• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Hatunlar Bir Bakar mısınız ?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim:(

Genelde ev kedisi gibiyim benimki de öyle haftaiçi. Cumartesi ise ya evde dururum ya tanıdıklara giderim eşim ise kahvede vakit geçirir yemekte biraraya geliriz. Pazar günleri bazen evde bazen dışarda vakit geçiririz. Yani öyle sürekli dipdibe bir durumumuz yok.

Benim eşimde çok evcimen bense eve girmek istemeyen tarafım.
ilk sene hep gezelim diyordum zorla çıkartıyordum.
Şimdi ben onunla film izliyorum, maç izliyorum evde sevdiği şeyleri yapıyorum.. o da vicdan yapıp ben demeden hadi çıkalım diyor :)

Bu sene sürekli geziyoruz artık o da keyif almaya başladı ben ağzımı açmadan haftaya şuraya gidelim diyor :)

Uzun süre evde olunca insanında bişe yapası gelmiyor onu bi kırsa eşinde sever aslında.

Genelde tum haftasonumuzu birlikte planlariz, cok bazen ayri ayri planlarimiz olur. E hafta arasi yogun calisma temposunda ozlesiyoruz, haftasonu bari birlikte olabilelim dusuncesi var galiba. Esim spora gider, ben duzenli yapmadigim icin bazen eslik ederim bazense evde derle topla temizle olaylarina girerim. Sonra hazirlanir cikariz, bazen arkadaslara, bazen akrabalara, bazen baska bir sehire carsiya. Yemegi disarda yemeye calisiriz. Bazense misafirlerimiz olur. Pazar gunleri ben genelde dinlenme taraftariyim, annemleri ozlemissem gidiyorum, gidincede esim 'e ben napicam evde yanliz bende gelicem' der oda katilir.
canimiz ne istiyosa o yani. buyuk temizliklere falan girmemeye calisiyorum, butun kaliteli vaktimi ona harcayinca yorulup baska bisey istemiyo canim.

Haftada bigun iznimiz var onuda temizlik yapip disari cikarak gecieiyoruz aksamdalarida o kadar yorgunuz ki yemek yiyoruz gunun nasıl gecti gibi şeyler bi dedikodu varsa onu yapiyoruz sonra uyuyoruz ertesi gun ayni sekilde

Bir süre sonra rutine biniyor evlilikte tatiller haftasonları. Anlaşma yapıp bir gün eşinizin günü bir gün sizin gününüz olsa ikiniz de planlarınızı yapıp birbirinize uyum sağlasanız...

Benim eşimde çok evcimen bense eve girmek istemeyen tarafım.
ilk sene hep gezelim diyordum zorla çıkartıyordum.
Şimdi ben onunla film izliyorum, maç izliyorum evde sevdiği şeyleri yapıyorum.. o da vicdan yapıp ben demeden hadi çıkalım diyor :)

Bu sene sürekli geziyoruz artık o da keyif almaya başladı ben ağzımı açmadan haftaya şuraya gidelim diyor :)

Uzun süre evde olunca insanında bişe yapası gelmiyor onu bi kırsa eşinde sever aslında.
Ben ısrar ettikten sonra çıkmasının bir anlamı kalmıyor benim acımdan.Sadece benim gönlümü yapmak için oluyor bu.Evet yeni evli olduğumuz borcumuz var ha deyince her Yer e gidemeyiz de sorun şu ki konuşmalarımız da azaldı .Bilmiyorum nasıl yapsam ne konuşsam.O çabalıyor ama ben sesimi çıkarınca çabalıyor onun dışında yok

Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim:KK43:

Sabah kalkıp kahvaltımızı yapıyoruz
Cumartesi günleri öğleden sonra at yarışları için hipodroma gidebiliyoruz (ben bir yarışseverim)
Evdeysek temizlik yapıyoruz.
15 günde bir toplu alışveriş için büyük bi markete gidiyoruz
Akşam yemeği hazırlıyoruz, eşim bazen alkol alıyor
Evde kalıyosak playstation oynuyor, akşamına da film izliyoruz

Pazar günü benim pikniğe gidesim gelir :D
Yakınlarda mekanlarımız var mangalı ve hamağı alır öğle yemeğine pikniğe gideriz
Eşim mangal yakar ben hamakta takılırım

Bazen mangal olmayan yerlere kuş gözlemi yapmaya gideriz, ben dürbünle kuşlara bakarım eşim oturur :D

Şimdi yeni hobim uçurtma aldım bi tane onu uçurmaya gidiyoruz.

