Nacizane kadın olarak dikkatli olmamız.Kadır olarak erkeklere prim vermemekNe bu şimdi?
İnsan insanın kurdudur.Nacizane kadın olarak dikkatli olmamız.Kadır olarak erkeklere prim vermemek
Yer yön değiştirme sizin ki. Mesajı almak isteyen alır.Rahatsız ettiyse bilemem.Ben sadece olayın sıcaklığı eksik klavyemle değişen harflerle yardımcı olmak istedim.Saçma harf hataları,anlatım bozuklukları,bağlaç ile başlayan cümleler... Bizim kocalarımızı dert edeceğine 3. sınıf Türkçe dil bilgisi dersi nerden alırsın onu dert edin.
Hep demedim ki.Hepte evli denk gelmis...bak sen Allah Allah ilginc...hiim sonra?
Haklisiniz .İyi örnekler de varZaman kötü artik...herkesin elinde cep telefonu internet bilgisayar ..cani sıkıldıkca girip girip takiliyorlar..kimseye guven kalmamis..pek tavsiye etmem internet uzerinden evlilik amacli iliski yasamani..binde bir denk gelicekte oda gelirsee yani..hic zaman kaybetme oralarda bence..boş işler onlar..nerde sapik pislik haysiyetsiz hepsi toplanmis oralara..
Azcık psikolojik terim bilen de teşhisi yapıştırıyor maşallah. Sizde de ergen benmerkezciliği olsa gerek zira herkes sizi beğeniyor sosyal medya da evli erkekler bile size karşı koyamıyor. Kıyamam.Yer yön değiştirme sizin ki. Mesajı almak isteyen alır.Rahatsız ettiyse bilemem.Ben sadece olayın sıcaklığı eksik klavyemle değişen harflerle yardımcı olmak istedim.
Laf cambazi olma hadiHep demedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?