• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Hatunlar Bir Bakar mısınız ?

Siz hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz evliliğe. Aynı şeylerden keyif almayabilirsiniz bu çok normal..
Maddiyatı da düşünüyordur eşiniz..
Sevgililikle kıyaslamayın evliliği.. zamanla bir bi huylarınıza alışacaksınız daha 1 yıllık evlisiniz.
Israr ettin mi çıkıyor mu? Çıkıyor .. sen buna bak. Zamanla zamanla o da ısrara gerek kalmadan çıkar dışarı.
Hemen kestirip atma.

Bence çok yanlış yapıyorsun başka evliliklerle hayatlarla kendi evliliğini kıyaslama.
Bazıları sürekli gezer tozar ama başka sıkıntıları vardır.
Sürekli kıyas içinde olursan beklentilerin çoğalır evdeki huzurun kaçar.
Çok güzel yazmışsınız .Belki de yeni yeni alışıyoruz ama ne bileyim yine de yeni evli çiftlerin gezmelerine ozenmiyur değilim işte ne bileyim :(

Eşimm evde olunca once kalkarizz birimiz cocukla ilglenir birimz kahvalti hazrlar sonra gemelde evde durmayız dursakta birlikte tv seyrederz tlfnda beraber oyun oynarz komik videolar izleriz sohbet edcek mutlaka bseylerimiz olur gecer uzanirz yanyana .birimiz kahve yapar balkonda karsilikli icerz .markete gdip alusvers ypp eve gelip yemek yaparz evdeysek boyle yani esim varken hic skilmam. Ve 3bucuk senelik evliyiz .sizde bseyler ortak konular uretin konuşun dertlesin. Dışarı cikin başbaşa piknik yapin yemege gidin alisveriss gidin .yapmak istedgnz seyleri söyleyin esinize .konuşmadan anlasamazsnz sonuçta

Ben de sizin gibi düşünüyorum .Ama işte .Havuzlu sited e oturuyoruz ben gidelim dersek gider onun dışında hadi gidelim demez .Ben de yoruluyorum sürekli ben mi söyleyeceğim.Cok kısa bir örnek vereyim .Geçen gün kayınpederim bize geldi sonra arabayla evine bırakmak için ben de eşimle beraber çıktım.Kp dönüşte uğrayın bir yerlere gezin oturun bir yerde dedi.Bizim ki yok baba eve gidecez dedi.Ya ne var bir yerde çay içsek hava da nasıl sıcak .O gün çok sinirlerim bozuldu. Kacta gürültü eve geldik
Kendi basina karar vermesi gicik bu durumda:) bunu konus onunla ve seninde farkli dusunebilecegini anlat. Havuzlu sitedeyseniz esinizi beklemeyin kendiniz gidin bence:) ha illa esimle diyosan soyle ne fark ederki? Zorluk cikariyosa zor ikna et filan ugras ama .. kalk gidelim dediginde zorluk cikarmiyosa fark etmezki

biz haftaiçi çalışıyoruz. eşim bazen gece de çalışır haftasonu da 1 gün evde.
yemeğimizi yer sokağa atarız kedimizi. genelde büyük parkları sırayla gezeriz. oğlanın bisikletini de alırız. o sürer önümüzde biz de arkasında tin tin yürürüz.
çekirdek çitleriz, bişeyler içeriz.
oğlanla kovalamaca falan oynarız.
bazen telefonlara dalarız.
evde olunca dizi bakarız program bakarız (ki bu çok az oluyor)
muhabbette ailelerimizin dedikodusunu yaparız :D
şu sıra taşınma muhabbetimiz dönüyor hep.

ha bir de yakın illere gideriz sık sık. biz planlı tatil yapamıyoruz işlerden dolayı aniden çıkar gideriz.
piknik de yaparız sık sık.