Yapay bi göletli park var orada gelin damat fotosu çektirmeye gelenleri izlemeye götürür beni eşim :D amaç yürümek aslında.

Avm ye de gidiyoruz, ama haftasonları çok kalabalık oluyor.

Bazen de sabah evden çayı termosa doldurup simit alıp açıkhavada yemeğe gideriz.

Bizim genelde böyle geçiyor.
Çünkü ben evde durduğumda sıkıldım demeye başlarım :D
Sıkılınca eşime kalk temizlik yapalım dediğim için kendisi çareyi beni gezdirmekte buluyor bence :D

İkimizde evcimeniz, haftasonu evde yemek olmaz bizde evlendigimden beri böyle tercih ediyorum eşimle bi yerlerde yiyip evimize geliyoruz tabii bu her zaman şık restorantlar olmuyo bazen lahmacun oluyo bazen tantuni:))

evde oturup yabancı dizi izleriz genelde. Havuza giriyoruz simdi yaz malum, ben hep en cok konusan tarafım susmuyorum hiç :)

Her konuda konusabiliyorum sanırım en cok bu nedenden cok sever sayarım eşimi,benle hem dedikodu yapar, hem makara yapar cok sükür..

Soru : Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ?
Cevap : Yaz geldi geleli havuza veya denize gidiyoruz. Bazende yatıp akşama kadar evde film izliyoruz. Bazen temızlık yapıyoruz. Bazen pikniğe gidiyoruz. Kafaı eserse hafta sonuysa gece 12 de dneız kenarına çay içmeye gidiyoruz.

Soru : Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız?
Cevap : İşten gelince ikimizde çok yorgun oldugumuz için sofrada o gun neler yaptık onu anlatırız. İlginç bişey olduysa rutın şeylerse başka şeylerden bahsederiz.

Çoğunlukla susarız . Çünkü ikimizde çok konusmayı sevmeyız. Yemekten sonra oyun oynarız . Jenga , Tabu , Okey , Scrabble , isim şehir hayvan .. Rekabetli oynarız çok eglenırız. Aramızda soğukluk sezdıgım an oyun oynarız çunku aşkımız alevlenıyor resme hemde vakıt geçiriyoruz.
Film izleriz ama ben yarıda hep uyuyakalırım :olamaz:
Saat 11 gibi uyuruz zaten :KK70:

Ben ısrar ettikten sonra çıkmasının bir anlamı kalmıyor benim acımdan.Sadece benim gönlümü yapmak için oluyor bu.Evet yeni evli olduğumuz borcumuz var ha deyince her Yer e gidemeyiz de sorun şu ki konuşmalarımız da azaldı .Bilmiyorum nasıl yapsam ne konuşsam.O çabalıyor ama ben sesimi çıkarınca çabalıyor onun dışında yok

Siz hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz evliliğe. Aynı şeylerden keyif almayabilirsiniz bu çok normal..
Maddiyatı da düşünüyordur eşiniz..
Sevgililikle kıyaslamayın evliliği.. zamanla bir bi huylarınıza alışacaksınız daha 1 yıllık evlisiniz.
Israr ettin mi çıkıyor mu? Çıkıyor .. sen buna bak. Zamanla zamanla o da ısrara gerek kalmadan çıkar dışarı.
Hemen kestirip atma.

