• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli insanların böbürlenmesi

Bende su animi hatirladim bak

Deli gibi universitede kalmaya calisiyorum doc olucam prof olucam hayalleri

Aksam ustu eski komsumuza rastladik

Haftaya kizi evleniyormus

Sen napiyorsun dedi anlattim

Hii oku oku millet evleniyo evlencek adam bulmazsinda diplomalarinla yatar kalkarsin demisti

O an gulmustum hep iyimserimdir ama sonradan bozulmustum

Neden bana bol sans dilemedi Allah yardimcin olsun demedide beni evlenmedigim okudugum icin asagiladi anlayamadim

Bende su animi hatirladim bak

Deli gibi universitede kalmaya calisiyorum doc olucam prof olucam hayalleri

Aksam ustu eski komsumuza rastladik

Haftaya kizi evleniyormus

Sen napiyorsun dedi anlattim

Hii oku oku millet evleniyo evlencek adam bulmazsinda diplomalarinla yatar kalkarsin demisti

O an gulmustum hep iyimserimdir ama sonradan bozulmustum

Neden bana bol sans dilemedi Allah yardimcin olsun demedide beni evlenmedigim okudugum icin asagiladi anlayamadim

Nilgün abla sen misin yoksa :))
sormayın bende o an duraksadım laf sokmaya çalıştığını anlamadım zaman geçtikten sonra taşlar yerine oturdu..hiç bi iyi niyet karşılıksız kalmaz derler ya.Ben ne zaman bu kişiye lafının karşılığını vermez alttan alsam hep tepeme çıkmaya çalışır cidden maraz doğuruyo iyilik

Ya ne alaka bizde evliyiz kimseye tepeden bakmadık simdiye kadar anlattıgın arkadas seni kıskanıyo bence bunun evlilikle ilgisi yok kendisi evlenmis bi halt edemio senbekarsın geziyon tozuyon ohh cocuk derdin falanda yok valla bal gibi kıskanmıs bekarlık sultanlık kızım valla evlende gör ...... Offff böle asalık kompleksli insanlar hep var iste napcan bilionmu he diyip geccen onlara

Seker kissss

Cnm bosver boylelerin seviyesine bile dusme soylediklerinden utansin genelde evliliklerinde mutsuz olan kisiler kompleksi kisiler bu tarz konusmalarda bulunurlar.

O bahsettigin kiz bana dayimin kizini hatirlatti kendisini ne zmn gorsem " evde kaldin ne zmn evleneceksin yasin geldi hahahahaha " diyip benimle dalga gecerdi bu da yetmez mis gibi surekli eski sevgilimin esini gelir bana överdi iste kiz cok iyi kiz hamile vs vs yahu banane degilmi !!! buda yetmezmis gibi " sen cok agresifsin " derdi su an evli Insallah mutlu olur kendisi köyden indim sehire tarzindan sonradan görme ve cok paraci birsey soylesen agzinda b..k islanmaz afedersin ama insanlar onu öve öve bitiremiyor neymis okumusta vsvs ona kalirsan bizde okuyup meslek sahibi olduk arti dugunu olali 5 6 ay olucak halen dugunden bahsederler sanki ilk evlenen oymus gibi.

Insanlar cidden niyetini belli ediyor sogudum acikcasi boylesi cahil insanlarin soylediklerine morelini bozma bosver ...

Son düzenleme:
Kimi evlenme gençsin daha der kimi de evde kaldın der.

İnsanlarla kafan uyuşacak diye bir şey yok.

