- Konu Sahibi Dilaracancan
-
Kır düğünü,İstanbulda.
Balayı Hvar Adasında.
Eşyalar uzun süre kullanılmak üzere iyi markalardan alınacak.
Gelinlik,damatlık anı olsun diye satın alınacak.
Ne kadar bütçe tutar,bana kabataslak bir fikir verebilir misiniz ? :44:
selam,kır düğünü için baya bi bütçe ayırman lazım eğer güzel olmasının istıyosan organızasyon şirketıyle anlaşman lazım.Balayı için havai adalasında yapılıcaksa onada sağlam bı bütçe gerekir,eşyalarını nerden alıcağına bağlı arada dev farklar olan bıton marka var.Gelınlık damatlık en kolayı zaten.
Çok genel bir soru sormuşsun ama evdeki hesap hiç bir zaman çarşıya uymaz düğün zamanı. Hatta evlenirsin daha 1 yıl boyunca almaya devam edersin.
O yüzden sen genel bütçeyi neden soruyorsun ki? Hazırda paranız falan mı oradan mı kullanacaksınız?
Kısaca herşeyin en iyisi olucak diyorsun daa ben yapamadım bunun hesabınıHerşeyin makulüne kaçtığımız halde bir dünya para tuttu
Hazırda biriken para kullanılacak. Ona görede ev alma,taksitlendirme durumu olacak.
Balayı için fazladan bir bütçe ayrıldı zaten.
Eşyalar İstikbal,Bellona gibi büyük markalardan. :44:
Hem ev alınıp hem de bunlar yapılacaksa baya bir birikim söz konusu demek ki.
İstikbal de bellona da artık çok pahallı değil.Sektör genişledikçe fiyatlar düşüyor. Bir sürü kampanya var ayrıca..
İstikbali kesinlikle tavsiye etmem..! Ben evimin bütün mobilyalarını istikbalden aldım almaz olaydımEksik ürün mü göndermediler hasarlı ürün mü? Aldığın yere gidiyorsun derdini anlatamıyorsun bizlik bir durum yok merkez depo sorumlu diyorlar merkezlerine peş peşe telefonlar açıyorsun ihtarname çekiyorsun ama sonuç tam bir fiyasko..! :26:
İstikbali kesinlikle tavsiye etmem..! Ben evimin bütün mobilyalarını istikbalden aldım almaz olaydımEksik ürün mü göndermediler hasarlı ürün mü? Aldığın yere gidiyorsun derdini anlatamıyorsun bizlik bir durum yok merkez depo sorumlu diyorlar merkezlerine peş peşe telefonlar açıyorsun ihtarname çekiyorsun ama sonuç tam bir fiyasko..! :26:
bunları yapabılen ınsan para hesabı yapmaz herhalde..
Hesap yapmıyorum zaten. Almak istediğim başka şeylerde var.
Elime ne kadar kalır diye merak ediyorum.
Para yönünden sıkıntı yok,çok şükür.
Sıkıntı yoksa neden bize soruyorsun ki?
Ikea vardı fikrimde ama onuda tavsiye etmediler,kötüymüş ürünleri sanırım.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?