Evli insana asikolmak

Eşin aldatmış sen aldatmışsın bu evliliğin artık çocuk için sürdürülecek yanı kalmamış asıl çocuk için boşanmanız lazım.
Diğer adamın karısından boşanacağını sanmam zaten bitirdikten sonra sen yazmışsın adam da cinsellik için senle takılmıştır işte. Bu adamdan sana hayır gelmez zaten. Senin her türlü boşanıp bu hengameden çıkman lazım baya pisleşmiş çünkü.

Yani simdi cocuklar babasiz kalmadi ama, babalarini aldatan bir anneleri oldu.
Keske ayrilsaydiniz, ayrilinca cocuklar babasiz kalmiyor ki 🤷

Ya hanimlar bir cogunuz elestiri daha yapamiyor..yargilamak size dusmezki niye yargiliyorsunuz.boyle bir olayin icine girecegimi aklimin ucundan bile gecirmezdim belkide buyuk konustum.esim beni aldattiginda demistim ki evli bir erkekten ne beklentin var erkek mi kalmadi dunyada bizzat bunu ben soyledim
Kisiligim anneligim hakkinda hicbir sey bilmezken yorumlariniz cok basit kaliyor.onyargili konustaktan oteye gecemiyorsunuz.
Ben zaten ilk mesajimizda hatamin farkindayim dedim
Esime gelince kusura bakmayin ama yasamayana bazi seyleri anlatmak zordur
Evet cocuk icin ayrilmadim kac defa mahkeme kapisindan donduk cunku ayrilinca yakin mesafelerde oturmayacaktik cocuk kucuk gonderemeyecektim oda gelmeyecekti.zaten bastan soyledi bazi seyleri.neyse cok uzatmayacagim konu cok derin
Cocugunun yuzune nasil bakiyorsun ditenlere ben o cocugu kendi basima buyuttum ayni evdeydik ama yalnizdim hep.yanlis birsey yapmis olmam anneligime leke surmuyor.karekterime kisiligimede leke surmuyor
Sadexe cok sevdim yaa yanlis insani cok sevdim.sevgili aramiyordum bir anda olusuverdi mantikli dusunemedim.belkide icinde bulundugum durumdan ilgisizlikten sevgisizlikten oldu iste..tabikide uzgunum keske olmasaydi
Benim.basima gelmez demeyin hayat insani oyle bir ana denk getiriyorki ne yaptiginizi bilemiyorsunuz...
Bazi yorumlar icin tesekkur ederim gercekten bana yol gosterdi
He hee yalan parayla mi
Cocuk icin mahkeme kapisindan dondum diyorsun, cocugu yalniz buyuttum diyorsun. Bu kadar celiski olmaz pes. Zavalli cocugun ne iyi bir annesi ne de iyi bir babasi var

Arkadaşı kınamak yerine yardım etmeye çalışmak lazım bence. İnsanoğlu hata yapar. Birileri destek çıkarsa konuşursa hatadan döner, yoksa iyice çaresiz hissedip daha büyük hatalar yapar. Arkadaşım eşinizi aldatmanızın altında çocukluğa dayanan değersizlik hissi olabilir başka travmalar olabilir. Bu yeni adama aşık mısınız? Eşinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Yardımcı olmak istiyorum

Aldatmak cinsiyete bakmıyor. Aldatan kadın da erkek de karakteri bozuktur. Aldatılan kadın da erkek de affetmemeli bence. Çünki bir kere yapan yine yapar.
Evet yine yapıyorlar
Ne bilim ben iyi niyetle söyledim boşanma diye
Boşanması daha doğru ama boşanmaz bu tipler

Cocugun icin bosanmadin ama elin herifi icin bosaniyosun ben dogru mu anladim diye sorguladim kii tekrar okudum sana koskoca bir yaziklar olsun birakiyorum canın sıkıldikca acta oku olur mu

