Evli erkeklere asilan kadinlar

ne diyecemi ne söyleyecemi sasirdim
bugün esimle gezdik dolandik kiskanclik felan deyil inanin kadin resmen yanimda esime asildi esimle gezdik dolandik yanimda kizim var bir türk restoranttina oturduk orda calisan kadin esimle konusmaya calisti esimde yüz vermeyince bana döndü esine sahip cik kaparlar dedi aaaaaben esime güveniyorum siz esinize sahip cikin dedim ben esimden bosandim alan olursa evlenecem dedi ben cok lagubali olmamak icin esime kalkalim dedim esime dediki sizin gibi biri varsa haber ver aaaaatöbe töbe basiniza böyle sey geldimi yaaaa ben soklardayim esimde dediki siz bu akilda oldukca sizi kimse almaz alsada iki günde kapiya korrrr töbe töbe eskiden erkekler asilirdi simdi kadinlar namus böyle ayaklarami düstü yaaaaa
KOCAN ÇOKGÜZEL DEMİŞ CANM ..ALLAHIM ŞEYTANA UYDURMA AMİN!!!!!!!!!!!!!!:Saruboceq:

Seydacim sen kadina gereken cevabi vermemissin güzelim. O kadin orda yüzüne tükürülmeyi haketmis. Böyle basit kadinlar icin sinir bozmaya bile degmez aslinda ama elde degil bazen:bbo:

yani kadın resmen densizmiş.terbiye sınırlarını aşmış. yine sakin davranmışsınız. ben uçardım valla.:delphin:..ne seviyesizlik. eşiniz çok güzel söylemiş,ağzının payını vermiş. terbiyesiyle terbiye etmek bu işte....

bugün esimle gezdik dolandik kiskanclik felan deyil inanin kadin resmen yanimda esime asildi esimle gezdik dolandik yanimda kizim var bir türk restoranttina oturduk orda calisan kadin esimle konusmaya calisti esimde yüz vermeyince bana döndü esine sahip cik kaparlar dedi aaaaaben esime güveniyorum siz esinize sahip cikin dedim ben esimden bosandim alan olursa evlenecem dedi ben cok lagubali olmamak icin esime kalkalim dedim esime dediki sizin gibi biri varsa haber ver aaaaatöbe töbe basiniza böyle sey geldimi yaaaa ben soklardayim esimde dediki siz bu akilda oldukca sizi kimse almaz alsada iki günde kapiya korrrr töbe töbe eskiden erkekler asilirdi simdi kadinlar namus böyle ayaklarami düstü yaaaaa

kız sende hadi kalkalım demişsin yinede çok sakin davranabilmişsin ben kadını doğduğuna pişman ederdim oracıkta .........benim kocama yanımda asılcak ay nasıl sinirlendim şimdi.... kadının eski kocasıda anlamış bunun ne menem b,işey olduğunu şutlamıştır...layığını bulsun ..allaha havale edelim canım ......

millette utanma arlanma kalmamış...
bu tip insanlara bir şey denir ya neyse agzımı bozmayım..
dunya nereye gidiyor ya...
bazen kadınlığımdan utanıyorum..
boyle arada çıkıyor 3 5 bozuk kokuşmuş meyva sonra erkekler herkesi oyle sanıyor...
afedersınız bu adilik ya...

maalesef namus artık bu kadar ucuz işte kadına yakışırmı bu kadar hafif olmak hem ayıp hem günah yanında eşi var çocuğu var töbe yarabbim ya,başıma gelmedi ama duyuyoruz allahım yaşatmasın acaip sinir bi durum yeni evliyken eşim beni yanlız dışarı çıkarmazdı bende o taktiğimi uygulasam deyom...

Artık kadınlardan korkmak lazım diye düşünüyorum.
Eşimle sokakta yürürken kadınlar resmen dönüp bakıyor,sanki ben orada değilmişim gibi.
Ben olsaydım herhalde kadının üzerine uçardım

offf sinirlerim kalktı ayağa
benim eşimde asker nedense bazılarının üniforma hastalığı var
içindeki umurlarında değil ama kıyafeti giydilermi kızlar yiyor bakışlarıyla
Allah'tan eşim gibi kıskanç biri değilim kıskanç olsam çok sorun yaşardık
senin durumunda kim olsa o uyuz kadına uçardı amma sen tutmuşun kendini....

