Evli hanımlar bu sizin için

Laf cambazi olma haditicede sureklilik biciminde evlilere denk geliyorsun...eh netten adam bulursan nette kaybedersin zaten gunun birinde...
Cok yanlis yerdesin
Ben aramıyorum kimseyi .Arkadaşlık sitesi değil ki.Gerçek arkadaş aile olduru sosyal medya hesabım .Adamlar soru sormak bahanesi ile yürüyor. Ama ben hem cinslerime korumak istedim. Adamlar kendi iltifat ediyor .Karım kafam da bitti diyor .Ekran görüntüsü alayım isterseniz

ahahah:))))) netten bulma sen de damat; nasi fikir
Netten bulmasinda baci gunumuzde herkes sosyal agin pencesinde.. gercek konu sahibi hakli cogu yerde.. adam goruyorum yasli basli yazdigi msjlar normal degil bazi sayfalarda.. dunyanin sonu geldi vallahi.. rahatlik bi tarafimiza batiyo olmaliki azdikca aziyoruz

:))))))) verdim tavsiye daha ne vercem koca da koca diye netlerden medet umma. valla bak sonra böyle hüsran
kahretsin ki ben oraya şansımı denayi dedim. Ben kimseyi aramıyorum .Konu hakkında soru soruyor medeni ve cevap veriyoRum. Ama kendim anlıyorum. Amü bence siz durumu kabulenmek istemiyorsunuz. Demek hem cinselerin ne hali varsa görünmüş Neyse sen Allah rızası için yapıyorum

Haklisiniz .İyi örnekler de var
Dediğim sosyal medya tanıdığımız arkadaşların olduğu. Ortak arkadaş falan.Ben hem cinselerimi korumak istedim ama bir çoğu saldırıya geçti.Pişman ettiler.
Evet bakiyorumda sert konusmalar yapiyorlar..napicaksin iste hayata bakis açılari o kadar demek ki ..insan kotu kalpli olunca herseyide kendi gibi goruyor demek ki..bide ufaktan bi kiskanclik hissediyorum ..iclerindemi kalmış nolmuş acaba internette chat muhabbetleri...takma oylelerini herkeste kafa var icinde beyinde var ama akıl yok napican onlarda inek gelmis inek giderler..

sosyal medya hesabından sizi nasıl bulup yürüyorlar?

Kolayi var.Sende girme o tarz sitelere.
Ortam saglamamis olursun.
Bizi uyariyorsun ama kendine faydan yok anladigim kadariyla.
Arkadaşlık sitesi değil facebook hesabı günlük kullandığım tartışma sayfalarondan konu ile alakalı konuşma başlatıyor mesleki anlamda

pardon neyi Allah rızasi icin yapiyorsun? bu kadar tecrube edinecek kadar nette evlenilecek aday aramanı normal bulmak zorunda miyim? yani pek ahkam kescek konumda degilsin. arama olsun bitsin.

Siz kime yazdiniz bunu ?

Konu sahibini niye taşladız ki? Kadın ne demiş? Sosyal medyada afrodit olmaya gerek yok, kadın olana yürüyolar zaten. Geçen bunun esprisi bile vardı instagramda ama şimdi bulup gönderemicem. Adam yorum yapan halil ismini hilal anlayıp gel sana bilmem ne yapayım diyordu, o derece. Evet, çok rezillikler dönüyor, Allah herkesin karşısına adam gibi adam, hatta onu da geçtim "insan" çıkarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…