Kendi basina karar vermesi gicik bu durumda:) bunu konus onunla ve seninde farkli dusunebilecegini anlat. Havuzlu sitedeyseniz esinizi beklemeyin kendiniz gidin bence:) ha illa esimle diyosan soyle ne fark ederki? Zorluk cikariyosa zor ikna et filan ugras ama .. kalk gidelim dediginde zorluk cikarmiyosa fark etmezki
Ben ısrar edince sinirlerim bozuluyor sonra dedigimi yapsa bile zevk almıyorum .Huyumuda biliyor oysaki Havuza tek göndermiyor .Gitsek bile hadi gidelim sıkıldım diyor .e Bend e bronzlasmak istiyorum .Tatile de gidemiyoruz borçlardan o kadar aidat parası veriyoruz toplasan iki üç kere gittik havuza

Ben ısrar edince sinirlerim bozuluyor sonra dedigimi yapsa bile zevk almıyorum .Huyumuda biliyor oysaki Havuza tek göndermiyor .Gitsek bile hadi gidelim sıkıldım diyor .e Bend e bronzlasmak istiyorum .Tatile de gidemiyoruz borçlardan o kadar aidat parası veriyoruz toplasan iki üç kere gittik havuza
Sknti o Aman:) ben olsam kavga ederdim. Gondermiyosa gelecek sesinide cikarmiycak. Hem bise yapmiyo hemde yaptirmiyo

Ama her an dışarda olmakta olmaz ki ,azcık sevmeye çalışsan :KK66:
Hafta sonu için hafta başından plan yap mesela..
Tabiki olmaz Hafta içi evdeyiz zaten .O hep film izliyor .Dalıp gidiyor .Sonra sen de istediğini ac diyor istemiyorum ki daralıyorum

Birbirimize uyariz genelde. Kimin istedigi yere gidilcek olayi uzun zamandir olmaz bizde. Mekan ve gezme zevklerimiz tamamen olmasa da buyuk olcude uyumlu zaten.
Hafta sonlari bazen evde olmak isteriz. Butun haftasonunu evde gecirebiliriz. Ama cogunlukla bikac saat bile olsa cikmayi tercih ederiz.
Bazen sehrin civarindaki sakin yerlere gideriz. Deniz, göl vs manzarali kahvalti etmelik, yurumelik, gezmelik, rotasi da guzel olan yerler. Bazen de civar sehirlere gidebiliriz.

Haftaicleri aksam yemek yemeye disari cikariz ama cok durmayiz. Sohbet eder yemek yer eve geliriz.

Haftaici evde oldugumuz zamanlar. Isten gelir yemek yenir. Yemek yerken gun icinde olanlar ve isle ilgili seyler konusulur. Yemek bittikten sonrada muhabbet cayla devam eder duruma gore. Konustuklarimiz herzaman genel seyler degiller bizimle ilgili, bizim ilgilendigimiz seyler olur.

Film gecesiyse bir film izleriz degilse
esim kodlarla, programlarla ugrasmaya baslar. Ben de ya oyun oynarim ya da kkdayimdir. Ama bunlari yaparken de dunyadan kopmayiz yine ara ara laf atar veya ayni zamanda biseyler konusuruz.
Bana sirtini kaşitir filan boyle. :KK70:

Konustuklarimiz herzaman genel seyler degiller bizimle ilgili, bizim ilgilendigimiz seyler olur.
Bak burda o kadar doğru yazmışsın ki .Eşimin konuştukları daha çok genel şeyler ya örnek veriyorum bi alet çıkmış baksana direk çatıya bununla tırmanabiliyorsun merdivene gerek yok .ya iyide banane .ben çatıya mı çıkacak.Gercejteh o zaman çok daralıyorum

Gel bide hayatın öbür tarafını göstereyim sana :)
Haftaici çocuklara göre planlıyoruz herşeyi ,çok yoruluyoruz . Disari cikmasi bir dert ,eve donmesi ayri bir dert .eve donunce ben hemen cocuklari yikiyorum ,babaları saclarini kurutup , pijamalarını giydiriyor.hemen yatis moduna sokup kitap okuyor .onlar yatakta bogusurken ben de dus aliyorum .bi cikiyorum kucuk zilli uyumamis beni bekliyor .onu uyutuyorum ,birkaç saat esimle takildiktan sonra balkona geciyorum ,uzun saatler orda kaliyorum .haftaici boyle geciyor ,haftasonu bize kalıyor .. o zaman da nereye gidecek ,ne yapacaksak genelde birbirimize uyar ortak karar almaya çalışırız .