yuhh ya !! bi kadın nasıl böle bi terbiyesizlik yapabilir.ahlahsız. . terbiye kavramını öğretmk lazım bunlara.ayyy deli oldum ya bak şimdi . . .iyi dayanmışsın ben olsaydım saçını başını yolardım herhalde. . . hıh

böyle kadınların Allah b..... versin valla ortam kötü kocişlere sahip çıkmak lazım acayip bir dünyada yaşıyoruz gerçekten ne ahlak ne vicdan nede saygı kalmamışşş kadının yuvasını kadın yıkıyor gene

YAHU BACIM SEN NASIL DAYANDIN BEN OLSAYDIM KADINA BASMIŞTIM TOKADI VE PATRONUNA DA ŞİKAYET ETMİŞTİM YANİİİ SENİN EŞİN BELKİ YÜZ VERMEMİŞ OLABİLİR AMA YARIN BAŞKA BİR KADININ EŞİNİ BAŞTAN ÇIKARIR BU EDEPSİZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Son düzenleme:
:oklava::oklava:tam sopalıkmış kadın yaaa... ben olacaktım orda saçını başını yolardım...kötükedihüso

vallahide billahide "yuhhh" cok aff edersiniz ama bu kadarida olmaz canim..
ama dogru devir degisti.. artik kadinlar erkeklere asiliyor.. öyle bes para etmez kadinlar var yani..
Allahim ya.. utanmaz rezil.. esiniz cok dogru söylemis..
eger ki onunla evlenecek biri olursa bile.. iki gün sonra kapinin önünde bulur o hanim kendini..

ne kadar olgun davranmıssınız..
sızın yerınıze koyuyuorum kendımı de sanıırım getırdıgı servısı kafasına yerdı..:mymeka:
onunla da yetınmez mutlaka sıkayet ederdım.
bu ne curet yaa..:mymeka:

şaka mı yaaa... :1shok:
ağzımı bozmak ıstemıyorum ama onun agzını burnunu kırardım anca boyle soyleyım..
eşimide bır guzel paylardım kendısıne böyle konusabılmesıne ızın verdıgı ıcın..
ay okudugumda nasıl sınırlendım ya valla duman ederım adamı sen nasıl bırde cevap verdın anlamadım dırek dalsaydın yaa... :1shok:
bırsey dıyecegım sımdı ama olmaz burdan resmen sey yanı..

Hic sinirlerini bozma bence:kahve:

Esin zaten gereken cevabi vermis kendisine, buda ona yeter:delphin:

Hadi allah etmesin esinde ona uyup onun sakasinimidir nedir artik kaldirsaydi o zaman bende sinirlenirdim ama o kadina degil esime!!!:mymeka:

Ehh esinde ona uymadi cokta güzel agzinin payini verdi, iste bu kadar:kahve:

Böyle insanlar dünyanin her yerinde var ve olacak!!benneyaptımki

Allah kimseyi sasirtmasin!!:Saruboceq:

böyle kadınların Allah b..... versin valla ortam kötü kocişlere sahip çıkmak lazım acayip bir dünyada yaşıyoruz gerçekten ne ahlak ne vicdan nede saygı kalmamışşş kadının yuvasını kadın yıkıyor gene

YAHU BACIM SEN NASIL DAYANDIN BEN OLSAYDIM KADINA BASMIŞTIM TOKADI VE PATRONUNA DA ŞİKAYET ETMİŞTİM YANİİİ SENİN EŞİN BELKİ YÜZ VERMEMİŞ OLABİLİR AMA YARIN BAŞKA BİR KADININ EŞİNİ BAŞTAN ÇIKARIR BU EDEPSİZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ay bende diyordum böyle bir sey basima gelmediginden yollarim felan diye
ama basima geldi dondum kaldim yada allah sabirmi verdi neyyy
o an dondum ya ne yapacami sasirdim
allah böyle basit insanlardan tüm insanlari korusun

allah yardım etsin ..o kadar acıyorum ki bu tip kadınlara...kimseyle karşı karşıya getirmesin rabbim...genelde bu tip bayanlar aile ve sevgi ortamından uzak..daha çok basılmış ve ne istediğini bilmeyen bencil kişiliklerdir...
bende çevremde çok fazla karşılaşıyorum..sadece üzülüyor ve allah yardım etsin diyorum allah onlara mutlu bir yuvayı nasip etmemiş ki böyle aciz durumlardan yararlanıyorlar...maaalesef ancak onlara allah yardm eder...hiçbir kulunada karşı getirmesin..amin..

eee kapak olsun bu ve böyleleri işte!
namusu 2 bacak arasında aramak niye!
namus; beyinde, vicdanda,ruhunda,
şimdi bu kadının yaptığı namussuzluğun, ta kendisi değil de ne!

Back
X