Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim
Sabah kalkıp kahvaltımızı yapıyoruz
Cumartesi günleri öğleden sonra at yarışları için hipodroma gidebiliyoruz (ben bir yarışseverim)
Evdeysek temizlik yapıyoruz.
15 günde bir toplu alışveriş için büyük bi markete gidiyoruz
Akşam yemeği hazırlıyoruz, eşim bazen alkol alıyor
Evde kalıyosak playstation oynuyor, akşamına da film izliyoruz
Pazar günü benim pikniğe gidesim gelir

Yakınlarda mekanlarımız var mangalı ve hamağı alır öğle yemeğine pikniğe gideriz
Eşim mangal yakar ben hamakta takılırım
Bazen mangal olmayan yerlere kuş gözlemi yapmaya gideriz, ben dürbünle kuşlara bakarım eşim oturur
Şimdi yeni hobim uçurtma aldım bi tane onu uçurmaya gidiyoruz.
Yapay bi göletli park var orada gelin damat fotosu çektirmeye gelenleri izlemeye götürür beni eşim

amaç yürümek aslında.
Avm ye de gidiyoruz, ama haftasonları çok kalabalık oluyor.
Bazen de sabah evden çayı termosa doldurup simit alıp açıkhavada yemeğe gideriz.
Bizim genelde böyle geçiyor.
Çünkü ben evde durduğumda sıkıldım demeye başlarım

Sıkılınca eşime kalk temizlik yapalım dediğim için kendisi çareyi beni gezdirmekte buluyor bence