Evli eski erkek arkadasim!

Bu saatte belki yazmistir aklima gelmistir

Bu saatte belki yazmistir aklima gelmistir?
Keşke engellemekte aklınıza gelseydi buraya yazana kadar
Yahu size ne yapayim diye soran mi var? Soruyu bile anlamayan tipler gelmis burda sunu yap bunu yap diyor
Amacı ne diye sormuşsun beş taş oynayacakmis senle oldumu? sorduğun sorunun cevabını bilemeyen bir tipsin sende bu yaşta

Kızlar merhaba, bundan 3 sene önce birisiyle sevgili olarak denemiştik yaklaşık 5 ay kadar..aynı ünideydik ve çocukla ünideykende 2013 senesinde ilk kez denemiştik olmamıştı. 2018 senesinde ise ben saçma sapan nedenlerle görüşmez, işi yokuşa sürerdim. Hatta bir keresinde görüşelim dediği halde istememiştim işte bu günlerden birinde durup dururken ayrılmıştım. O gün bekliyodum bunu senden demişti ve aradan birkaç gün sonra geçince barışıp başlamıştık yeniden.(cinsel olarak yakınlaştığımızda oluyordu ama ilişkş anlamında ya da fazlası değil) Sosyal medyaki kız mevzusunu problem yapıp ben yine bundan ayrıldım o zamanlar. Bu ayrılış son ayrılış oldu çünkü asla dönmedim. O da sonradan birisiyle olup evlendi. Nişanlıyken sürekli yazıyordu, evlendi hala yazıyor..kaç kere tersledim ama hala devam ediyor. Her seferindede sana çok değer verdim senin yüzünden olamadık bilmem ne filan diyo.evliliğinde mutlu gibi ama bilmiyorum amacı ne bu çocuğun?
Amaç o belli karısını boşayıp seninle evlenecek degil ya. Evli olduğunu bile bile konuşma

En iyisi istedigin cevabi vermek böyle olmayacak...

Canim adam karisini sevmiyor. Yataklari uzun zamandir ayri. Seni unutamamış. Yarim kalan hikayenizi tamamlamak istiyor. Amaci karisini bosayip seni almak.
Vay be buralardan bi umay geçti şu cevabı alabilmek için neler yaptı kız. Ah mazi 🥺😅

Back
X