Hanımlar Şöyle bir durum var ve benim canımı sıkıyor zaman zaman .. Eşim hep evde olmak istiyor çıkarı çıkmak onun canını sıkıyor .. bazen çok sıkılıyorum ve sadece onunla öylesine çıkmak istiyorum söylüyorum haydi çıkalım diyee boşver ne yapacaksın diyor .. Ve çıkmayalaım diye sırf uyuyor :) Bugunde öyle oldu .. haydi çıkalım ufak tefek eksşiklikler var onları alalım dedim .. Bazen çok sinirleriniyorum bu duruma 5 defa söylesem belki 2 kere tamam diyor .. adamı zorla çıkartıyorum dışarı resmen .. acaba bendekindemi tuhaflık .
Sizdeki tuhaflık değil de adam yoruluyordur belki...
Evde yayılmak süper bir duygu haftasonu.
Ne bileyim çok gerekmedikçe ben de pek çıkmam o yüzden bana normal geldi.
maddi sıkıntınız varmı
varsa çıkmamak istemeyebilir harcama yapmamak için sizi kırmamak içinde açıkca söylemiyordur.
biz aysonu oldumu yürüyüşe bile çıkmayız bişey beğenirde alamam diye :)
yok öyle bir sorun yoksa da eşiniz gezmeyi sevmiyor olabilir babam ev kuşuydu mesela
yada yorgundur falan filan :)
takmayın kafanıza azcık naz yapın belki o zaman kabul eder dışarı çıkmayı sırf üşengeçlikten çıkmıyorsa şayet :)
Dışarı çıkınca çok para harcanıyor...
Belki bu yüzden çekiniyordur...
evcimen bi yapıya sahipse sıkılmıyordur...ben de evi cok severim...cafede oturmaktan hiç zevk almam mesala...ama tatile gideyim gezilere katılayım onları severim....
mutlaka en kötü ihtimal her çıktıgımızda ortalama 30 tl mutlaka bişi alınıyor ve yeniyor
evde birlikte vakit gecirmekten zevk alabilirsiniz...yapıcak bir sürü sey var evde...
Ehh az para değil di mi?
Bu zamanda o parayla pazar alışverişi yaparız diyordur belki de..
Tutumlu olmak iyidir be arkadaşım.
Ancak evdeki üşengeçliği cidden sorun bence. Onu zorla da olsa kendi işlerini yapması için ikna edin.
cnm biz eşimle evde temzilik yapmaktan bile zevk alırız..temizlik yaparken sakalaşır gülüşür o zamanı öle değerlendiririz...mesala evde en büyük zevkimiz değişik yemekleri yapıp kendimize güzel bi masa hazırlamak...pc ye hiç takılmıyoruz...
hiç mi dısarı cıkmaz....masrafa girmeden sadece mesala yürüyüşlere çıkablirisniz...bahar gelince insan dısarı cıkmak ister haklısın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?