• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Hatunlar Bir Bakar mısınız ?

Canim o zaman sorun disari cikma olayi degilki.. esinin bu yonunu sevmiyosun sen..onemsemiyor herseyde ariza cikariyo gibi : (
Evet sorun sadece dışarı çıkmamak değil .Ben söylediğim de düşüncesiz davrandım haksızım diyor sonra yine aynı .Ikimuzde birbirimizi çok seviyoruz sevgisinden şüphem yok ama ben çok detayciyim ce dolayısıyla beklentim yüksek oluyor beklentim olmayınca üzülüyorum.O da ince düşünemiyor .Boşan desen kalamam ki ayrı ama böylede olmuyor napsam şaşırdım .

Evet sorun sadece dışarı çıkmamak değil .Ben söylediğim de düşüncesiz davrandım haksızım diyor sonra yine aynı .Ikimuzde birbirimizi çok seviyoruz sevgisinden şüphem yok ama ben çok detayciyim ce dolayısıyla beklentim yüksek oluyor beklentim olmayınca üzülüyorum.O da ince düşünemiyor .Boşan desen kalamam ki ayrı ama böylede olmuyor napsam şaşırdım .
Ya restini cek derken bosan demiyorum:) kendi isteklerini yapabilecegini goster. Git havuza gelmiyosan geldigindede dk basi gidelim diyeceksen gelme kendim giderim diyebilmen lazim

Çok güzel yazmışsınız .Belki de yeni yeni alışıyoruz ama ne bileyim yine de yeni evli çiftlerin gezmelerine ozenmiyur değilim işte ne bileyim :KK43:

Ben ne yeni evli çiftler biliyorum sosyal medyada canimlar cicimler o yer senin bu yer benim gezenler.. aşk pötürcükleri.
Ama arka planda kavga kıyamet huzur yok evde.
Bir tanıdığım eşiyle çok kötü tartıştı hatta şiddet bile uygulanmış. Ertesi gün instagramda resimlerini paylaşım aşk sözcükleri havada uçuyordu.

Evliliğin ilk senesi böyle olması çok normal sıkma canını başkalarının hayatlarının görünmeyen kısmında neler kopuyordur kimbilir. Senin bugün dert ettiğin şeye onlar şükrediyordur :)

Ben yıllarca flört ettim ve dolu dolu ettim deli gibi severek evlendik. Eşimi evlendikten sonra tanımaya başladım. Ondan öncesi tanımıyormuşum :)
Bugün kız kardeşimle bile fikirlerimiz zevklerimiz farklıylek eşlerimizle aynı olmak zorunda değil.

Zamanla bir bi huylarınızı daha iyi öğreneceksiniz bir birinize ayak uyduracaksınız. Hiç bu tarz olaylarda inatlaşıp restleşme kuzum benim. Bu sefer aranızdaki aşka sevgiye saygıya da zarar verirsiniz.

Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır. Eşin de evinde film izlmeyi seviyor senin nasıl gezmeyi sevdiğin gibi.. güzelce sabırla ortak bir yol bulun. Hem onun hem senin gönlün olsun.
Teyzemin bir lafı vardır erkeğe bir şey yaptırmak istiyorsan üfleye üfleye o hissetmeden yaptıracaksın. Öyle bir ol ki sanki fikir ondan çıkmış hissetisin :)

Hafta içi akşam sahile ineriz,sinema yaparız şimdi festivaller varmış konsere gidelim diye bekliyoruz. Hafta sonu sıcak hava denize kaçıyoruz tatile gidene kadar bir de ailelerle piknik olayımız var ormanlık alanlar bu havalarda güzel gidiyor:confused:Yaz geldi boş durmuyoruz vakit olsa gezmeye gideceğim değişik bir yerlere:olamaz: hafta içinden hafta sonunu planlıyoruz genelde cumartesi dinleniriz evimin işlerini yaparım pazar dışarıdayız kışın cumartesiyi değerlendirirdik pazar yatardım:işsiz:boş vakitte evde serilip yatıyorum yoruluyorum :KK70:

Hafta sonları evde kalmak istesek de her zaman bir şey oluyor ve bir yerlere gitmemiz gerekiyor misafir geliyor falan filan.ayda bir haftasonu evde olsak bizim icin buyuk bir nimet.öğlene kadar uyuyor,güzel bir kahvaltı,evi toparlamasi-alış verişi,aksama film keyfi..hafta içi de işten geliyor,yemek yapmamışsam mutfakta yanımda bekliyor ben yemek yapana kadar.günü anlatır ben anlatırım.bir ara ikimiz de telefona takılır sonra ortak yapacak bişeyler buluruz.günlük değişiyor ama.bazen konuşacak bişey olmuyor ilgi göremiyorsam araya trip,tartışma giriyor.böyle geçinip gidiyoruz :rapci:

Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim:KK43:
Eşinizle anlaşma yapacaksanız, bir hafta sonu onun istediği gibi olacak diğer haftasonu sizin istediğiniz gibi. En makulu o. Eşimle aramda böyle bi anlaşma olmasa da biz genelde öyle yapıyoruz. Cumartesi onun istediği olduysa pazar benim istediğim oluyor, yapmazsa bıdbıdı başının etini yiyorum illallah edip yapıyor :D

Eşimde bende severiz gezmeyi ama eşimin problemi plan yapamamak hiç beceremiyor asla demez şuraya gidelim bunu yapalım diye hadi şunu yapalım buraya gidelim diyen hep ben olurum sağolsun daha bir kez itiraz etmişliği yoktur
bu sene 5.yılımız olucak inşallah her hafta sonu gezeriz bi yerlere gideriz genelde sevdiğimiz bi mekanda kahvaltıyla başlar günümüz sonrası gezme tozma olur

Genelde akşamları sahile gidiyoruz ya da Yemeğe falan . Hafta sonları da aynı ya da evdeyiz.

Valla bacim o gun ne olduysa ben ne yaptiysam o ne yaptiysa anlatir kim aradiysa oyle gecer zaman zaten yemek cay meyve derken yatma zamani geliyor hafta sonuda kimi zaman onun dedigi oluyor kimi zaman benim dedigim o gun ki ruh halimize bagli oluyor

Eşinizle anlaşma yapacaksanız, bir hafta sonu onun istediği gibi olacak diğer haftasonu sizin istediğiniz gibi. En makulu o. Eşimle aramda böyle bi anlaşma olmasa da biz genelde öyle yapıyoruz. Cumartesi onun istediği olduysa pazar benim istediğim oluyor, yapmazsa bıdbıdı başının etini yiyorum illallah edip yapıyor :KK70:
Haklısın.Simdi konuştuk ne istersen onu yapicam dedi bakalım nasıl olacak

Valla bacim o gun ne olduysa ben ne yaptiysam o ne yaptiysa anlatir kim aradiysa oyle gecer zaman zaten yemek cay meyve derken yatma zamani geliyor hafta sonuda kimi zaman onun dedigi oluyor kimi zaman benim dedigim o gun ki ruh halimize bagli oluyor
Sizd e de sürekli film modu var mı?

Maastan sonraki 2 hafta full gezmece, sonraki 2 hafta evde pineklemece :110:

Cocuklarin uyku saati sebebiyle aksamlari erkeb saatte her sekilde evdeyiz, o zaman film dizi yapariz. Kalan zamanda muhabbetimiz iyidir, 7 yil bitti.

Soru : Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ?
Cevap : Yaz geldi geleli havuza veya denize gidiyoruz. Bazende yatıp akşama kadar evde film izliyoruz. Bazen temızlık yapıyoruz. Bazen pikniğe gidiyoruz. Kafaı eserse hafta sonuysa gece 12 de dneız kenarına çay içmeye gidiyoruz.

Soru : Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız?
Cevap : İşten gelince ikimizde çok yorgun oldugumuz için sofrada o gun neler yaptık onu anlatırız. İlginç bişey olduysa rutın şeylerse başka şeylerden bahsederiz.

Çoğunlukla susarız . Çünkü ikimizde çok konusmayı sevmeyız. Yemekten sonra oyun oynarız . Jenga , Tabu , Okey , Scrabble , isim şehir hayvan .. Rekabetli oynarız çok eglenırız. Aramızda soğukluk sezdıgım an oyun oynarız çunku aşkımız alevlenıyor resme hemde vakıt geçiriyoruz.
Film izleriz ama ben yarıda hep uyuyakalırım :olamaz:
Saat 11 gibi uyuruz zaten :KK70:

Oyunlar tehlikeli, biz kavga ediyoz. Sevgiliyken ayrilmayi bilr dusunmustuk bir kavganin ardindan :KK70:

evde durmam hayatta
yakın mesafedeki illere haftasonu seyehatleri yapıyoruz
en kötü sahile inip bişeyler içiyoruz arkadaslara gidiyoruz
akşamları acık hava sinemasıdır suara özellikle konserlerdir vs sosyalleşiyoruz
haftaici yeterince yoruluyoruz zaten evde duramam haftasonu
benim esimde cok konusmaz ama ben a dan z ye bikbik susmam onu öyle kabul ettim :)
ailelerdende gidersekde genelde benim aileme gidip havuz keyfi yapıyoruz vs

