• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeklerle ilgli basina boyle seyler gelen var mi?

Benim başıma bir kez geldi. Liseden arkadaşımdı. Çok efendi çok düzgün bir çocuktu. Neyse sohbet ederdik arada, bir gün telefonumu istedi. Genelde 2. hattımı verirdim arkadaşlarıma. Neyse saflığıma geldi verdim. Bana sevgililik teklif etti kabul etmedim, peki öyleymişiz gibi de mi yapamazsın dedi :53:
Evli değildi ama sonradan öğrendim evlilik hazırlığındaymış
ondan sonra eski arkadaşlarımın çocuğunu sildim. Çokta rahat oldu valla :1:

Son düzenleme:
valla bunlar benim başıma o kadar çok geliyo ki sırf bu yüzden facete sohbetten hepsini engelledim
okulda ya da iş yerinde meraba diye selam verdiğim insanlar görüntülü görüşmek istiyo
her akşam yazıyo
bulunduğum şehre gelmek vs istiyo
cıvık cıvık konuşmaya başlıyo
çoğuda evli ya da nişanlı oluyo bide
ve de çoğu abi diye seslendiğim insanlar oluyo hiç utanmaları da yok

bu erkeklere meraba demeye gelmiyo valla

Ben gecen gun duraktayim, otobus uzun sure gelmedi. Yanimdaki cocuk da ne zaman gelir faan diye sordu, muhabbete basladik. Neyse adimi sordu ben de soyledim bir de soyadimi sordu. Neden sordunuz deyince de facebooktan ekleyecegim de dedi :1::1: Cok yuzsuz erkekler var ya

Neden onlar icin fotograflarimi sadelestireyim ki? Ben zaten fotograflarimi yurtdisindayken Turkiyedeki akrabalarim gorsun diye actim hesabimi. Bir arkadas da su an muhabbetiniz olmayan arkadaslari eklemeyin demis,olabilir o sizi fikrinizdir ben ekliyorum eskiden de olsa arkadas oldugum kimselerdi bunlar. Neyse ben zaten cozum yontemi aramiyorum arkadaslar, siliyorum asilan olunca. Ben benim gibi baskalari da var mi diye merak ettim

Evet böyle şeyler çoğu kişinin başına geliyor. Ben evli değilim sevgilim var. Sevgilim olduğunu bildikleri halde yavşıyolar.

Ben gecen gun duraktayim, otobus uzun sure gelmedi. Yanimdaki cocuk da ne zaman gelir faan diye sordu, muhabbete basladik. Neyse adimi sordu ben de soyledim bir de soyadimi sordu. Neden sordunuz deyince de facebooktan ekleyecegim de dedi :1::1: Cok yuzsuz erkekler var ya

yok artık bu da iyice cinsmiş
benim bildiğim telefon numarası istenir artık artık facebookta ekleme dönemi başlamış demek

Son düzenleme:
Benim başıma bir kez geldi. Liseden arkadaşımdı. Çok efendi çok düzgün bir çocuktu. Neyse sohbet ederdik arada, bir gün telefonumu istedi. Genelde 2. hattımı verirdim arkadaşlarıma. Neyse saflığıma geldi verdim. Bana sevgililik teklif etti kabul etmedim, peki öyleymişiz gibi de mi yapamazsın dedi :53:
Evli değildi ama sonradan öğrendim evlilik hazırlığındaymış
ondan sonra eski arkadaşlarımın çocuğunu sildim. Çokta rahat oldu valla :1:

Senin olayin da iyiymis. Sevgilim olmasan da sevgilimmis taklidi yapar misin :1::1:

Bak senin olayina daha da sinirlendim. Yuzsuz :47: Ben en azindan sildigimde pesimi birakiolar ki birakmasalar valla ortaigi karistiracak bir potansiyel de var bende
hic sorma bekar olsa anlarim ama evli erkeklerin asilmalari cooook iğrenç oluyor ya.. karisini da taniyordum ustelik uzmek istemedim .. bide adam bana iftira atiyor fln derdi yani herseyi beklerin oyle kaypak adamlardan canim.

