Evli erkeklere asilan kadinlar

ayy böyle kadınları duydukça ben bayan olduğumdan utanıyorum yaa
burda birsürü aldatma olayını böyleleri yüzünden duyuyoruz
kadın kuyruk sallamasa erkek yanaşmaz..
miğdesizler insanda biraz gurur olur

Gurur bu insanlarda ne arar ki . bunlar kendine sömürecek adam arıyorlar.
Oradaki kişi ben olsaydım o kişinin işinden olması ve tüm insanların önünde düşülecek en kötü pozisyona düşmesini sağlardım sonrada bi güzel oooohhhhh çekerdim.
:)

yaa bu bişeymi bi gün bara gidelim biraz eğlenelim dedik gitmez olaydık.orada bitane kadın eşimin yakınlarında dans ediodu.farkettim ama günahını almak bulaşmak istemedim.herneyse kadın yaklaştı yaklaştı bir anda benimkinin kucağına bilerek düşmesin mi.ağlar mısın güler misin :(( .direk kalktık gittik bi daha da töbee :D yolda elele yürüyoruzz kadın gelip cep nosunu istedi =O bu yüzden sokağa çıkmasını bile istemiyorum .. şimdiki kadınlar kızlar iyice terbiyesizleşmişler yaa ..

Siz yine sakinliğinizi korumuşsunuz..Ben böyle bir terbiyesiz kadının sözleri karşısında solon kadını çizgimden malesef çıkar ,gözüm döner ve kadını oracıkta evrire çevire döverdim..kötükedihüso Bir benden yerdi bir de yerden...:oklava:
Zor alırlardı elimden !!!

ne aptal ne cıvık bir kadın tam sopalık valla ben olsam fena yapardım o kadını zaten kıskancım Allahım ya ne basit kadınlar var

yaa bu bişeymi bi gün bara gidelim biraz eğlenelim dedik gitmez olaydık.orada bitane kadın eşimin yakınlarında dans ediodu.farkettim ama günahını almak bulaşmak istemedim.herneyse kadın yaklaştı yaklaştı bir anda benimkinin kucağına bilerek düşmesin mi.ağlar mısın güler misin :(( .direk kalktık gittik bi daha da töbee :D yolda elele yürüyoruzz kadın gelip cep nosunu istedi =O bu yüzden sokağa çıkmasını bile istemiyorum .. şimdiki kadınlar kızlar iyice terbiyesizleşmişler yaa ..

aynen katılıyorum sana erkeklere hiç suç bulmamak lazım ne yapıyosa kadın kadına yapıyo artık kadınların tek düşmanı hem cinsleri oldu bizde bir bara gittik 1 seneye yakın oldu bu olay oturduk eşimle masaya yan masada bir kadın 2 erkek vardı kadını görsen erkek olsam suratına neyse anlaşılmıştır demek istedigim sonra kadın masalar cok yakındı birbirine eşimin oturdugu koltuga yapıştırdı koltugunu kolunuda koltugun üzerine felan koydu ben anladım tabi bişeyler yapmaya çalıştıgını hiç belli etmedim eşime felan bakalım ne olcak die sonra kadın durmadan lavobaya indi 10 15 dak bekledi çıktı bekledi çıktı bekledi çıktı hiç oturmadı yani çıkınca gelip oturuyodu sonra geri iniyodu ben anladım orda masus inip cıktıgını içimden dedimki bu kesin eşimi dürtüklüyo iniyo aşagı bekliyo çantamıda hazırladım eşimde inerde aşagı peşinden gidip orda çanta manta artık ne olursa dalacam ama eşim hiç inmedi kalkmadı yerinden meger kadın içimden geçen gibi dirsek vurmuş eşime her defasında gel die yani eşimde gitmeyince kadın bana bakmaya başladı içimden oh olsun dedim hemde acıdım ne kadar zavallı die salaklıgına acıdım valla ne kadar terbiyesiz ne kadar başka şeylerin peşinde olanlar var yazık gercekten yazık kendilerini böle toplumdan soyutluyorlar işte kimsede onlara iyi gözle bakmıyo allah herkesin yuvasını korusun onlardan çok zor öleleri ile ugraşmak zamanında az uğraşmadım allah kimsenin başına vermesin

hep zaten hemcinsimizden darbe yiyoruz .:1shok:
ama ben bu konuyu acan arkedeşin yerinde olsam bitane şaplatırdım suratına rezil olduyla kalırdı :mymeka:-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:oklava:
ona terbiyesiz edepsiz vs. bağırsam çağırsam millet beni anlamaz ne bağırıyo bu kadın derdi zeten ona bu sözler iltifat olurdu o tarz bi insan oldu için şutarafagitti

valla bende eşimi bazen kııskanmıyo diilim kocemin gözüne gözüne bakıyolar tabi bende yanen bakanın gözlerini gözlerimle oyuyorum anlıyo o şuursuz şahsiyet ne demek istedimi sengözlerimebaksanab

böyle kadınlar yüzünden yuvalar yıkılıyor,terbiyesiz,ama sende ,eşinde çok güzel cevap vermişsiniz ona,benimde başıma geldi,bir ara aldatıldım eşim tarafından,bu kadında ikinci kadın olarak kalmaya razıydı,kolay kolay kurtulamadık,birde sakız gibi yapışıyorlar,böyle kadınları allah bildiği gibi yapsın!evli bir erkekten ne tarz bir beklentileri oluyorda böyle bişey yapıyorlar anlamıyorum ben bir türlü?