Öncelikle şunu yazmadan edemicem, gezmeyi sosyallik olarak düşünmekten çıktık, sosyal medyayı abuk subuk kullandığımızdan dolayı neden mi? Bazı kesim, ki sık sık olmasada bende 'kocişimle gezelim dedik' 'kocişle kahve keyfisi' 'kocişle film keyfisi' zannediyoruzki onların mükemmel giden bir evliliği var, kahveyi bile ağız tatlığıyla içiyorlar, bizim evliliğinize çok sıkıcı! Zannımca kahveyi bile sosyal medyada paylaşmak için yapıyorlardır. Bi bakıyoruzki Allah ! İnsan lar çocuklarıyla ne kadar keyifli vakit geçiriyorlar. Birde çocukların gözüne sokuyoruz bak bak elin çocuğu ne kadar akıllıysa artık hergün sosyal sosyal geziyorlar. Yok öyle bişey o resmin arka planında yaşananlar nelerdir acaba. :))) zorla boncuk gibi dizilen çocuklar, kocalar ve çekilir fotolar. Sonra onlar mutlu, biz mutsuz. Kimse öyle sık sık gezip, hergün kocasıyla şakır şakır muhabbet etmiyor valla. Arada olur ama her zaman imkansız. Geçim derdi, elektrik, su, doğalgax, gıda adamların canına okuyor, bide mutsuz çalışıyorsa tamam.

Valla haftasonu hep beraberiz ama bizim keyfimize uygun değil de oğlumuzun enerjisini atabileceği etkinlikleri tercih ediyoruz.

Yazın açık hava,park,çiftlikler ideal oluyor.

Onun dışında ikimizde evde oturmayı severiz.

Öncelikle şunu yazmadan edemicem, gezmeyi sosyallik olarak düşünmekten çıktık, sosyal medyayı abuk subuk kullandığımızdan dolayı neden mi? Bazı kesim, ki sık sık olmasada bende 'kocişimle gezelim dedik' 'kocişle kahve keyfisi' 'kocişle film keyfisi' zannediyoruzki onların mükemmel giden bir evliliği var, kahveyi bile ağız tatlığıyla içiyorlar, bizim evliliğinize çok sıkıcı! Zannımca kahveyi bile sosyal medyada paylaşmak için yapıyorlardır. Bi bakıyoruzki Allah ! İnsan lar çocuklarıyla ne kadar keyifli vakit geçiriyorlar. Birde çocukların gözüne sokuyoruz bak bak elin çocuğu ne kadar akıllıysa artık hergün sosyal sosyal geziyorlar. Yok öyle bişey o resmin arka planında yaşananlar nelerdir acaba. :))) zorla boncuk gibi dizilen çocuklar, kocalar ve çekilir fotolar. Sonra onlar mutlu, biz mutsuz. Kimse öyle sık sık gezip, hergün kocasıyla şakır şakır muhabbet etmiyor valla. Arada olur ama her zaman imkansız. Geçim derdi, elektrik, su, doğalgax, gıda adamların canına okuyor, bide mutsuz çalışıyorsa tamam.

belki gercekten mutlu mesut evlilikleri vardır belki gercekten sık sık gezip gecim dertleri yoktur herkes aynı değil malesef keşke sartlar imkanlar hatta kocalar aynı olsa ama değil
herkesi cevrenizdeki gibi bilmeyin emin olun gercekten cok cok mutlu ve sosyal insanlarda var umarım birgün sizde o kadar mutlu olursunuz

belki gercekten mutlu mesut evlilikleri vardır belki gercekten sık sık gezip gecim dertleri yoktur herkes aynı değil malesef keşke sartlar imkanlar hatta kocalar aynı olsa ama değil
herkesi cevrenizdeki gibi bilmeyin emin olun gercekten cok cok mutlu ve sosyal insanlarda var umarım birgün sizde o kadar mutlu olursunuz
Mutsuz olduğum kanısına nerden vardınız acaba, pusudamı bekliyordunuz biri benim yaşantımı deşecek bişey yazsada bende saydırsam diye. Belli ki sizde o kesimdensizsiniz. Kusura bakmayın ama çok yapmacık duruyor, evet bazen bende yapıyorum, sonra gülüyorum kendime. Bazı insanların sürekli her yaptığını sosyal medyada paylaşması bama görgüsüzlük gibi geliyor. Siz taktir edersiniz o ayrı. Üstelik çalışıyorum, eşimde çok yoğun çalışıyor kardiyoloji uzmanı. Sıkılmaya vakit bulamıyoruz sanırım.

Back
X