Evli insana asikolmak

Adam alacağını almış gitmek iatiyor evli olupta heyecan arayan klasik bok kafalı erkek modeli.siz de mutlu değilseniz çocugunuz babasız kalmaz mrk etmeyin heyecan arıyacagınıza boşanın eşiniz öocuğunuz bir kenara dursun da kendiniza saygınız olsun

Bu pislikleri yapıp babasız kalmasın dediğiniz yavrucağın yüzüne nasıl bakıyorsunuz?
Önce boşanma cesaretiniz olsun. Korkmayın çocuğunuz babasız kalmaz karakter sıkıntısı olan bir annesi olmasındansa anne ve babası boşanmış bir çocuk olması çok daha mantıklı.

Boşandıktan sonra ne halt yerseniz yiyin ama evliyken eşinizle aranızda ne geçerse geçsin bunu ona yapmaya hakkınız yok. Nasıl böyle güvenip bir ilişki yaşıyorsunuz nasıl emin oluyorsunuz evli bir adamın sizi sevdiğine hadi sevdi diyelim siz nasıl eşinizin ve çocuğunuzun yüzüne bakıyorsunuz ?

onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔
Yani o boşanmazsa siz pişkin pişkin kocanızın yüzüne bakıp evli kalmaya devam edeceksiniz! Allah ıslah etsin sizi. Kocanıza da kendine layık bir eş nasip etsin.
Günahınızı buraya döküp bizi de şahit tutuyorsunuz!

Madem iyi bir pozisyonda çalışıyorsunuz tek başınıza yaşayıp çocuğunuza bakabilirsiniz. En kısa zamanda boşanıp istediğinizi yapın ancak böyle devam etmek ahlaksızlıktan başka bir şey değil. Eşinize üzüldüm.

O adam boşanmaz
Sen eşinden boşanırsan bile
Boşa yıkma yuvanı derim ben

O adam boşanmaz
Sen eşinden boşanırsan bile
Boşa yıkma yuvanı derim ben
Ne yuvası yuva mı var ortada? O adam boşanmasa başkasını bulacak internette yine ihanet edecek eşine. Boşansa da adam kurtulsa. Ondan sonra kimle olursa olur

Niye dürüst değilsiniz?! Ne sevgi var ne saygı, çocuk için boşanmıyorum diyorsunuz da iyi mi yapıyorsunuz sanki? Çocuğunuz yaptığınızı öğrense gurur mu duyar sizinle? Aferin anneme beni seviyor babamı sevmemesine rağmen boşanmayıp başkasıyla oluyor. Çok taktir edicektir sizi. Böyle devam

İyi bir pozisyonda çalışıyormuş nasıl pozisyonsa. Önce kendinize çocuğunuza eşinize ve işinize saygı duyun boş işler peşinde koşacağınıza

Üfff Allahım ya..
Size bir kaç şey yazıp gideceğim çok sey yazılır da neyse..
Ben sizin gibi insanların aşırı derecede korkak ve bencil olduğunu düşünüyorum
Korkaksiniz çünkü eşinizin yüzüne ben başka birine aşık oldum ayrılalım diyemiyorsunuz..
Bencilsiniz ve yine sebep aynı..
Ne kendinize ne de hayatınızda ki insanlara saygınız yok.
Hem eşinize hem çocuklarınıza hemde birlikte olmak gafletinde bulunduğunuz adama yada ailesine saygınız yok..
Böyle bir insan olmak sizi yormuyor mu? Kendinizi sevebiliyormusunuz gerçekten?
Bencil insanlar severler kendilerini ama bu özellikleri bilipte sevmek te ne biliyim..

Tek merak ettigim şey; cocugunuzun suratına nasıl bakıyorsunuz? Veya aynada kendinize bakabiliyor musunuz?

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔
Konuşun bence aşık olduğunuz kişiyle. Sizinle beraber bir yola çıkmak istiyor mu diye. Evet derse zamanlama sorun, uzak bir tarihse yalandır zaten. Bilemem edemem derse de ayrılın. Ayrıca evli olduğunuz kişiden de her durumda boşanın bence. Çünkü gönlünüz başkasına kaydığına göre sevmiyorsunuz. Onunla kalarak ona da kendinize de haksızlık etmeyin. Siz de bu mevcut kişi ile olmasa da bir başkasıyla mutlu olabilirsiniz. Ama bir kere başkası olunca bence öncekine dönülmemeli. Zaten gitmez o ilişki artık bu kadar büyük derin bir kopuş olmuşsa.

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔
yahu bu nedir arkadaş tövbe yarabbi!!! çocuklar babasız büyümesin diye yapılır mı bu.boşa gitsin adamı bi salıver herkes yoluna baksın kurtulsun senden. ya çocukların hali. sen nasıl bi psikolojidesin neyin kafasındasın bacım. swnin halin olduğu gibi çocuklara yansıyo. insanların günahına girme boşan gitsin. bu aşk-ı memnu da burda bitsin

Yazık, çocuğunuza yazık. Umarım cocuğunuz anlayacak yaşta değildir. 5 yaşından büyükse emin olun anlayacak. Bu yaşında görüp anlamlandıramadığı anılarını, ileride hatırlayacaktır.

Güzel bir söz vardı . Herkes yaptıklarının cezasını çeker . Siz elbet bu hatalı davranışınızın cezasını çekersiniz . Ama daha kötüsü sizin şimdi küçük olan bir fün büyüyecek çocuklarınızda sizin hatalarınızın cezasını çekmek zorunda kalacak. Çok yazık. Çocuklar yetişinceye kadar sevmediğiniz bir insanla evli kalmak istemeniz daha anlaşılır bir durum. Ama çocukların gelecekte psikolojisini bozacak bu yaşam anlayışınız anlaşılır gibi değil.

Benim babam annemi aldattı evli bir kadınla. Babamdan nefret ettim kadına acıdım neden biliyor musun evli olduğu için değil anne olduğu için. Babamla yatıp kalktı ve gitti o elleriyle evladına dokundu hiç mi utanmadı hiç mi ar etmedi diye. Sizin de ondan hiçbir farkınız yok. Çocuk babasız kalmasın diye boşanmamış vah vah ne büyük iyilik yapmışınız. Yazık.... size değil o çocuğunuza.

Back
X