Ya hanimlar bir cogunuz elestiri daha yapamiyor..yargilamak size dusmezki niye yargiliyorsunuz.boyle bir olayin icine girecegimi aklimin ucundan bile gecirmezdim belkide buyuk konustum.esim beni aldattiginda demistim ki evli bir erkekten ne beklentin var erkek mi kalmadi dunyada bizzat bunu ben soyledim
Kisiligim anneligim hakkinda hicbir sey bilmezken yorumlariniz cok basit kaliyor.onyargili konustaktan oteye gecemiyorsunuz.
Evet cocuk icin ayrilmadim kac defa mahkeme kapisindan donduk cunku ayrilinca yakin mesafelerde oturmayacaktik cocuk kucuk gonderemeyecektim oda gelmeyecekti.zaten bastan soyledi bazi seyleri.neyse cok uzatmayacagim konu cok derin
Cocugunun yuzune nasil bakiyorsun ditenlere ben o cocugu kendi basima buyuttum ayni evdeydik ama yalnizdim hep.yanlis birsey yapmis olmam anneligime leke surmuyor.karekterime kisiligimede leke surmuyor
Sadexe cok sevdim yaa yanlis insani cok sevdim.sevgili aramiyordum bir anda olusuverdi mantikli dusunemedim.belkide icinde bulundugum durumdan ilgisizlikten sevgisizlikten oldu iste..tabikide uzgunum keske olmasaydi
Benim.basima gelmez demeyin hayat insani oyle bir ana denk getiriyorki ne yaptiginizi bilemiyorsunuz...
Size üzülmemiz gerekirdi oysa ki, ne düşüncesiz insalarız :işsiz: :işsiz:
Yol gösterici yorumlar aklınıza gelmeyecek kadar düşüncesiz bir insanda değilsiniz oysa ki, ince ince planlarla kocasından gizli saklı iş yapan bir insan ne yaoması gerektiğini bal gibi bilir.

Ben anlamadım.çocuk var ,babasız kalmasın diye boşanmadım demişsin. .bu adamla evlenip,, bu adamı çocuğuna baba yapmak için mi boşanmayı göze alıyorsun?

Arkadaşı kınamak yerine yardım etmeye çalışmak lazım bence. İnsanoğlu hata yapar. Birileri destek çıkarsa konuşursa hatadan döner, yoksa iyice çaresiz hissedip daha büyük hatalar yapar. Arkadaşım eşinizi aldatmanızın altında çocukluğa dayanan değersizlik hissi olabilir başka travmalar olabilir. Bu yeni adama aşık mısınız? Eşinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Yardımcı olmak istiyorum

3 bölüm kırmızı oda izlemisimdir ;

Kendi çocukların babasız( o da ne demekse) kalmasın diye boşanmamışsın. Adamın çocuklarını hiç gözün görmemiş, çatır çatır sevişmişsin.
Elin adamının yatağından çıkıp o kirlenmişlikle nasıl dokunabildin yavruna? Nasıl bakabildin eşinin yüzüne?

İsterse dünyanın en kötü eşi olsun, kimse aldatılmayı haketmez. Madem kötü, madem alkolik, madem kumarbaz boşarsın adamı. Sonra kiminle napıyorsan yap.

Dipnot: adam bekar olsun tabi. ( ekleme ihtiyacı hissettim ne’me lazım)

3 bölüm kırmızı oda izlemisimdir ;
Konuşarak yardımcı olup değiştirebiliriz diye düşündüm. Yardıma ihtiyacı var ki yazmış buraya. Yoksa onayladığımdan değil elbette. Hatta benim konuma bakarsanız, ben şu an aldatılarak terk edilmiş bir insanım muhtemelen. Benim canım yanıyor, sevdiğim adam şu an başkasının yanında olabilir. Ama, baktım istatistiklere erkeklerin çok büyük çoğunluğu aldatıyor, e kadınlarda da var. Bu önemli toplumsal bir sorun demek ki, istisnai bir durum değil ki. Sanki bunlar yokmuş gibi davranamayız. Tam tersine anlamak, konuşmak çare bulmak lazım bu soruna.

