- 3 Şubat 2018
- 25.848
- 111.210
- 598
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Bence her saglam evliligin temeli sevgi ve saygi. Bunun yaninda önemli olan eslerin kendi ayaklarin üzerinde durup, cizgileri olmasi. Ben evlenmeden öncede vardim. Calistim, cabaladim. Bu yüzden esim dahil kimse beni kaliplara sokamaz, sokmaya calissa da gününü görür. Cizgilerimin gecilmesine kim olsa olsun tahammül göstermem. Bu bazilarina sert gözükebilir,ama ic huzurumu elde edene kadar canim cikti. Onu almaya kimseye izin vermem. Aileler konusuna gelince: Herkes kendi delisinden sorumludur. Herkes hayatinizda istedigi gibi at kostursa evinizde zerre huzur kalmaz. Buna ne esim nede ben müsade ediyoruz. Ve dedigim gibi beni huzursuz etmeye calisana tahammül etmem. Saygimi bozmam, ama hayatimda cok güzel mesafe koyarim. Mesela bana laf sokan insanin gidip sofrasina oturmam.
Esleri bize baglama konusuna gelince: Esim beni sevmese ve bana saygi duymasa bin takla atsam ne fayda? Iki insan evliligi icin ne istedigini iyi secmeli. Huzur mu, huzursuzluk mu?
Esleri bize baglama konusuna gelince: Esim beni sevmese ve bana saygi duymasa bin takla atsam ne fayda? Iki insan evliligi icin ne istedigini iyi secmeli. Huzur mu, huzursuzluk mu?