Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bu bişeymi bi gün bara gidelim biraz eğlenelim dedik gitmez olaydık.orada bitane kadın eşimin yakınlarında dans ediodu.farkettim ama günahını almak bulaşmak istemedim.herneyse kadın yaklaştı yaklaştı bir anda benimkinin kucağına bilerek düşmesin mi.ağlar mısın güler misin( .direk kalktık gittik bi daha da töbee
yolda elele yürüyoruzz kadın gelip cep nosunu istedi =O bu yüzden sokağa çıkmasını bile istemiyorum .. şimdiki kadınlar kızlar iyice terbiyesizleşmişler yaa ..
ne diyecemi ne söyleyecemi sasirdim
bugün esimle gezdik dolandik kiskanclik felan deyil inanin kadin resmen yanimda esime asildi esimle gezdik dolandik yanimda kizim var bir türk restoranttina oturduk orda calisan kadin esimle konusmaya calisti esimde yüz vermeyince bana döndü esine sahip cik kaparlar dedi aaaaaben esime güveniyorum siz esinize sahip cikin dedim ben esimden bosandim alan olursa evlenecem dedi ben cok lagubali olmamak icin esime kalkalim dedim esime dediki sizin gibi biri varsa haber ver aaaaatöbe töbe basiniza böyle sey geldimi yaaaa ben soklardayim esimde dediki siz bu akilda oldukca sizi kimse almaz alsada iki günde kapiya korrrr töbe töbe eskiden erkekler asilirdi simdi kadinlar namus böyle ayaklarami düstü yaaaaa
Valla siz yatın kalkın böyle düzgün bir cevap verebilecek ,komplekslerinden arınmış ve size değer verdiği cevabından belli olan bir kocanız var , benimki olsa kesin sırıtıp zevkten dörtköşe olurdu, böyle adamların kıymetini bilmek lazım mutluluğunuz daim olsun inşallah alkisalkisalkis