Bakın yine güncel bir başka konuda, biri eşinin aldattığını telefon kayıtlarına nasıl ulaşacağını vs soruyor. O kadar yaygın ki.... O nedenle bunu tartışalım bence gerçekten. İnsanlar neden aldatıyor? ne olmazsa aldatmazlar? Vs vs..

Konuşarak yardımcı olup değiştirebiliriz diye düşündüm. Yardıma ihtiyacı var ki yazmış buraya. Yoksa onayladığımdan değil elbette. Hatta benim konuma bakarsanız, ben şu an aldatılarak terk edilmiş bir insanım muhtemelen. Benim canım yanıyor, sevdiğim adam şu an başkasının yanında olabilir. Ama, baktım istatistiklere erkeklerin çok büyük çoğunluğu aldatıyor, e kadınlarda da var. Bu önemli toplumsal bir sorun demek ki, istisnai bir durum değil ki. Sanki bunlar yokmuş gibi davranamayız. Tam tersine anlamak, konuşmak çare bulmak lazım bu soruna.

Bakın yine güncel bir başka konuda, biri eşinin aldattığını telefon kayıtlarına nasıl ulaşacağını vs soruyor. O kadar yaygın ki.... O nedenle bunu tartışalım bence gerçekten. İnsanlar neden aldatıyor? ne olmazsa aldatmazlar? Vs vs..
İnsanlar g*t oldukları icin aldatıyor. Azıcık şeref namus haysiyeti olan aldatmaz. Son iki sorunuza ithafen 😉

Evet çocuk için ayrılmadım kaç defa mahkeme kapısından döndük....
Keşke çocuğunuz için o adamın yanından da koynuna girmeden dönseydiniz....

Maddi durumunuzda iyiymiş ,istemediğiniz bir evliliği yürütmenin anlamı yok ,bence boşanıp yolunuza bakın . Yaşadığıniz ilişkiye gelirsek karşıdaki bey sizi hiç sevmemiş gönlünü eglendirmis ,ayrılık işine gelmiş sizin için evliliğinden vazgeçmez onu unutun ,temiz bir sayfa acin derim.ilerideki hayatınızda da vicdan muhasebesi yapmamak içinde evli insanlardan uzak durunuz , unutmayın hata bir kere yapılır ,ikinciye tercih olur.

Keske oyle olsa.esim herzaman kumar oynadi bir cok kere borcunu kapattim hergun alkol kullananan bir adam.idda oynayan kazandigi parayi bu tarz yerlere harcayan birisi.evin gecimini cocugun masraflarini hep ben ustlenmisimdir ve hala ayni.ama cocuguyla ilgileniyor en azindan baba oldigunu arada bir hatirliyor diye oglumdan ayri kalmasini istemefim
Sizin açınızdan böyle de karşı taraf ne diyor peki? Siz bitmiş bir evliliği çocuk için -mış gibi yaparak uzatıyorsunuz da eşinizi aldattığınız adamın evliliği ne durumda acaba? Siz kendi kocanızdan eminsinizdir ama karşıdaki kadın belki eşini çok seviyor? Belki adam da kadını seviyor sizinle yatak ilişkisi var sadece? Hiç böyle düşünüyor musunuz acaba

boşanmalısın sen. Ahlaksızlık yapmışsın eşinin önceden ahlaksızlık yapmış olması seni aklamaz o zaman olmuş affetmişsin. Burda kendini haklı çıkarmak için adamın bi pedofili olmadığı kaldı az sonra onu da yazarsan şaşmayacağız. Şu an Eşin konu değil olaylar sırayla gelişmiş işte sonuca gel başka birine aşık olmuşsun ve birlikte olmuşsun. Adam karısına dönmüş ortada sap gibi bırakmış seni. Senin çocupun babasıyla aynı evde yaşarken başka çocukların babasıyla yatan bir kadını değil, boşanmış onurlu bir anneyi hakediyordu.

Back
X