• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli insanların böbürlenmesi

Umarım senin de gönlüne göre verir. Tavsiyen için de sağol. Zaten ultra yalnız biri olduğum için de bu dediklerimi uygulama fırsatım olmuyor:9:
Bunlar sadece teoride kalıyor anlayacağın:ssz:
Ultra yalnız derken?

Yahu çözülseydi bu aile meselesi, bu kadar sorunlu tipler olur muydu toplumda? :1: Kokuşmuş bir yapı, ilişkiler yumağı işte yuvarlanıp gidiyorlar. Bireysellik sıfır. Bayramlarda seyranlarda 100 kişilik plan yapılır. Bu evlilik 2 kişilik denmez. İlla arayı sıcak tutacaksın. Hatta birlikte oturanlar var. :53: Ben gayet relax bir ailede büyüdüm, istediğim gibi at koşturdum. Kavga, dövüş, aldatma olmadı ailemde.Bu da etkili olabilir belki, uymadı mı tüyerim. :1: Mesafe iyidir iyi. :9:
Mesafe tabii iyidir ben bunu 1.5 yıldır uyguluyorum oh kafam rahat :16: Annem de ilişkileri sıcak tutmak lazım der ben bu lafı vıcık vıcık olmak olarak algılamam ama, bayramda seyranda akrabaları hayırlı bayramlar vs diye ararım o kadar...Kimseyle kötü de olmamak lzım dimi:34:

Son düzenleme:
Bazıları evet evlilikte böbürlenir, bunu bekarken bende düşünür uyuz olurdum, ama zamanla o insanları tanıdıkça şunu gördümki '' kendini öven derdini över '' der annem.. Hah işte tamda bunu gördüm:ssz: yani böbürleneni kafana takma..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra yalnız derken?

Yani şöyle, sevgilim falan yok. Her gün her gün görüştüğüm arkadaş grubum da yok. Arkadaşım var ama, öyle haftada 4-5 defa takılırız falan diyemem.
edebiyatla, müzikle, sinemayla falan ilgilenirim. Yalnızken sıkılmıyorum, iyi vakit geçiriyorum yani. :ssz:

Valla canım, şu an hiç bir erkeğin hakimiyeti altına girmeyi istemiyorum. Ailesi ile falan uğraşmak hele kabus gibi, düşünsene elti ve görümce konuları açtığımı:37:
Ben fazla sıcak bir insan değilim, sevmiyorum vıcık vıcık ilişkileri. Annem bile geçen gün kanı kaynamış, öpeceğim diye tutturdu, hoşlanmıyorum işte:9: Yani kendi ailemle bile durum böyleyken ailem olmayanlarla ilişkim nasıl olur sen hesap et:27: Resmiyet iyidir canım, hiç değilse insanlar yerli yersiz üzerine sıçramazlar.
Bu arada örgün eğitim canım, kısmetse öğretmen olacağım:ssz:

Ben de kendimi hayal edemiyorum isteme ve nişan törenlerinde. :( Hatta bir ilişkinin ilk sancılarında ayyy fena yani.Ben de sağlık bilimleri öğrencisiyim bir yandan sosyoloji.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bireysellik konusuna katılıyorum, katılmakla kalmam kalıbımı basarım:23: Ya hu her bayram bırak bayramlaşmaya gitmeyi, sabahın 5inde babaannemlere dikilirdik. Adet, gelenek falan demeyin, ama sabahın köründe ne geleneği ya hu:44: Eziyetti tam he:18: Bir de kahvaltı falan yapılmaz, direkt nohut, pilav yenir bizde adetlere göre. Yıllarca çektiğim çileyi sen düşün:27:
Bir kere babamın bizi, çekirdek aile olarak bir yere götürdüğünü bilmem. İlla 50 kişi gidilir, bir lunapark da olsa.
Valla sırf bu geleneksel yapı yüzünden, evlenirsem de bu Türk olmayacaktır diye düşünmekteyim:27:

Biz de önce babaannemlere, sonra anneannemlere giderdik ve sabahın sekizinde dolmalı, çörekli bayram kahvaltısına otururduk. :1: Hiç sevmezdim, şimdi de sevmem. :27: Valla ilerde kafama taş düşer de evlenirsem bu bir Türk olmaz herhalde aynen. :1:

Kadını son kullanma tarihi olan mal kategorisine koyan hemcinsime buradan selam ederim. Yukarıda biri yazmıs evlenmek marifet degil, evliligi devam ettirmek önemli olan diye. Cidden de öyle, evlenmek istesen yemegini yapacagın, camasırını yıkayacagın, bir de cocugunu doguracagın herhangi biri ile evlenirsin zaten. Cogu adamın beklentisi bu kadar cünkü. Önemli olan sevdigin, anlayıslı, sevkatli, akıllı bir insanla olup bunu devam ettirebilmek. Psikologa götürsen senin o akraban kim bilir neler neler döker eteginden...Mutlu insan zaten öyle senin üzerinden ego tatmin etmez, buna ihtiyacı yoktur cünkü. Evinin içi nasıldır kim bilir...Salla gitsin dengesizi...

Ben de kendimi hayal edemiyorum isteme ve nişan törenlerinde. :( Hatta bir ilişkinin ilk sancılarında ayyy fena yani.Ben de sağlık bilimleri öğrencisiyim bir yandan sosyoloji.

O isteme, nişan falan en basit olanı canım, asıl macera ondan sonra başlıyor. Daha dur aileler düğün için kavga edecek, sen şunu aldın bunu almadın kavgası çıkacak:27: Bir taraf cimrilik edecek, öteki taraf başına kakacak.
Bölümlerin güzelmiş, hayırlısı olur inşallah:1:

Biz de önce babaannemlere, sonra anneannemlere giderdik ve sabahın sekizinde dolmalı, çörekli bayram kahvaltısına otururduk. :1: Hiç sevmezdim, şimdi de sevmem. :27: Valla ilerde kafama taş düşer de evlenirsem bu bir Türk olmaz herhalde aynen. :1:

Eehehe aynı eziyetleri çekmişiz he. :27: Yaprak sarması da yedin mi kız, sabahın 8 inde:23:
Japonlar iyi gibi geliyor, ne diyorsun:27: Onlar da gelenekçiler yaa ama:23:

Ultra yalnız derken?

Mesafe tabii iyidir ben bunu 1.5 yıldır uyguluyorum oh kafam rahat :16: Annem de ilişkileri sıcak tutmak lazım der ben bu lafı vıcık vıcık olmak olarak algılamam ama, bayramda seyranda akrabaları hayırlı bayramlar vs diye ararım o kadar...Kimseyle kötü de olmamak lzım dimi:34:

Yok canım, tabii ki aranır, bayramları kutlanır da hep bir arada olmak beni sıkar.

Evliliğe dair sahip olduğum tek düşünce tercihen yabancı biriyle olmak benim de.Olursa yani.Daha ilişki kavramı bile batıyor.Aylar önce hasbelkader ortak arkadaş ısrarı yüzünden biri bana kendi tabiriyle "ağır yazılıyordu". Neymiş günde 3 parti ne yapıyorsun mesajı.Sabah bugünki plânın ne mesajı, akşam geceleri eğlenceye gitmez misin bence bu yanlış mesajı.Zaten akabinde kibarlığı boşverip silinen bir telefon numarasına dönüştü.Sanane ayol çıkarım çıkmam ay ayrıca senle çıkmak isteyeceğimi nereden biliyorsun ay bir yürü git derler adama

Eehehe aynı eziyetleri çekmişiz he. :27: Yaprak sarması da yedin mi kız, sabahın 8 inde:23:
Japonlar iyi gibi geliyor, ne diyorsun:27: Onlar da gelenekçiler yaa ama:23:

Yedim :27:
Hahaha:9: Japonla evlensem bana gülerler, adam küçücük kalır yanımda, ben iriyim. :1: :27: Ben Amerikalıları çekici buluyorum(obez olmayanlar tabii).
Bir de bu Japonlar banyo suyuna maaile giriyorlarmış, birinin yıkandığı suyla diğeri yıkanıyormuş. Benim şalterler atar valla:1: Temiz değiller.

