Evli hanimlar esler arasında 13 yas fark çok mu?

mihrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
132
11
98
Gaziantep
Lütfen fikrimiz varsa cevap verin ben 26 o 39 yasinda. Şimdiden teşekkür ederim.

Canım içine siniyorsa problem değil ben 18 yaşında 29 yaşındayken eşim evlendik. Çok mutluyuz maşallah.

Eşimle aramda 12 yaş var ben 24 o 36 yaşında. Hiç bir sorun yaşamıyoruz yaş farkı konusunda. Yaş farkından öıkacak sorun tamamen karşıdakinin kafa yapısıyla ilgili bence.

Anlasmayı gectim yas farkı olan çiftler yanyana komik duruyor bence. Erkek subyancı kadın paragöz diyorum direkt.

13 yaş var eşimle aramda ...ben 25 o 38 yasında ...ama ne 38 yasında gözüküyor ne de ben 25 yasında...ben yasıma göre oldukça hem fiziken hem ruhen olgunum o ise daha genç görünüyor...gayette güzel anlaşıyoruz ..yaşa farkı önemli değil bence birbirini anlamak hayata bakış açınızın ve hadeflerinizin aynı yönde olması birbirinize saygı ve sevgi duymanız bunlar önemli kriterler...

bence çok bende 26 yaşındayım 39 yaşında birini yanımda düşünemiyorum 4 yaş var eşimle aramla

şimdi sorun değil gibi gözüksede 40-45 yaşını geçtikten sonra erkek için herşey farklılaşacaktır..

aşıksan çok fazla değil, ama mantık ve sırf evlenmek içinse fazla..ucu açık yani

ben sorun olacağını düşünmüyorum ama karşındaki insanla uyumunuza bağlı tabi....

Bence ileride sorun yaratan bir durum.
Sen 50 yaşına geldiğinde o 63 yaşında olacak.
Bana fazla geliyor o kadar yaş farkı. Eşimle aramda 6 yaş var daha fazla olmasını istemezdim.

Bu arada annemle babam arasında 12, amcamla yengem arasında 17 yaş var.
Her konuları sıkıntı özellikle amcamların.

Erkek çabuk çöker canım. İlerde sorun olmayacağını dşunuyorsan sen bilirsin. Birde şu var.Erkeklerin her yaşta hayata bakış açısı değişebilir.40 ta başka 50 de başkadırlar.

Genç yaşta bunlar sorun değil ama şu da var 50 li 60 lı yaşlarda asıl olcak. Allah aşkına 40 yaşında biri ile 53 yaşında biri aynı olabilir mi? Kadınlar bşraz kendşnşze gelin önce ekonomik özgürlük kazanın, bilinçli olun. Hangi devirde yaşıyoruz allah aşkınaaa yaaa

ben eskiden olgunluğun yaşla ilgisi olduğuna inanırdım o yüzden 10-15 yaş büyük erkekler bana çok çekici gelirdim . sonra edindiğim tecrübeler doğrultusunda yaşla ilgili olmadığını anladım . ve bu yaş farkının anlamsız olduğunu düşünüyorum . aynı çocuklukları çekiyorsun . aşırı kıskanç baskıcı olabiliyor . senden çok daha tecrübeli ve akıllı oluyor . seni kendine köle yapabiliyor . daha çok değer kıymet bilir derken birde baktım gençliğim çürümüş gitmiş bu orta yaşlı erkekler yüzünden . orta yaş bunalımını çıtır kızlarla atlatmaya çalışan bu tipler zaten doymak bilmez . daha gencini ister hep gözü dışardadır . şimdi 13 yaş büyük bir erkek gelse heralde arkama bakmadan kaçarım . bence 4-5 yaş ideal . daha fazlasını istemem . herkese göre değişir . ama benim tecrübelerim böyle ..

Ben 21 eşim 35 yaşında vallay cok mutluyum. Takmayin 17 yaşımda tanıdım onu herkes karşı çıktı büyük diye ama simdi kimsenin aklına bile gelmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle sorun degil. Bizimde aramizda yas farki var esimle gayette iyi anlasiyoruz. Yaşit olsydik belki bu kdr anlasamazdk

Kadın programına gelen bir evlilik uzmanı mı yoksa psikolog muydu tam hatırlayamıyorum. Oradaki kişi evli çiftlerin arasında en fazla yaş farkının 6 olması gerektiğini söylüyordu. Annemle babamın arasında da 6 yaş fark var. Ve annem her seferinde zorlandığını söyler. Babanız her zaman benden ileride yaşar bazı şeyleri der. Ben o şeyleri yaşadığımda o çok daha ileridedir der. Tam olarak anlatabildim mi bilemiyorum ama yaş farkı insanların yaşadıkları olaylara verdikleri tepkileri de değiştiriyor. Mesela sizin yaşadığınız olay size zor gelirken eşiniz o yaşları geçmiş o olayları yaşamış ve atlatmış oluyor bu durumda sizin yaşadığınız olayları önemsemeyebilir. Tabi tam tersi de olabilir bilemiyorum. Ama bende eşlerin aralarında çok fazla yaş farkı olmamasından yanayım erkeğin kadından daha büyük olması gerektiğine inanırım ama yaş aralığı 3 ü geçmemeli bence. Tabi bunlar benim görüşlerim. Fakat her şeyden öte eşler arası saygı ve sevgi var olduğu sürece tüm zorluklar atlatılabilir.

Son düzenleme:
ben 17 o 30 ken evlenmıstık bırbırımıze bırkac ay anca dayanabıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…