Evli insanlar, anne babaya kaç günde bir gidilmeli?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
3haftalık evliyim. Bir hafta balayı yaptık. Kaynanam 3 kez falan gittik. Kendi anneme de öyle. Kaynanam dün eşimi aramış. Akşam dayınlara gidelim demiş. Bende önceki günde gittigimiz için evde oturalım dedim. Çıkmadık. Kadın beklemiş. Birşeyler hazırlamış. Bugünde aradı sizi sıkmak istemiyorum demiş eşime. Bende eşime dedim haftada bir gideriz. Ben part çalışıcam. Ev işi var. Kpss çalışacagım. Ben sürekli gidip oturmak istemiyorum. Haftada bir olurda 2 3günde bir fazla bence. Giderse tek gitsin arada. Beni aradı bugün kaynanam.Eşimin dayısını çagırdıgında bizimde alır bizde geliriz diyor.Tamam dedim artık.Evlerimiz Allahtan uzak ama bu hafta kaç kez gittik.Normali ne bunun. Kaç günde bir gidilmeli?

Valla kaynanamla zaten altlı üstlü oturuyoruz. He buna rağmen öyle gidip oturalm veya gelip onlar hiç oturmadı..Sadece akşam yemekte birleşiriz genelde. Kendi aileme de her haftasonu hemen hemen gidiyoruz.

Valla kaynanamla zaten altlı üstlü oturuyoruz. He buna rağmen öyle gidip oturalm veya gelip onlar hiç oturmadı..Sadece akşam yemekte birleşiriz genelde. Kendi aileme de her haftasonu hemen hemen gidiyoruz.
Ama sürekli gidince sıkılıyorum ben. Hem ne konuscaz ki

İlk ayimizda biz de çok gitmiştik aşırı bunaltmisti bu durum beni
Eşime açık açık söyledim rahatsızlığımı.
Sonradan da işler vs olunca kaç haftadır gitmedik.
3 haftada 1 ayda 1 yeterli benim için
Fazlası beni de sıkar.
Ha ama önceden çok bunalarak gerilerek giderdim sıkılıyordum. Son gidisimizde o duygularla gitmedim.
Zamanla da alisiliyor galiba.

Her evlilikte farklıdır heralde. Haftada bir en ideali bazen haftada iki üç gidersin bazen iki hafta gidilmediği olur. Ama aileler sürekli gelinip gidilsin istiyor madem ayrılamıyordun evladını neden evlendirdin diye geliyor aklıma hep
Offf evet kocaman adam yani. Hayır arada tek gitsin. Sürekli sıkılıyorum. Ve kadına da söyledim. Biz oturunca sıkılıyoruz sürekli. Evden cıkmak ıstemıyoruz dedım. Şimdi kpss calısacagım. E haftasonu ıse gıdecegım. Ev işleri var. Gıttık mı kac saat kalkmıyoruz. E benım anneme de gıdecegız. Ben hergun evden cıkmak ıstemıyorum. Kadın da haftada 2 3 ıstıyor. Israrı da sevmıyorum

İlk ayimizda biz de çok gitmiştik aşırı bunaltmisti bu durum beni
Eşime açık açık söyledim rahatsızlığımı.
Sonradan da işler vs olunca kaç haftadır gitmedik.
3 haftada 1 ayda 1 yeterli benim için
Fazlası beni de sıkar.
Ha ama önceden çok bunalarak gerilerek giderdim sıkılıyordum. Son gidisimizde o duygularla gitmedim.
Zamanla da alisiliyor galiba.
Evet ama ya suan evdeyım ama ıs olacak. Ev ısı kpss. Ben gıdıp bos bos oturmak ıstemıyorum. Haftada bir uygun. Kendı ugrar kar

Offf evet kocaman adam yani. Hayır arada tek gitsin. Sürekli sıkılıyorum. Ve kadına da söyledim. Biz oturunca sıkılıyoruz sürekli. Evden cıkmak ıstemıyoruz dedım. Şimdi kpss calısacagım. E haftasonu ıse gıdecegım. Ev işleri var. Gıttık mı kac saat kalkmıyoruz. E benım anneme de gıdecegız. Ben hergun evden cıkmak ıstemıyorum. Kadın da haftada 2 3 ıstıyor. Israrı da sevmıyorum
Baştan tavrını net koyarsan işin daha kolay olur aman idare edeyim dersen önünü alamazsın.