Tamam çok boş konuşan biriymiş Ama na ne hikmetse evlilik iğnelemesi yapınca konu açmışsın. :) takma bence bu kadar.

ay ne olur kusura bakmayın ama ben çok güldüm :) bu model insanlara hep çok gülmüşümdür.. hayattaki nadir başarısı evlenmek olunca insanın ne diyeceğini bilemiyor demekki :D birde çocuk yapmış çok şükür, level tamamlanmış :D bide oğluna anlatıyor diyorsunuz hani Türkan Şoray'ın Sultan Gelin diye bir filmi vardı, bebği veryolardı eline istediğin gibi büyüt koca yap kendine diiyorlardı, iyi bari onu dememiş :D hay Allahım ya ne insanlar var, yazık vallahi :)

Nilgün abla sen misin yoksa :))
sormayın bende o an duraksadım laf sokmaya çalıştığını anlamadım zaman geçtikten sonra taşlar yerine oturdu..hiç bi iyi niyet karşılıksız kalmaz derler ya.Ben ne zaman bu kişiye lafının karşılığını vermez alttan alsam hep tepeme çıkmaya çalışır cidden maraz doğuruyo iyilik

Aynen canim

Allah buyuk ama

Gun geldi esimin o komsunun kiziyla damadinin sefi oldugunu ogrendim

Vallah allah sükür evliligimde mutluyum ama bazen (hele yazlari) bekar arkadaslarimi yada kuzenlerimi az kiskanmiyorum... Ahhhh ahhhh :ssz:

Valla bana o akraban gibi kizlar acinasi geliyor.
Hayatta evlenmekten baska yapabildigi birsey olmamis, bunu basari, sinif atlamak zanneden, hayattaki tek amaci koca bulup cocuk yapmak olan, bombos kizlar... Dolu var. Yazik valla.
Koca olsun da camurdan olsun diye ilk bulduklarina yapistiklari icin evliliklerinin mutsuz olmasi farketmiyordur onlar icin saniyorum. Onemli olan "evli" olmalari. :1:

Neyse ki benim yakin cevremde yok boyle.

Arkadaşlar böyle bi başlık açtım diye kıskanıyorum havası sezilmesin lütfen.
Bi akrabamızın benden iki yaş büyük kızı bu bayram bize ziyarete geldi.Buyur ettik bayramlaştık falan oğlu da vardı 2 aylık falan ben bunu bi yere yatırayım da rahat edeyim dedi.Bende odamı gösterdim orda geçen konuşmamızdan söz edicem size.
Çocuğu yatırdı aynaya baktı,ayy çok fena olmuşum suratımın haline bak sıcaktan akmış makyajım vs dedi.
(Kendisi sivri dilli kendini beğenmiş ve kıskanç biri herkesce böyle bilinen biri benim düşüncem değil yalnız)
Bende gerçekten iyi niyetle "o aynaya bakıp da moralini bozma, o ışık da arkadan geldiğinden çok net gösteriyo ben o aynaya bakmıyorum normal zamanda (olmayan kusurlarını gösteriyo anlamında)dedim.
Tutup demesin mi bana "ay ne bozcam moralimi evlenmişim gitmişim sen düşün artık"diye.Allah ım ne mana ben ne diyorum o nereye çekiyo.Sonra tutmuş oğlunu severken yine patavatsız patavatsız konuşmaya devam etmeler.
Bu kızı kimseler almamış mı olum gibi abuk sabuk cümleler.Ya sabır dedim ya sabır..
Derdime gelince arkadaş evlenince ne oluyo? boyunuz mu uzuyo nedir yani? ki bu kız öyle çalkantılı bi evlilik yaşadı ki istenmeyen bir gelin kendisi.Kaynanası hem sözlü hem de fiziksel olark belli etti istemediğini.Yani bilmesem..neyin cakası neyin tafrası bu anlamadım.
Bu şahıs üzerinden örnek verdim ama genelde de karşılaştığım bi durum evlilerin bekarlara böyle yukardan bakmaları.
Genelde de mutsuz evlilikleri olanlar yapıyo bunu nedense.
Ben mi alınganlık ettim sizce böyle bi cümle sarfeden insan ne tür bi kişiliğe sahip? idare etmek zorunda değilim muhttap da olmuyorum ama bu sefer kıskanıyo beni çekemiyo triplerine giriyo.Yanlış anlaşılmasın ama görüntü olarak da huy olarak da artılarım kat kat.Herkes mi imtihan arkadaş..

bence bu kadına sen acımalısın, kadın çok huzursuz

ne oluyormuş evli olunca acaba ekstradan biz mi göremedik:26:

Back
X