Evet gereksiz yorumlar nedeniyle ban yemistim simdi tekrar ban yemeye geldim, bu kadar terbiyesiz yorumlara da tahamul edemeyecegim.
"Upscale" oldugumu kimsenin gozune sokmak niyetinde degildim ama yarasi olan gocunuyor, yoksa fesatlar mi konunun sadece o kismina dikkat ediyr bilemiyorum. Algida secicilik iste

Facebook arkadaslarimin ya da buradaki kimselerin benim "upscale" olmadimigimi dusunmesi gercekleri degistirir mi? Hayir. Altinin degerini sarraf anlar, kendimle ilgili kimsenin onayina gereksinim duymayan biriyim cok sukur.
Cirkin ve itici uslubunun yani sira ayni zamanda cirkin olmalisin ki senin basina bu tur seyler gelmemis, ama sen kendini mesafeli olduguna inadiriyor olabiilirsin tabi

Sosyal cevrem yok diye facebookta bana teklif gondermis eski arkadaslarima hadi oradan ben eski sularda yuzuyorum diyecek kadar kaba degilim, telefon numarami vermeye gelince bu numara benim CV'mde linkedin sayfamda bakkalda kapicida sutcude olan bir numara. Sadece ozel bir erkek grubuna bahsettigim sihirli numaralar degil yani. Soran arkadasim bir zamanlar da olsa arkadasimsa kirk takla atarak vermemeyi tuhaf buluyorum. Ama senin anlamani beklemiyorum tabi, her erkek bana saldirabilir diye bir korku ile yasamiyor, insanlara bu sekilde muamele etmiyorum.
Egitimim ve vasfima icerlemene ise yapabilecegim bir sey yok, kiskanclik duygularindan Allah'a sigin canim, maalesef ne egitim hayatini ne is hayatini yeniden yasayamaz daha iyi bir konumda olamazsin. Bu nedenle bulundugun konumu hazmetmen ve baskasina cirkeflik yapmaman senin icin en hayirlisi olacaktir
Benim saf biri oluguma hukmetmen de ayri bir gariplik. Amanin booooo erkek demedigim icin saf oluyorum ama sen yabani olmuyorsun bu da garip

Ay bir de akil vermis yok biraz gozunu acmalisin da falan da filan da. Ya kardesim benim hayatta yasadiklarimin binde birini sen atlatabilir miydin mechul. Bos tenekenin sesi fazla cikar demisler. Cahil cesareti ve ukalaligi tam da bu iste