Mrb arkadaslar. Oncedende yazmıştım. 3 yil oldu bosandim. 3 yasinda kizim var. Kızımın babası hic ilgilenmez. Nafaka bile ödemiyor. Ve suan evli. Banada telefonum acik bir isteginiz oldugunda arayabilirsiniz falan demisti. Ve ben calisiyorum bir taraftan kizimada yetismeye calisiyorum. Dun artik yeter dedim. Msj attim kizinla ilgilenirmisin lutfen dedim.. geri döndü tamam dedi. Sonrasinda bana seni çok özledim. Seni hiç unutamadim. Hic aklimdan cikmadin falan dedi. Hatta goruselim ayarla lutfen dedi..Sasirdim ama beklerimde ondan.cunki daha oncede kizimla ilgili gorusmemizde tam boyle demesede bu tarafa bir yonelme vardi. Tepki verdm tabi nasıl konusuyosun esine haksizlik degilmi bu falan dedim. Ben onu aldatmiyorum senle bir gecmisim var sonucta dedi. Ben asla oyle bisey yapmiycagimi evli adamla isim olmuycagini ve yanliz kizim icin muhatap oldugumu soyledim. Tepkimi verdim.. yani bu nasıl mantik. Bosanmayi isteyen kendisiydi. Simdi beni ne yerine koyuyor anlamiyorum. Cokta sinirlendim..yani ben kizim icin onunla muhatap olamiycakmiyim. Hem ben oyle anlamasina sebep hiç bir davranışta bulunmadım. Kimseyi dusunmuyor hersey onun isteginde olcak sanki.Bugun sakin kafayla dusununce birazda sukrettim boyle bir adamdan kurtulduguma. Daha yeni evli sayilir. Rabbim esine yardım etsin..kimbilir banada yapmistir belkide.. ben kızım diyorum o ne diyor. Offf...