığında ben de yanındaydım ama neler söylüyor kıza. yok yuvamı yıktın, yok kocamla kaç kere yattın, yok memnun etti mi bari, ben kulaklarıma inanamadım ki o kadının dediği şeyler yaşanmadı bile. koca ortada yok hiç, kadın kıza saydırıyor. kız hem ağladı hem de yalvardı kadına "beni affedin, ben bir pisliğim, eşiniz bana yüz vermedi ben yanaştım. yuvayı yıkmayın, bir pislik için, benim gibi bir ortalık malı için yuva yıkmayın" diye yalvardı ve kızın zerre kadar suçu yoktu.

niye kendini bu hale sokuyorsun sen açıkca söyle eşin sırnaştı diye anlat dedik. olayın aslını söylersem affetmez yuvaları yıkılır dedi. etraftan sana ne aldatıyorsa yıkılmasını da göze almıştır diyenler olduysa da kız sesini bile çıkarmadı.

sonuçta ne oldu. kadın kocayı affetti. ikisi beraber oturup kızın zaten or... olduğuna karar verdiler. kızsa mahvoldu. şaka değil gerçekten mahvoldu. depresyona girdi, yemeyi içmeyi bıraktı. işe gidiyor eve dönüyor hepsi bu.

demem o ki her olay kendi içinde değerlendirilmeli. ha para için herşeyi yapan erkekler ve kadınlar var. yatar da kalkar da, para için karısını satan adam var yahu.

ancak kimse,
kancık yalanmasa köpek dolanmaz
o kuyruk sallamasaydı benim kocam yapmazdı
vay or.... yıktı yuvamızı
benim bu adama şunca yıl emeğim var
benim evladımın hakkını versin deyip de kocalarını temize çıkarmasınlar.

hiçbir kadın evli bir adamın metresi, gönül eğlencesi, oyuncağı olmak istemez. bir adama bütünüyle sahip olmak gibi bir mutluluk varken neden elin kadınının artığına tamah etsin. neden bile isteye şu hale düşsün?

kadının en büyük düşmanı kadın evet. kocalarına iki sille sallamaktansa karşısındaki kadını yerden yere vuran kadınlar.

Bir üniversite ögrencisiyle tanıştım geçen yil..arkadaşlarindan bir kiz evli bir adamla birlikteymiş..anlattı biraz..adam 41 yaşindaymış kiz 20 Ama adam çok iyi biri dedi..nasıl olur o adam asla iyi biri olamaz dedim.nerdeyse kizi olacak yaşta..kiza harçlik veriyormuş yurt parasini ödüyormuş..adam da kizi kullaniyo tabi. Rezil. Evine hayrı olmayanın kimseye hayrı olmaz o arkadaşından da uzak dur dedim..miğdem bulandı

Haa bu arada daha önemlisi evli erkeklerde genç kızlardan uzak dursunlar...

O arkadaş parasına bakıyormuş kimi aşk ile bu hataya düşüyor kimi para için tercih ediyor

maalesef bekarın suyu çıkmış gibi davranıyorlar...

evli erkekler sanırım bekar kızların ilgisini cekiyor. yanlış anlamayın ben sadece gözlem yapıyorum.
ya da bekar kızlar bir şekilde gerçek hayatta ya da netteki evli erkekler tarafından kandırılıyor bilemiyorum.

bekar kızlar şunu bilmiyorlar ama evli erkekler kolay kolay eşlerinden boşanmazlar ve bu durumda her 3 kişi de yıpranır. yani daha sağlıklı şekilde bir ilişki kurmak varken böyle çetrefilli işlere bulaşmayı anlamıyorum ben. allah herkese akıl fikir versin ve böyle şeylerden korusun.

Back
X