Bence çok yanlış yapıyorsun başka evliliklerle hayatlarla kendi evliliğini kıyaslama.
Bazıları sürekli gezer tozar ama başka sıkıntıları vardır.
Sürekli kıyas içinde olursan beklentilerin çoğalır evdeki huzurun kaçar.

yorgunluktan bayilmadikca sürekli disardayiz.

bu sene ilk defa baya tatil planida yaptik

Ilk evlendigimiz zaman hep film izlerdik kis mevsimiydi onumuz ve 10 kilo almistim film karsisinda abur cubur yemekten:))

Ikimiz karar veriyoduk alisveris yemekvs nereye istersek. Simdi cocuklara gore hareket ediyoruz. Gecen 2 gunluk bi yere gittik cocuklar eglensin diye mesela. Lunapark havuz vs gideriz cocuklar icin tabii ama bizde egleniyoruz. Yemege gideriz bazen gene cocuklarla. Gidip bi kafede otururuz dondurma yeriz cocuklarla. Piknige gotururuz onlari.
Bu gunleri ararsiniz ben kahvemi bile icemiyorum uzerine konuyolar:) firsat varken gezin tozun:)

İkimizde evcimeniz, haftasonu evde yemek olmaz bizde evlendigimden beri böyle tercih ediyorum eşimle bi yerlerde yiyip evimize geliyoruz tabii bu her zaman şık restorantlar olmuyo bazen lahmacun oluyo bazen tantuni:))

evde oturup yabancı dizi izleriz genelde. Havuza giriyoruz simdi yaz malum, ben hep en cok konusan tarafım susmuyorum hiç :)

Her konuda konusabiliyorum sanırım en cok bu nedenden cok sever sayarım eşimi,benle hem dedikodu yapar, hem makara yapar cok sükür..
Ne güzel Allah daim etsin ...

Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim:KK43:

Valla ikimizde işten yorgun geldiğimiz için köşelerimiz çok cazip geliyor film izleriz .
Canımız isterse birimizden biri sıkılırsa çıkalım dediğimiz vakit çıkarız ama her zaman değil yani.
Ben çok evcil olduğumdan evimde kalmayı çok sevyorum :)

Ilk evlendigimiz zaman hep film izlerdik kis mevsimiydi onumuz ve 10 kilo almistim film karsisinda abur cubur yemekten:))

Ikimiz karar veriyoduk alisveris yemekvs nereye istersek. Simdi cocuklara gore hareket ediyoruz. Gecen 2 gunluk bi yere gittik cocuklar eglensin diye mesela. Lunapark havuz vs gideriz cocuklar icin tabii ama bizde egleniyoruz. Yemege gideriz bazen gene cocuklarla. Gidip bi kafede otururuz dondurma yeriz cocuklarla. Piknige gotururuz onlari.
Bu gunleri ararsiniz ben kahvemi bile icemiyorum uzerine konuyolar:) firsat varken gezin tozun:)
Ben de sizin gibi düşünüyorum .Ama işte .Havuzlu sited e oturuyoruz ben gidelim dersek gider onun dışında hadi gidelim demez .Ben de yoruluyorum sürekli ben mi söyleyeceğim.Cok kısa bir örnek vereyim .Geçen gün kayınpederim bize geldi sonra arabayla evine bırakmak için ben de eşimle beraber çıktım.Kp dönüşte uğrayın bir yerlere gezin oturun bir yerde dedi.Bizim ki yok baba eve gidecez dedi.Ya ne var bir yerde çay içsek hava da nasıl sıcak .O gün çok sinirlerim bozuldu. Kacta gürültü eve geldik

hafta içi genelde evdeyiz biz. okey arkadaşlarımız var :) bazen gece yarılarına kadar okey oynarız.
geçen sene ayda bir tiyatroya giderdik bu sene hiç gidemedik.
haftasonları eşim öğlene kadar uyur ben o ara evi toplar çamaşır yıkar asarım. uyanınca kahvaltı yaparız avm ye falan gideriz. lale tarlalarına gittik mevsiminde ordan kafamıza esti hadi karaman yapalım dedik inanın karamanda hiç bişey yapmadık sadece pizza yedik döndük :)))) günübirlik gidebileceğimiz yerlere gidiyoruz değişiklik iyi oluyor

Ben
Valla ikimizde işten yorgun geldiğimiz için köşelerimiz çok cazip geliyor film izleriz .
Canımız isterse birimizden biri sıkılırsa çıkalım dediğimiz vakit çıkarız ama her zaman değil yani.
Ben çok evcil olduğumdan evimde kalmayı çok sevyorum :)
Yazım evi sevmiyorum .Film izlemeyi de:(

Back
X