size katılıyorum benim de tavrım aynen boyle olurdu.
fakat sosyal medyayı hem cok kulanmadıgım hem de cocuklugumdan bu yana tersimin fena oldugunu herkes bildigi icin
ve belki eslerine soylemiyorum ugrasamam diyorsunuz ya benim ugrasmaktan cekinmeyecegimi bildikleri icin
acıkca boyle konusan olmadı.
ima edenine denk geldim, eşine selam soyle bir gun kahve icmeye gelecegim dedim pat kesildi, hatta teklifte bulunmadıgı halde engelledi.

gor bak konu sahibi, daha ne sapıklar var....
bunun adı olta atmak rahat olmak degil gayet sapıklık!
levanessa sana da gecmis olsun ve hep boyle mutlu ol esinle :) o arkadasın da akıllanır da dilerim bir gun aldatılınca kocamı yakısıklı gormusler diye savunma yapmaz...

Tesekkurler canim amin..
Onun yolu yol degildi zaten ya..
Baska evli bi adama takiliyordu en son adama msj atmis isyerinde yemek yaptik yiyoruz hadi sende gel diye.. attigi adamin da iki cocugu var bizim okulda ogretmendi karisi da polismis ortaligi ayaga kaldırmış kadin.. bunu sikayet fln etti senin agzini burnunu kirar eline veririm bile dedi herkesin icinde :))))) biz sok olduk :))))) bizimki de ince kisik bi sesle yanlis anladin ablacim ama sen yanlis anladin ablacim deyip duruyordu ;)))

benim de nişanlı bir arkadaşımla konusuyorduk ben saf saf yazıyorum evleneceği için tebrik ediyorum falan. o da bana neden, iyi mi oluyor evleneceğim sence dedi :53: yılık yılık konuşuyordu en sonunda kızdım. o beni sildi bir de engellemiş :9::9: deli mi ne :9:zoruna gitti heralde karşılık vermedim diye :9:

yok artık bu da iyice cinsmiş
benim bildiğim telefon numarası istenir artık artık facebookta ekleme dönemi başlamış demek

Ciddi ciddi defter kalem cikarmis bekliyor cocuk :1::1: Bazen bende birsey var herhalde butun sacmaliklari ustume cekiyorum diyorum, ama benden daha tuhaf olaylar yasayanlar da varmis

Yok Allahıma çok şükür etrafımda öyle tipler.
En azından benim farkettiğim bir durum olmadı.
Zaten çok mesafeli bir kadınımdır.
İnsanlarla(kadınlarla da erkeklerle de) selamlaşma,hatır sormadan ötesinde pek muhabbetim olmaz.

hic sorma bekar olsa anlarim ama evli erkeklerin asilmalari cooook iğrenç oluyor ya.. karisini da taniyordum ustelik uzmek istemedim .. bide adam bana iftira atiyor fln derdi yani herseyi beklerin oyle kaypak adamlardan canim.

Tesekkurler canim amin..
Onun yolu yol degildi zaten ya..
Baska evli bi adama takiliyordu en son adama msj atmis isyerinde yemek yaptik yiyoruz hadi sende gel diye.. attigi adamin da iki cocugu var bizim okulda ogretmendi karisi da polismis ortaligi ayaga kaldırmış kadin.. bunu sikayet fln etti senin agzini burnunu kirar eline veririm bile dedi herkesin icinde :))))) biz sok olduk :))))) bizimki de ince kisik bi sesle yanlis anladin ablacim ama sen yanlis anladin ablacim deyip duruyordu ;)))

