Evli insana asikolmak

O mutsuz olduğunuz eşiniz başka biriyle birlikte olsa aşık olsa ne yaparsınız? Ah vah dimi . Boşanın kesinlikle eşinize yazık birkere degmez sizin gibi bir insanla evli kalmaya ayrıca çocuğunuzun da bari babasını aldatan bir annesi olacağına ayrılmış huzurlu ebeveynleri olsun .

Bahane gibimi gorunuyor..bir cok kere bosanmak istedim aylarca konusmadigimiz gunler oldu.bosanmak istemiyor
Eşinize söyleyin yaptığınız şeyi o zaman ister bence boşanmak. Lütfen kendinizi kandırmayın eşiniz kötüdür evliliğiniz kötüdür anladım tmm ama bunlar aldatmaya bahane değil .

Sizin gibi insanlar var olduğu sürece aydınlığa çıkmayacak bu dünya, yazık ki onca cocuk sahibi olmak için yakaran insan-aile varken böyle karaktersizler anneyim-babayım diye dolaşıyor.

Aldatmışsınız kocanızı boşanın siz aldatmayı su içmek mi sanıyorsunuz ? adam sizinle beraber olduktan sonra koymuş postayı neye daha bağlanıyorsunuz ? siz nasıl böyle hareket edersiniz bu ne sorumsuzluk ? kendinize gelin !

Bahene işte olan çocuklara olur diye boşuna demiyorlar

Gercekten soylemesi kolay..bende aldatildim bundan 6 yil once.evliligimin netedeyse ilk yillarinda.ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.onun evliligine zarar gelmesini istemiyorumki sadece seviyorum ama kendi icimde.aramiyorum rahatsiz etmiyorum..
E boşansaydınız kocanızdan ne farkınız kaldı şimdi ? kocanız sizi aldatmış sizde aynı şeyi yapmışsınız normal birşeymiş gibi şimdi diyorsunuz ki çocuklarım için durdum e şimdi de boşanmayı göze alıyorum demişsiniz o adam için ? Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana

Benım eskmle gorussen meela ogrensem ben, senı yedı sulalaene rezil eder sacınj basknj da yolardım. Oyle kalıte gurur karalter kalmazdi bende.gozum donerdı.iş yerıne gelır bu kadın kocamla yatiyo diye hönkürürdüm.guzel bır trawma yasardınız..ewlıymıs de esıyle cınselligi yokmus da..ben ahlaksızım gurursuzum demıyor da bahane uretiyor. Terbıyesızsınız

Mesleklerinizin aldatmayla alakasını çözemedim. Sizler için atalarımız üşenmemiş bir çok söz yazmışlar. Çocuklarınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz. Nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz? Uzun uzunda yazmışssınız .

O adam aklini kullanir insallahta senin gbi biri yüzünden yuvasını yikmaz sende s*kildiğinle kalırsın emii! Cehennem kabul etmesin sizi ahlaksizlar

Esinize yazik değil mi? Ayrıca karsinizdakininde bi esi var o kadina yazik değil mi ?
Neresinden tutarsan tut yanlis bu is. Madem başkasına gönül verdin esinden boşan . Sonra ne yaparsan yapta. Evlilerden bari uzak durun. Bu evli capkin erkekler genelde herkese çok mutsuzum evliliğimde, çocuklar icin devam ediyor, eşimle ev arkadaşı gibiyiz asla cinsellik yok vs diyor. Isin asli hicbir zaman böyle olmuyor. Kendini o kadinin yerine koy günah vallahi yazik. Kendinizi böyle durumlara düşürmeyin.
Bosanin ancak o adam icin değil kendiniz icin bosanin. Zira ondan size hayır gelmez!

E adam yeni aşklara yelken açmış zaten,görüyorsun ki sen de Adamın eşi gibi ve eşin gibi ihanete uğruyorsun..Bu böyle bir furya zaten..Kim kime dumduma..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…