Evli/Evlenecek hanımlara önemli bütçe sorusu ? ?

Dilaracancan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
221
16
98
35
Antalya

Kır düğünü,İstanbulda.
Balayı Hvar Adasında.
Eşyalar uzun süre kullanılmak üzere iyi markalardan alınacak.
Gelinlik,damatlık anı olsun diye satın alınacak.

Ne kadar bütçe tutar,bana kabataslak bir fikir verebilir misiniz ? :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok genel bir soru sormuşsun ama evdeki hesap hiç bir zaman çarşıya uymaz düğün zamanı. Hatta evlenirsin daha 1 yıl boyunca almaya devam edersin.
O yüzden sen genel bütçeyi neden soruyorsun ki? Hazırda paranız falan mı oradan mı kullanacaksınız?

selam,kır düğünü için baya bi bütçe ayırman lazım eğer güzel olmasının istıyosan organızasyon şirketıyle anlaşman lazım.Balayı için havai adalasında yapılıcaksa onada sağlam bı bütçe gerekir,eşyalarını nerden alıcağına bağlı arada dev farklar olan bıton marka var.Gelınlık damatlık en kolayı zaten.

Kısaca herşeyin en iyisi olucak diyorsun daa ben yapamadım bunun hesabını Herşeyin makulüne kaçtığımız halde bir dünya para tuttu

Balayı için fazladan bir bütçe ayrıldı zaten.
Eşyalar İstikbal,Bellona gibi büyük markalardan. :44:

Hazırda biriken para kullanılacak. Ona görede ev alma,taksitlendirme durumu olacak.

Hazırda biriken para kullanılacak. Ona görede ev alma,taksitlendirme durumu olacak.

Hem ev alınıp hem de bunlar yapılacaksa baya bir birikim söz konusu demek ki.
İstikbal de bellona da artık çok pahallı değil.Sektör genişledikçe fiyatlar düşüyor. Bir sürü kampanya var ayrıca..

Balayı için fazladan bir bütçe ayrıldı zaten.
Eşyalar İstikbal,Bellona gibi büyük markalardan. :44:

İstikbali kesinlikle tavsiye etmem..! Ben evimin bütün mobilyalarını istikbalden aldım almaz olaydım Eksik ürün mü göndermediler hasarlı ürün mü? Aldığın yere gidiyorsun derdini anlatamıyorsun bizlik bir durum yok merkez depo sorumlu diyorlar merkezlerine peş peşe telefonlar açıyorsun ihtarname çekiyorsun ama sonuç tam bir fiyasko..! :26:

Hem ev alınıp hem de bunlar yapılacaksa baya bir birikim söz konusu demek ki.
İstikbal de bellona da artık çok pahallı değil.Sektör genişledikçe fiyatlar düşüyor. Bir sürü kampanya var ayrıca..

Evim var zaten üzerimde.
Ama ne olur ne olmaz. Alınır sanıyorum bir tane daha.

İyi marka olsun,uzun yıllar götürsün.
Öyle hemen değişmeyi seven tiplerden değilim.

Ikea vardı fikrimde ama onuda tavsiye etmediler,kötüymüş ürünleri sanırım.:44:

buna katılıyorum. istikbal büyük kurumsal bir marka gibi ben de çok çok çok sorun yaşadım. ben de tavsiye etmiyorum. bir de eski kalitesi kalmadı zaten

Sıkıntı yoksa neden bize soruyorsun ki?

İş yapmadan bir büyüğe bir küçüğe danış derler.
Tecrübeli kişilerden bilgi almak istiyorum.Belki fikrimi değiştirecek cümleler yazanlar olur.
Yoksa asla niyetim "aa böyle böyle yapacağım,milletede bunu konu açıp göstereyim" değil.
Yanlış anlaşıldı isem affola.

valla ben çok ucuza gitmişim şakası bir yana balayı kır düğünü kısmısını bilemiyorum 4 sene önce normal bir düğün salonu için 6.000tl ödemiştik ama gelinlik ve damatlık sanırım daha kaliteli yerlerden bakarsınız ortalama olarak ikisi 5.000tl mobilyaların da istikbal veya emsali bir yerden paket olarak alındığını farz ediyorum 10.000tl de onlar tutar. sanırım ama eksik hiç bitmez bunu unutmayın beyaz eşya tül perde halı mutfak eşyaları vs vs bu liste sonsuza kadar uzayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…