• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeklerin 'erkek muhabbeti'

Shaire

BE the change...
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
1.732
34
118
Kizlar...

Merak ediyorum.. Evli erkekler, arkadaslariyla birlikte konustuklari vakit, dikkat ederlermi..? Kari-kiz muhabbeti yaparlar mi? Hadi diyelim derin derin cinsellik hakkinda konusmuyorlar (!) peki, sakalasirlar mi? Laf olsun diye yapasalar bile, sizce normalmi?

Bu siralar buunlari kafama takiyorum, cunki esime sordum, siz iste bu arkadasinizla hic konusurmusunuz kiz arkadasiyla veya evlilikle ilgili, diye.. O da hayir sadece ders felan, okul konusuyoruz dedi. Ben bilgisayarda konusmalarini gordum, cok kucuk bi konusma gecmis kiz arkadasiyla ilgili. Benim esimde sacma sapan bi espri yapmis. Ben hic yakistiramadim, neden yalan soyledin diye sorunca da 'yalan degil, arkadasimin ozelini acmak istemedim' dedi. Ben yine de buyuk bi hayal kirikligi yasadim.

Sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda? Ne derece normaldir bu?

Bence normaldir bis erkekleri nasıl çekiştirip,haklarında konuşuyorsak sıkıntılarımısı paylaşmak adına bile olsa erkeklerde bayanlar hakkında konuşuyorlardır.Sonuçta onların birbirinin arkadaşları.Kaldıki ben çok duydum mesajlarda çok okudum erkek arkadaşıma karıköylü dediklerini hatta bıkeresinde yanımda söylediler kaldım pardon kadıköylü o dediler.Yanı yapıyorlar ve bel aşağı muhabbetler olmadıkça oldukça normal.

nedense ben eşime o tür sorular sormadım.ama evet konusan erkekler var hatta yatak odasındaki olanları dahi arkadaşlarına anlatan insanlar tanıyorum.çok iğrenç bişey ya bayanlara çok laf ediyosunuz derler ama erkekler bayanlardan beter.

nedense ben eşime o tür sorular sormadım.ama evet konusan erkekler var hatta yatak odasındaki olanları dahi arkadaşlarına anlatan insanlar tanıyorum.çok iğrenç bişey ya bayanlara çok laf ediyosunuz derler ama erkekler bayanlardan beter.

yatak muhabbetini anlatmakmı :1shok:
ar damarı çatlamışşş yaa milletin benneyaptımki

yatak muhabbetini anlatmakmı :1shok:
ar damarı çatlamışşş yaa milletin benneyaptımki

evet canım çok iğrenç bir durum bende duyduğumda şok olmuştum.erkek muhabbeti dedikleri bumu acaba.ama bazı erkekler inanın genelde erkek muhabbetinden çıkıp kıs muhabbetine geçiyolar

Kizlar cevaplariniz icin tesekkurler..

Yalniz yanlis anlasilmasin, ben erkek muhabbeti derken, dertlesmek, iliskiler hakkinda konusmalarini bahsetmiyorum.. Genel olarak kendi aralarinda yaptiklari esprilerden bahsediyorum. Yani kari kizla ilgili

evet canım çok iğrenç bir durum bende duyduğumda şok olmuştum.erkek muhabbeti dedikleri bumu acaba.ama bazı erkekler inanın genelde erkek muhabbetinden çıkıp kıs muhabbetine geçiyolar

O konu cok igrenc ya insan kendi esiyle yasadigi ozel seyleri anlatirmi. Kadinlardan beklerim erkeklerden beklemem valla...

daha neler bayanlarla yaşadıkları yatak ilişkilerini anlatanlar bence insan değiller ne yani onların kız kardeşi,yiğeni,kuzeni yokmu onlar hakkındada konuşulsun bakalım napcaklar ama onlar olunca kavga çıkarırlar kan davası haline getirirler.Çok şükür erkek arkadaşım böyle dıyaloglara girmez,kimseninde onun bulunduğu ortamda girmesine izin vermez.

Kizlar...

