evli erkeklerin eski sevgilileri..

yakgel sizin yorumunuzu beğenmiş ...demek o adama gidicek ve ona değer veren adamı yakıcak...hakkaten yakgel olucak..
Valla hayatının hatasını yapıcak işte adam gençlikte deli divane Aşıkken kadına hayatının kazığını atmış yıllar geçmiş dahada karaktersiz bir varlık olmuş şimdi kimbilir hangi rezillikleri yaşatıcak kadına .. Müstehak mı ? Bak o tartışılır .. Giderse düzgün kocayı bırakıp müstehak

Selvi boylum al yazmalım izlerken de aldatan kamyoncuyu seçiyordunuz herhalde. Ben çocuğumu alıp sizinle mi uğraşıcam diyerek ikisini de arkada bırakan biri olacağımdan anlayamıyorum hakkaten.

Sahi, kendini bu kadar ezik hisseden birini sevmek nasıl olur? Sizin başınıza gelmiş siz anlatın, 7. caddeyi bilmek yetmedi bana.

karı gününü gün etmiş zengin adama kapağı atmış yılların emeğini hiç etmiş, şimdi onun yuvasını mı düşüneceğiz perişan olsun sokaklara düşsün inşallah...

İnsallah böyle düşündüğün icin sen sokaklara düşer, perişan olursun. Bu nasil bir konusma tarzi? Ne cirkin seysin sen ya?! Kafan bu kadar basiyor tabi cok görmemek lazim. Sen kimin yuvalarini yiktin dökül hele? İçindeki bu pisliğin baska acilimi olamaz. Bütün yorumlarin iğrenç! Beynin küflenmis senin. İnsallah senin gibilerin hepsi ölür giderde kimsenin yuvasi yikilmaz.

ya bir de ortada para zenginlik olayı var
acaba bu eski sevgili fakir gariban biri olsaydı bu yıldız savaşları olur muydu ortada merak ettim ben.

Korkmuşmuş laf bunlar laf... Yıllarca seninle olunca bıkmış, yeni bir heyecan aramış başkasını bulup evlenmiş.. Sonra aklına eski gençlik günleri ilk mutluluğu yaşadığı anları gelince şeytan iş başı yapmış.. Maksadı kendi yuvasını da yıkmak senin yuvanı da yıkmak... Evlilikleriniz biter kavuşursunuz ancak ne sen eski sensindir ne de o eski sevdiğin adam ve yeni bir hayal kırıklığı... Sonuç olarak şeytan görevini yapmış olur ve bir günahın vebali yıkılan yuvalar mutsuz hayatlar... Bu dünyanın bir de ötesi var birde... Insan şükretmeli sahip olduklarıyla mutlu olmaya çalışmalı, sonra yuvanızı ararsınız.

Senden, güzelliğinden, mesleğinden, ailenden, kalitenden korktum. Sana yetememekten, ailenin beklentilerini karşılayamamaktan korktum ve kaçtım.Senin gibi beklentileri olmayan, daha basit daha eğitimsiz, daha çirkin biriyle evlenirsem daha mutlu olurum sandım dedi. Seni kıskanmaktan, zekandan korktum dedi.

İnandın mı gerçekten?

İnanılıyor biliyor musun. Bunun çok benzerini ben de duydum.. Aldatılmamıştım, terkedilmiştim yani ben öyle biliyordum. Hatta ne kadar üzülsem de havalara girmiştim kendimce, demek çok güzelim çok kaliteliyim hmmm diye
Sonradan öğrendim ki benim kuşu çoktaaaan kafeslemiş başkası, adam da bana maval okumuş yok sen şöyle bikbiksin böyle bikbiksin, ben sana layık değilim diye

Benimde eşim şuan başkasıyla yaşıyor. (Boşanma davamız sürüyor.) ortalıkta şimdiki sevgilisine inat benimle evlendiğini benden önce onunla sevgili olduğunu, onu unutamadığını yayıyor. Ama bir gerçek var. Bu gercek mi? Tabi ki hayır. Sizinki de böyle olmasın? Kimseyi kandırmayın Allah aşkına. Bir hırsla boşandığınızla kalırsınız. Konuları okumadan yazıyorum. Sadece ilk yazdığınızı okudum. Sizinde cocugunuz var mı?

yakgel birazdan yatıcaksın kocanın yanına ve o adamımı düşüneceksin...yazık ya kocana üzüldüm bir şeyde haberi yok.karısının kafasında bin tilki var.yazık o adama gerçekten onur kırıcı

Son düzenleme:
Amin canim boyle pislikler cikmasin karsimiza arkadasin dedigi gibi yakgelin ikinci uyeligi olabilir

Sen ona geri dondugun an ..
Suan evli oldugu kadindan , hic bir faekin olmaz ...
Ve sunu bilki.suan hersey guzel gorunuyor eger ona donersen mutsuz olacaksiniz hemde nasil...
Suan sarkilar hediyeler , yanindayken hesaplar cocuklar aldatmalar eskiler acilicak.
Ve sen asla onla mutku olamicaksin.
Oda olmayacak ..

Hehehee valla çok acımasızca yazmışsınız ama haklılık payınız var gibi Allah kimseyi şaşırtmasın

Ya cicim hiç güleceğim yoktu,vallahi iyi güldüm gece gece...

Ah o dairede ben olsaydım..Neler sorardım zırtapoza neler..
Yahu bu türk filmi repliklerini yedirmesi bile bir başarı.herseyden önce sırf bu yüzden tebrik ederdim sıpayı

yazık kocanız da boynuzlarını parlatsın dursun

bi de geçmişi karışık kızla aldattı beni demişsiniz de farkında mısınız nikahlı çoluklu çocuklu karısını sizle aldatıyor???

senın gıbı kadınlara acıyorum o kadıncagızın ne sucu var
barı yaptıgın su edepsızlıgı yazma bızlerden ne yardımı beklıyosun
aferım mı dıyelım ? allah ıslah etsın sen ve sen gıbı ınsanları
o karısını sevıyo emın ol sen onun ıcın bıkac zamanlık heycan olcaksın bunu unutma saygı duyulmayan bır kadın var o da sensın.oncelıkle kendıne sen saygı duymuyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…