• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli eski sevgilisine yazan sözlümle barıştık

Dalga geçmeyin lütfen benim 1 ayda 10 kg verdiğimi görseydiniz siz de merhamet ederdiniz
benim de 3 haftada 8 kilo verdiğim su bile içemediğim evden çıkmadığım bir olay yaşadığım oldu bu tarz. benim ağzıma mıçılmasaydı aklım başıma gelmezdi. ilkinde yine yapmayacak diye söz vermiş ama bak yine yapmış telefonu hep ortada olacak demişsin başka bir cihazdan iletişim kurmak çok mu zor sence? veya hadi iletişimi de geçtim hesabını stalklasa insanlardan haberini alsa o zaman ne yapacaksın adamın tüm hareketlerini kontrol edemezsin sonuçta. yazık kızım yapma milleti de kendine acındırma.

Hayır ondan değil çok aşk acısı çekiyordum. Kalbimi artık bu açıdan kurtarmak istedim
Aşk acısı çeken insan, sevdigi kisinin aklının başka birinde olmasını nasıl kabul eder ya aklım almıyor.

Kocası tarafından sevilmeyen kadınlar acısını çocuklarından çıkartıyor. Ne biçim içgüdüleriniz var ki çocuklarınızı bile koruyamayacaksınız kendinizden, kocanızdan.
Bu ne alaka ben anlamadım.Ex eş sevmiyodu hatta benden öyle nefret ediyorki şimdi bir yaşında çocuğum ondanda ediyor görmeye tahammulu yok.Bense çocuğuma tapiyorum.Sevilmeyen olarak çocugu sevmeme ne alaka ben yanlış anladım büyük ihtimalle bu msji ama ...

Hatırlayanlar bilir. Biz sözlüyken gidip evli eski sevgilisine yazmıştı. Kadına çocuk bekliyor musunuz diye bile sormuştu. Benim için "hamile kaldı bu yüzden evleniyorum" diye bile şaka yapmıştı kadına. Her neyse biz ayrılmıştık. İçime sindirememiştim ama ben yapamadım. Unutamadım. Nişan için her şey zaten hazırdı ve barıştık tekrardan. Bir daha mesaj atmayacağını tahmin ettim. Nişanı yaptık bari arayı çok uzun tutmayın dedi büyüklerimiz. Biz de öyle yaptık ve 2 hafta sonrasına nikahı erkenden yapalım dedik. Düğün de sonra olacak evi tutana kadar. Ve nikah için bastırdığımız davetiyeyi YİNE GİDİP KIZA ATMIŞ GECE VAKTİ. mesajları arşivlemiş bir de görmeyeyim diye buluşursak eğer. Toplu mesaj gibi bir şey yazmış bir de. Kız da neredeyse 1 gün sonra cevap vermiş mutluluklar dilerim hayırlı olsun diye. Gelmeyeceğini belirtmiş. Benim mesajı gördüğümden haberi yok. Yine bu sebeple ayrılırsak bir daha asla barışamayız. Bir daha yazmaz değil mi?
b*k yazmaz gene yazar sende ne dıye gıttın barıştın sayfalarca yazdık sana burada yazık ettin kendine

Hatırlayanlar bilir. Biz sözlüyken gidip evli eski sevgilisine yazmıştı. Kadına çocuk bekliyor musunuz diye bile sormuştu. Benim için "hamile kaldı bu yüzden evleniyorum" diye bile şaka yapmıştı kadına. Her neyse biz ayrılmıştık. İçime sindirememiştim ama ben yapamadım. Unutamadım. Nişan için her şey zaten hazırdı ve barıştık tekrardan. Bir daha mesaj atmayacağını tahmin ettim. Nişanı yaptık bari arayı çok uzun tutmayın dedi büyüklerimiz. Biz de öyle yaptık ve 2 hafta sonrasına nikahı erkenden yapalım dedik. Düğün de sonra olacak evi tutana kadar. Ve nikah için bastırdığımız davetiyeyi YİNE GİDİP KIZA ATMIŞ GECE VAKTİ. mesajları arşivlemiş bir de görmeyeyim diye buluşursak eğer. Toplu mesaj gibi bir şey yazmış bir de. Kız da neredeyse 1 gün sonra cevap vermiş mutluluklar dilerim hayırlı olsun diye. Gelmeyeceğini belirtmiş. Benim mesajı gördüğümden haberi yok. Yine bu sebeple ayrılırsak bir daha asla barışamayız. Bir daha yazmaz değil mi?
:halay: :halay: :halay:

Arkadaşlar bu üyeden olmayacak belli, zorlamaya gerek yok eldeki durum bu. Evlensin görsün.
Elinizden geleni yaptığınızı görüyorum ama ben belki gerçekten kendime aşık ederim diye düşünüyorum. Çevremde böyle olanlar var sonra kocaları tabiri caizse köpek oldular hikayeleri bana benzemese de

Ee sorun ne o zaman niye konu açıyorsun?

Tamam ama aldatilinca ağlama. Bile isteye evleniyorsun. Bari telefonuna bakma madem aldatilmayi kabul ediyorsun yapacak bir şey yok. Bu ahlaksız adamı ortalığa salmayip evlendigin için teşekkürler, başkasının başına bela olmaz en azından sen bilerek kabul ediyorsun kendisini.

Yalnizca ileride zırt pırt ananın evine gidip insanları rahatsız etme adamı aklınca hizaya sokmak için yaparsın sende o ışığı gördüm.
Yok yapmam ama ben sadece davetiye göndermenin aldatma oldugunu düşünmüyorum

Elinizden geleni yaptığınızı görüyorum ama ben belki gerçekten kendime aşık ederim diye düşünüyorum. Çevremde böyle olanlar var sonra kocaları tabiri caizse köpek oldular hikayeleri bana benzemese de
"Belki" diye evlenilir mi?

Bazi insanlarda boyle iste ben kapasite meselesi oldugunu dusunuyorum. Siz bence bu konuyu acmayin sakin ayrilirsiniz falan tencere kapaksiniz kimsenin basini yakmayin birbirinizle devam.

Ben size inanıyorum başarabilirsiniz.
Yatakta yakalasanız güreşiyorlardı der geçersiniz.
Aman sanki ne olacak bir de çocuk yaparsınız mis gibi o çocukta babaya çok düşkün olur al sana ömür boyu bahane.

Hadi nişanlı adam dengesiz onu anladık ama kızında engelleme gibi bir düşüncesi olmamış. Evlendiğinizde de flörtler devam edecek çok üzgünüm. Ve inanmana da ayrıca şaşkınım.

Aşk öyle bir şey değil işte 😄
Ya aşık olursun ya olmazsın. Aşık olacak olsa olurdu.
Senelerce aldatıp aldatıp, artık gücü kalmayınca yaşlılıkta dizinizin dibinde oturur.
Ancak çıkacak olan bu.
Ben mi değişiğim siz mi anlamadım?
Ben gerçekten sevdiğine emin olmadan evlenmem. Güvenmem. Ya böyle olmayacak bir şey için gerçek aşkla tanışma şansımdan olursam derim.
Siz burada sizi sevmeyen aklı başkasında adam için uğraşırken belki gerçekten seveceğiniz biriyle tanışma fırsatını kaçırıyorsunuz. Hayat saçma sapan bir adamı beklemek için çok kısa

Back
X