Merak ediyorum.. Evli erkekler, arkadaslariyla birlikte konustuklari vakit, dikkat ederlermi..? Kari-kiz muhabbeti yaparlar mi? Hadi diyelim derin derin cinsellik hakkinda konusmuyorlar (!) peki, sakalasirlar mi? Laf olsun diye yapasalar bile, sizce normalmi?

Bu siralar buunlari kafama takiyorum, cunki esime sordum, siz iste bu arkadasinizla hic konusurmusunuz kiz arkadasiyla veya evlilikle ilgili, diye.. O da hayir sadece ders felan, okul konusuyoruz dedi. Ben bilgisayarda konusmalarini gordum, cok kucuk bi konusma gecmis kiz arkadasiyla ilgili. Benim esimde sacma sapan bi espri yapmis. Ben hic yakistiramadim, neden yalan soyledin diye sorunca da 'yalan degil, arkadasimin ozelini acmak istemedim' dedi. Ben yine de buyuk bi hayal kirikligi yasadim.

Sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda? Ne derece normaldir bu?

neydi bu espiri???

biz herşey konuşuyozda onlarda konuşabilir gayet normalki erkeklerin zaten bünyesi buna müsait gayet normal bişi okadar erkek dışarda deli gibi küfür ediyo ana bacı onların lafıyla o olsa ooo türkiyede kadın kalmazdı takma cnm

her bekar erkek çogu evli erkekte güzel bir kadın görsün eminimki içinden neler geçirmez ne laflar etmez dışardan söylemesede çok görüyom gözüyle yicekler bayanları nerdeyse hoş kimi bayanlarda zaten teşvik eidici giyiniyo üstündeki etekmi buluzmu ayırt edemiyon

neydi bu espiri???

Kiz arkadasina soylememis arkadasi, bi baska bayanla aksam ustu biseyler ictigini.. O da 'diyemezsin ya cok guzel cekici bir arkadasim geldi biseyler ictik' dedi ve guldu.
Sonra 'guzel bayanlar her zaman gelip biseyler icebilir' demis..

Ben sacma sapan espri yaptigini cok gordum, benim yanimda da yapar, laf olsun diye, yani ciddi bisey kastetmez, ama ben hic yakistiramadim..

HayyaL .!.:
O adam eşin olabilir en özelin olabilir ama arkadaşlarıyla olan muhabbetine karışma derim...
Yanlış yaparsın.

Karismak degilde, daha cok merak.. Guvensizlikmidir nedir.. Kac sayfa ders konusmuslar, arada o konusma gecmis, canim sykyldy.

musyas .!.:
biz herşey konuşuyozda onlarda konuşabilir gayet normalki erkeklerin zaten bünyesi buna müsait gayet normal bişi okadar erkek dışarda deli gibi küfür ediyo ana bacı onların lafıyla o olsa ooo türkiyede kadın kalmazdı takma cnm

Herseyi konussunlar, ama daha ergenlermis gibi kari-kiz konusmalari rahatsizlik veriyor. Sanki kisilikleri daha oturmamis gibi. Benim esim bizim ozelimizi anlatmaz, bunu herzaman soyler. Belki dertlesir, kavga ettik felan diye. Onu da sanmam ama.. Karsida ki anlattigi zaman bazi seyleri tuhaf espriler yapmasi hosuma gitmiyor. Adam aldatsa neredeyse aferin diyecek fisfisfis
Bazen arkadaslarini bozmamak icinmi yapiyor diye dusundugum oluyor. Arkadaslarinin cogu zaten yabanci, yani Turk degil. Turk olandan da 'gel geneleve gidelim' diyen bile olmus, o da 'tabii tabii' diye kafaya almis gecistirmis. Yapacak olsa anlatmaz biliyorum, ama yinede tiksiniyorum boyle durumlardan..

her bekar erkek çogu evli erkekte güzel bir kadın görsün eminimki içinden neler geçirmez ne laflar etmez dışardan söylemesede çok görüyom gözüyle yicekler bayanları nerdeyse hoş kimi bayanlarda zaten teşvik eidici giyiniyo üstündeki etekmi buluzmu ayırt edemiyon

O ana baci kufurlerden de nefret ettigim kadar baska biseyden nefret etmiyorum :olmaz: resmen kadinligimizi asagilayan seyler. Aliskanlik olunca cok normal oluyor bu adamlarda.