Yalnız bebeli hayat zor ,hazır yokken keyfini çıkarın ..

O zaman ya resti cekcen ya da bole devam : (
Çektim işte .Mesela bazı yönleri var ince davransın istiyorum .Ornek vereyim gözlüğümu gözlükçü çarşamba al dedi ama bunu cuma söyledi .Ben istiyorum ki çarşamba bunu hatırlasin.Aldin mı diye sorsun .Tabiki hatırlamıyor .Şu an mesafeliyim çok doldum çünkü .En son Eylül e yıllık izini beraber almıştık Eylül e hem ucuz olur hem de gideriz belki bir yerlere diye .Yok o da yalan oldu kavga arasında sen gitmişsin bakmışsın sitelerden ben baktımmi diyor .yani kendi kendine gelin güvey olmuşsun dedi .kan beynime sıçradı artık .şimdi mesafeleyim .

Egede oldugumuzdan sanırım her haftasonumuz cok önceden planlanmistir, oyle ki ramazanda bakıyorduk bos bir haftasonumuz bile yoktu :D her haftasonu bir yerlere gidiyoruz ya cadır kampı ya bir pansiyon ya bir otel bir gecelik bazen iki gecelik degisiyor. evde oturamam hic evde durdugumu dusunemiyorum...

N
Egede oldugumuzdan sanırım her haftasonumuz cok önceden planlanmistir, oyle ki ramazanda bakıyorduk bos bir haftasonumuz bile yoktu :KK70: her haftasonu bir yerlere gidiyoruz ya cadır kampı ya bir pansiyon ya bir otel bir gecelik bazen iki gecelik degisiyor. evde oturamam hic evde durdugumu dusunemiyorum...[/QUOTEne
Ne güzel .

Bak burda o kadar doğru yazmışsın ki .Eşimin konuştukları daha çok genel şeyler ya örnek veriyorum bi alet çıkmış baksana direk çatıya bununla tırmanabiliyorsun merdivene gerek yok .ya iyide banane .ben çatıya mı çıkacak.Gercejteh o zaman çok daralıyorum

Siz baslayin ozaman sizinle ilgili veya kendinizle, dusuncelerinizle ilgili baslatin konuyu belki devam ettirir. :)

Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim:KK43:
Benim esim isteyen taraf.kendisi yogun calistigi icin bizim evde skldigimiz dusuyor.duruma bagli bazen cocukla esimi gonderirim.kafa dinlerim.bazen bende cikarim.ama ilk yilimizda calistigim icin cocuk yoktu.her bos vakitte gezerdik.

Siz baslayin ozaman sizinle ilgili veya kendinizle, dusuncelerinizle ilgili baslatin konuyu belki devam ettirir. :)
Denedim bir ksc cümle söylüyor sonra susuyor.Arkadaslaru da bi alem .Bize gelin dedim bi gün ortamda sesleri çıkmadı.Karnimda bebeğim öldü eşleri baş sağlığı için aramadı .Bende görüşmüyorum onlarla .Ne bileyim her yönü denedim gibi .

Çektim işte .Mesela bazı yönleri var ince davransın istiyorum .Ornek vereyim gözlüğümu gözlükçü çarşamba al dedi ama bunu cuma söyledi .Ben istiyorum ki çarşamba bunu hatırlasin.Aldin mı diye sorsun .Tabiki hatırlamıyor .Şu an mesafeliyim çok doldum çünkü .En son Eylül e yıllık izini beraber almıştık Eylül e hem ucuz olur hem de gideriz belki bir yerlere diye .Yok o da yalan oldu kavga arasında sen gitmişsin bakmışsın sitelerden ben baktımmi diyor .yani kendi kendine gelin güvey olmuşsun dedi .kan beynime sıçradı artık .şimdi mesafeleyim .
Canim o zaman sorun disari cikma olayi degilki.. esinin bu yonunu sevmiyosun sen..onemsemiyor herseyde ariza cikariyo gibi : (

Back
X