3haftalık evliyim. Bir hafta balayı yaptık. Kaynanam 3 kez falan gittik. Kendi anneme de öyle. Kaynanam dün eşimi aramış. Akşam dayınlara gidelim demiş. Bende önceki günde gittigimiz için evde oturalım dedim. Çıkmadık. Kadın beklemiş. Birşeyler hazırlamış. Bugünde aradı sizi sıkmak istemiyorum demiş eşime. Bende eşime dedim haftada bir gideriz. Ben part çalışıcam. Ev işi var. Kpss çalışacagım. Ben sürekli gidip oturmak istemiyorum. Haftada bir olurda 2 3günde bir fazla bence. Giderse tek gitsin arada. Beni aradı bugün kaynanam.Eşimin dayısını çagırdıgında bizimde alır bizde geliriz diyor.Tamam dedim artık.Evlerimiz Allahtan uzak ama bu hafta kaç kez gittik.Normali ne bunun. Kaç günde bir gidilmeli?
Haftada bir gidiyorum eşimin tarafına. Kendi annemle çok yakınız. Yeri gelir onuda haftada bir görürüm. Ama ilk zamanlar aileler çok sıkıyo. Hafta 3 giderdik yine gelmiyosunuz derlerdi.

Ben anneme çok yakınım çocuk yokken aklıma gitmek bile başlarda gelmiyordu anca kendi düzenime alıştım, eşim sabah erken çıkıp akşam geç geldiği için ve ağır işte olduğundan birden ev hanımı moduna girmek beni epey soruyordu. Sağolsun eşim yinede derdi ozlediysen beraber gidelim filan o an berabersek. Annem bir kere aramıştı biseymi var hiç gelmiyorsun dedim anne ev işi herşey bende alışmam lazım evi yürütmek kolay değil öğlen olunca koltuktan kalkamıyorum demiştim xD kadın haklıydı ama çok yakın oturdumuz halde haftada bir kere ya giderdik bı saatliğine ya gitmezdik. Kv de olsa ondada aynını burda yapardım. Şimdi çocuklar var dede filan tutturuyorlar kısaca bı uğruyoruz bazen iki gün hiç gitmiyorum.
Başka bir arkadaşım sabah annesine giderdi 3-4e kadar ay hiç sıkılmiyonmu hergun hergun ne var orda derdim. Yani ne bilim evde insan kaliteli vakit geçirebilir. Annesiyle öyle oturuyorlar mis annesi genç zaten işte yaptirmiyordu. Insanın konuşacak konusunda kalmaz ki
Erkek anneleri bu konuda çok ısrarcı yani düşünemiyor bir çoğu, kimisi bilinçsiz oluşundan kimisi oğlunu paylasamadigindan. Siz kvniz ikinci niyetle hareket ettiğini düşünüyorsaniz ona göre davranın. Bir yakın akrabam öyle yapa yapa çileden çıkardı gelini, kız dedi kaç kere akşam yemeğini çöpe attım kocamın gözü önünde çünkü annesi nerdeyse her akşam yemeğe cagirdi oda hayır diyemezdi.
Bu akrabamda o oğluna çok düşkünlük ile beraber bence iyi niyetle vardı hani değişik şeyler yapıyorum oğlum askerden gelmiş hem bir arada olalım kafası. Çok yanlış ama ayriliyorlardi nerdeyse.
Neyse uzun lafın kısası bence haftada bir iki beraber gidilse yeter bile

Haftada bir gidiyorum eşimin tarafına. Kendi annemle çok yakınız. Yeri gelir onuda haftada bir görürüm. Ama ilk zamanlar aileler çok sıkıyo. Hafta 3 giderdik yine gelmiyosunuz derlerdi.
Off ya sımdıden sıkıldım ama ben haftada 2 3cok fazla. Evden cıkmak ıstemıyorum ben

Ama sürekli gidince sıkılıyorum ben. Hem ne konuscaz ki
Ben de sıkılırım haftada bir 2 haftada bir yazın yazlıkta oluyorlar ayda 1 kez anca gidiyoruz ama anneme sık sık giderim yalan değil kayınvalidemler de hoş tutarlar ama canım sıkılıyor hep ne muhabbet edicem ki

Aradaki ilişkiye göre tabi ki değişir.

Biz mesela haftada bir gidiyoruz çalıştığımız için hafta içi akşam gidiyoruz yemek çay vs.
Böylece hafta sonumuz bize kalıyor.

Yeni evlisiniz nasıl alıştırırsanız öyle gider, haftada 2,3 bence de saçma o yüzden baştan önlem almak gerek.

Back
X