Kizlar erkekler, heryerde tesvik eder, evli bekar farketmez. Ama kisiligin oturmus olsa, bu sacmaligi gorursun bence. Ustelik bi evli erkek daha da korumali kendini, cunki sadakat diye bisey var. O konuda zaten suphem yok. Nedense bi ipucu bulup ordan bisey cikarma istegi var sanki, kendime ediyorum biliyorum :hulya:

Kizlar siz hic merak etmezmisiniz ne konusuyorlar diye..? Bu merak sadece esini, partnerini tanima adina bile olsa..

Ben acik kitap gibiyim, herseyi paylasirim. Hazimsizligim ondan olabilir..

Kizlar siz hic merak etmezmisiniz ne konusuyorlar diye..? Bu merak sadece esini, partnerini tanima adina bile olsa..

Ben acik kitap gibiyim, herseyi paylasirim. Hazimsizligim ondan olabilir..

Ben sevgililerim adına etmem/etmedim de...
Gerçekten erkekler arkadaşlarının yanında ağalaşıyorlar kendilerince.
Çok umursama derim, yanılırsın yoksa.
a.s

Ben sevgililerim adına etmem/etmedim de...
Gerçekten erkekler arkadaşlarının yanında ağalaşıyorlar kendilerince.
Çok umursama derim, yanılırsın yoksa.
a.s

Ben zaten yanilmisim, cunki kisilik konusunda istisnalar vardir diyordum, yanilmisim..
Bu erkekler hic buyumeyecek mi yaaa kaydirigubbakcemile3

Keske insanlar ici nasilsa, disida oyle olsa.. nerdee... :sinifsinif:

evet malesef erkekler de aşırıya kaçabiliyorlar.
benim eşim asla anlatmaz diye düşünüyorum çevresinde biraz ağır abi sevilir sayılır.
adamın biri eşinin ailesinin evinde eşiyle birlikte olmak istemiş ve kadında olmaz burası annemin evi demiş
ve adamda ulan burası ananın evide bizim ev ke....nemi demiş.
gelmiş bu konuyu erkek arkadaşlarına anlatmış.

Erkekler birde biz kadinlar gibi degil. Acayip acayip sapikliklari var, ve bunu bazen evli de olsalar birbirlerine anlatirlar. Bunu esim bana, ben saf kalmayayim diye soyledi, ve aile ortaminda bile olsak dikkat et dedi. Yani eniste de olsa, yabancidir maksadiyla..
Sende mi konusuyorsun oyle diye sordugumda, ben anlatmam, ama guler gecerim, espri yaparim, cunki oyleyim der.

Benden sakladigi biseyde yok, ama kucucuk, ufacik tefecik bir yalan olsa bile yalan yalandir bence.. ben ona takildim, cunki hic bi zaman biseyini yakaladigim olmamistir, hep durustce anlatir, bu benim delirmeme sebep olsa bile kaydirigubbakcemile3

Ben arada yaptiklari muhabbetleri merak ediyorum ama, gercekten abartiyorlarmi, yoksa gercekmi.. kisilikler oturmusmu kaymismi.. yakinda dedektif gibi mikrofon yapistiracam ustune basina takip edebilmek icin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar sevgilimden erkeklerin çoooook irenç konulara kadar en özellerine kadar anlattıklarını duydum ve bunu gurur kaynağı olarak kullanıyorlarmış arkadaş arasında:S kaç kere laf sokmuşumdur onlara "sen de erkek misin diye" dedi.
kaldı ki beni artık erkek arkadaşı gibi gören erkek arkadaşlarım var onlar bile bazen benim bi kız olduğumu unutup işin ucunu sapıtıyorlar :S
evli erkekler söz konusu olunca tabi ki hepsi yapıyordur diyemem ama erkek hep erkek bence çoğu yine böyledir ne yazık ki ya

Back
X