ne diyecemi ne söyleyecemi sasirdim
bugün esimle gezdik dolandik kiskanclik felan deyil inanin kadin resmen yanimda esime asildi esimle gezdik dolandik yanimda kizim var bir türk restoranttina oturduk orda calisan kadin esimle konusmaya calisti esimde yüz vermeyince bana döndü esine sahip cik kaparlar dedi aaaaaben esime güveniyorum siz esinize sahip cikin dedim ben esimden bosandim alan olursa evlenecem dedi ben cok lagubali olmamak icin esime kalkalim dedim esime dediki sizin gibi biri varsa haber ver aaaaatöbe töbe basiniza böyle sey geldimi yaaaa ben soklardayim esimde dediki siz bu akilda oldukca sizi kimse almaz alsada iki günde kapiya korrrr töbe töbe eskiden erkekler asilirdi simdi kadinlar namus böyle ayaklarami düstü yaaaaa

Bukadarida pessss yani ha.
inanilmaz.
iyi esin terslemis onu.

valla ben müsadenizle çüşşş diyorum başkada bişey demiyorum...ayrıca eşinizide tebrik ediyorum çok güzel konuşmuş...acep benim eşimde aynı şekilde davranırmıydı diye düşündüm şimdi hiç sanmam kesin beni daha fazla kızdırmak için gülerdi...

zaten bu konuda cok ama cokkk sinirliyim bu aralar,valla billa cekerdim wcye falan yermisin yemez misin iyice bi pataklardim...terbiyesiz,ahlaksiz mahlukat seni...ibreti alem icin copla dövecen böylesini valla...offff sinirim kalkti yine

gerçekten ahlaksızlık bu hiç bir açıklaması yok... Allah karşılaştırmasın .Herkesin yuvasını korusun...
Bir toplumda kız çocuklarının eğitimi bu yüzden önemli işte onlar gelecek nesilleri yetiştiroyr.. o bayanın yetişrdiği çocukları düşündüm birden ürperdim :(

Öyle davranan bir kadına kadın diyemem

Ona hitap edilecek baska bir kelime var ama....

.......telaffuz etmek istemiyorum hem ayıp burda hem günah hayret birsey yaa!!

Amannnn kızlar boşversenize kadın çatır çatır çatlamış işte böyle bir yuvası ve kocası olmadığı için. Ben olsam senin için üzgünüm canım geç kaldın byeeee der sallana sallana giderdim. Nasıla eşide kadının ağzının payını vermiş oh olsun. Gerçekten benim kocam bu cevabı verebilir miydi acaba? Hiç sanmıyorum.

bence akli dengesi yerinde değil o kadının...
bu kdr da olmaz yanii
oraya da bidaha gitmezsiniz

höhhh yanıı :1shok: masallahh terbıyesız sevıyesız ınsan bunlarr yaa :oklava: ne bıcım kadın boylesıı pes dogrusu.. :olmaz: cok ıyı yapmıssınız canım.. daha da sole uzerınde tepıne tepınee yolsaydın sacını basını... :mymeka: cırkın ınsanlarr ıyı yapmıssınız ama bosver yaa napacaksın kıı zaten oylee ınsanların seyvıyesıne ınıp.. bayagı dusuk ınsan bunlar.. kötükedihüso

Valla siz yatın kalkın böyle düzgün bir cevap verebilecek ,komplekslerinden arınmış ve size değer verdiği cevabından belli olan bir kocanız var , benimki olsa kesin sırıtıp zevkten dörtköşe olurdu, böyle adamların kıymetini bilmek lazım mutluluğunuz daim olsun inşallah alkisalkisalkis

Valla siz yatın kalkın böyle düzgün bir cevap verebilecek ,komplekslerinden arınmış ve size değer verdiği cevabından belli olan bir kocanız var , benimki olsa kesin sırıtıp zevkten dörtköşe olurdu, böyle adamların kıymetini bilmek lazım mutluluğunuz daim olsun inşallah alkisalkisalkis

sana kesinlikle katılıyorum canım benim eşimde zevkten dörtköşe olurdu bi de bana dönüp bak kıymeti bil derdi bide işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum o kadın bizim kocalarımıza yapışsa birinde olmasa ikincisinde kesin birimizinkine en son kancayı takardı....insanı zorla yoldan çıkarıyolar..benim bekarken tanıdığım bi kız vardı birinin kocasına fena halde kancayı takmıştı illa benle buluşmazsan karını ararım kocanla görüşürüyorum ediyorum ağzıma ne geliyosa derim diyodu malum sinek küçük ama miğde bulandırır aralarında ne kadar güven olsada huzurları kaçardı...böylelleri malesef var ve onlarda bizim gibi kadın :uhm:

Back
X