Evliliğe dair sahip olduğum tek düşünce tercihen yabancı biriyle olmak benim de.Olursa yani.Daha ilişki kavramı bile batıyor.Aylar önce hasbelkader ortak arkadaş ısrarı yüzünden biri bana kendi tabiriyle "ağır yazılıyordu". Neymiş günde 3 parti ne yapıyorsun mesajı.Sabah bugünki plânın ne mesajı, akşam geceleri eğlenceye gitmez misin bence bu yanlış mesajı.Zaten akabinde kibarlığı boşverip silinen bir telefon numarasına dönüştü.Sanane ayol çıkarım çıkmam ay ayrıca senle çıkmak isteyeceğimi nereden biliyorsun ay bir yürü git derler adama

İyi yapmışsın. Bunlara bebekken mama yerine özgüven suyu mu veriyor anneleri anlamadım ki. :19: Ne haddine onun.

Son düzenleme:
Yedim :27:
Hahaha:9: Japonla evlensem bana gülerler, adam küçücük kalır yanımda, ben iriyim. :1: :27: Ben Amerikalıları çekici buluyorum(obez olmayanlar tabii).
Bir de bu Japonlar banyo suyuna maaile giriyorlarmış, birinin yıkandığı suyla diğeri yıkanıyormuş. Benim şalterler atar valla:1: Temiz değiller.

Ben ufacığım ya, iyi olurdu. Çocuklar çekik gözlü olur ne güzel:27:
O banyo olayı gerçek mi acaba ya. Umarım günümüzde geçerli değildir. :23: Duşa kabin icat edildi ya, du bakalım:9:

çok fazla mı takıntı yaptın bu kadını sen
o bu olanları unuttu tınında bile değil şuan
umursama :33:

Ben ufacığım ya, iyi olurdu. Çocuklar çekik gözlü olur ne güzel:27:
O banyo olayı gerçek mi acaba ya. Umarım günümüzde geçerli değildir. :23: Duşa kabin icat edildi ya, du bakalım:9:

Youtube'da Japonla evli olan Türk bir kadının kanalını takip ediyorum, o söylemişti. (Sergül Kato adı) Kocasını da o vazgeçirmiş bundan. :1: Varmış hala o adet. Bir de fırın, ocak, banyo vs konuşuyor. Isıyı şöyle yap falan gibi. Kesin bozarım ben onları oynarken:9:

Son düzenleme:
İstenmeyen gelin oluşu yüzünden kendini böyle tatmin ediyor demek var bu tarz insanlar, yazık.. Sen de deseydin keşke "en azından kendimi kimseye zorla yamamıyorum, zamanı gelince olur" diye. Ben olsam kesin derdim :ssz:

Youtube'da Japonla evli olan Türk bir kadının kanalını takip ediyorum, o söylemişti. (Sergül Kato adı) Kocasını da o vazgeçirmiş bundan. :1: Varmış hala o adet. Bir de fırın, ocak, banyo vs konuşuyor. Isıyı şöyle yap falan gibi. Kesin bozarım ben onları oynarken:9:

Uvv tamam japonu da eledik. Evde kaldık kesinleşti:27:
Adamlar teknolojik yönden üstün annem, napacaksın:23:

Yani şöyle, sevgilim falan yok. Her gün her gün görüştüğüm arkadaş grubum da yok. Arkadaşım var ama, öyle haftada 4-5 defa takılırız falan diyemem.
edebiyatla, müzikle, sinemayla falan ilgilenirim. Yalnızken sıkılmıyorum, iyi vakit geçiriyorum yani. :ssz:
ooooo ben o zaman ultranın da üstünde yalnızmışım:1: benim burada çevrem de yok ama evde yalnızken de mutluyum:16:

Yok canım, tabii ki aranır, bayramları kutlanır da hep bir arada olmak beni sıkar.
aynen beni de:19:

Back
X