• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli erkeklerin facebookta bekar ve güzel kızları takip etmesi sorunsalı

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
bu durum benim midemi bulandırıyor.evlilikten soğuyorum resmen.bu konuda ne düşünüyorsunuz.bence bir yönden bu facebook vari siteler iyi çünki insanların profillerinden ve paylaştıklarından nasıl bir kişiliği var belli ediyor gibi geliyor bana.normalde beğendiğim ama facebookta incelediğimde ağır kıro olduğunu düşündüğüm yada bebekçe gelen insanlar oldu.
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Ederlerse etsinler
Size zararı ne ?
Sizin tek sorumlu olduğunuz kisi esiniz/ sevgiliniz/ nisanliniz vs...
Gerisi de kisilerin karaktersizligidir diyip gecin...

bana doğru gelmiyor.birde bunların özledim aklımdasın tarzı yada sen bana haramsın tarzı yazı şiir söz şarkı paylaşımları var.madem aklında bitiremedin elalemin kızının hayatını niye heba ediyorsun?

Dünyayı değiştiremeyiz . Erkeğin doğası bu , güzel ve genç olanın erkeği cezbetmesi /: zenginliğin ve güzel kadının sonu yokmuş . lakin uzaktan bakan eşek baharını alamaz (; evlilikte eş seçerken dikkat edersin , bu adam beni niye seviyor , iyi huylu bir erkek senin karakterine seninle paylaştıklarına önem verir . Ama sırf güzellik için yanaşandan ve bunu ikide bir övenden kork. Sadece görüntün için sana kıymet veren yarın başkasınadanda etkilenir , karısı çok güzel erkekler daha az sadakatlidir . Allah çirkin bahtı versin sözü , boşuna çıkmamış. Atalarımız bilir .

Evli ve karaktersiz erkekler olarak düzeltelim isterseniz bunu öncelikle... ayrıca bu sizin için neden dert? bir yakınınızın eşi falanmı yapıyor böyle birşey? soğuyorum evlilikten demişsiniz de erkek var, erkek var. Hepsi aynı değil.. ayrıca biz değiştiremeyiz insanları yapcak olan her şekilde yapar. ;)

Son düzenleme:
Bu neden bukadar sizin ilginizi cekip ofkelendirmis anlamadim. Isteyen istedigi yaziyi paylasir bunda ne sorun var onzda anlayamadim... Kendi ciktiginizmi yapiyo yoksa bunu??? Eger oyleyse o onun ayibidir, yok degilse takma bu bos seyleri dunyayi sen degistiremezsin :))

Back
X