ay icimin yagları eridi resmen:27: "yanlıs anladım ablacım..." :9::9: helal olsun o kadına, ben olsam demekle kalmaz eline verirdim. :51:
ama bu kadın o kızın hakkından geldiyse kocasının yanlıs oldugu an kim bilir neler yapar, boyle olmak lazım aslında :47: :27:
bir de bunların "yanlıs anladım bacım..." versiyonu var ya, aynı kafa iste :47:

ay icimin yagları eridi resmen:27: "yanlıs anladım ablacım..." :9::9: helal olsun o kadına, ben olsam demekle kalmaz eline verirdim. :51:
ama bu kadın o kızın hakkından geldiyse kocasının yanlıs oldugu an kim bilir neler yapar, boyle olmak lazım aslında :47: :27:
bir de bunların "yanlıs anladım bacım..." versiyonu var ya, aynı kafa iste :47:

Canin ya o gun gozumun onune geldi yine ama cok komik :))) kadin kiza dogru yuruyo el kol hareketleriyle ama kizin ses kisildikca kisildi resmen :))) ablacim bak benim erkek arkadasim bile var diye bi cumle kurdu yaaa :)))) kadin valla alacakti eline.. eminim kocasina da bi yaptirimi olmuştur :))))

Hesabiniz herkese aciksa ve erkeklerin deyimiyle rahat resimler varsa en onemli ceaareti buradan alirlar.yani bence tezaduf degil bu kadar vaka.sen bilmeden yani farkinda olmadan iyi niyetle yaklasiyorsan yanlis anlasiliyor olabilir

Hesabiniz herkese aciksa ve erkeklerin deyimiyle rahat resimler varsa en onemli ceaareti buradan alirlar.yani bence tezaduf degil bu kadar vaka.sen bilmeden yani farkinda olmadan iyi niyetle yaklasiyorsan yanlis anlasiliyor olabilir

Ne profilim herkese acik ne de suh resimler var. Kaldi ki suh resimlerde olsa profilim acik da olsa evli erkeklerin bekarlara asilmasi apacik dangalaklik. Kusura bakmayin yorumunuzu da tuhaf buldum, disi kopek kuyruk sallamasa erkek yaklasmaz minavlinden bir yorum. Diger arkadaslar da yazdi, basina boyle vakalar gelen tek ben degilmisim

Hayda ne alakasi var hemen tersinden anliyorsunuz,sadece bir olasilikti siz disi kopegin kuyruk sallamasina getirdiniz,evli erkeklerin oyle davranmasi elbette normal degl ama neler oluyor..bukadar tepki vermenize anlam veremedim,cok mu agir seyler yazmisim;)

benimde fikrim bu...

İlkokuldan ortaokuldan arkadaş olduğunuz adamlara neden telefon numaranızı veriyorsunuz ki. Belki iyi niyetle yaklaşıyorsunuz ama onlar yeşil ışık yaktığınızı düşünüyorlar...

Ya arkadaslar simdi facebook profilimi gondericem :))) ama neyse diyorum. Tamam benim suh resimlerimden cesaret almislardir diyeyim konu uzamasin. Iyi gunler size. Diger arkadaslar deneyimlerini anlatmaya devam etsin lutfen

İlkokuldan ortaokuldan arkadaş olduğunuz adamlara neden telefon numaranızı veriyorsunuz ki. Belki iyi niyetle yaklaşıyorsunuz ama onlar yeşil ışık yaktığınızı düşünüyorlar...

Simdi bu arkadasa durduk yerde telefonumu vermdim. Zaten uzun suredir muhabbet ediyorduk yaklasik iki senedir facebook arkadasim ve ilk olarak tum sinifin ogrencileri toplanalim falan diye mesajlasmaya baslamistik, sonra napiosun bulundugun ulke nasil falan gibi ile baslayan muhabbet, gezi olaylarinda siyasi tartismalara vb ye kadar uzadi, simdi de is arama calismalari konusunda mesajlasmistik yani durduk yerde "naber bendemeto, telefonunu versene blusalim" gibi bir olay degil.

Back
X