• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli insanların böbürlenmesi

övünebileceği tek şey evlilik cüzdanıdır. koy ver gitsin. insanlar bir değişik :27:

Arkadaşlar böyle bi başlık açtım diye kıskanıyorum havası sezilmesin lütfen.
Bi akrabamızın benden iki yaş büyük kızı bu bayram bize ziyarete geldi.Buyur ettik bayramlaştık falan oğlu da vardı 2 aylık falan ben bunu bi yere yatırayım da rahat edeyim dedi.Bende odamı gösterdim orda geçen konuşmamızdan söz edicem size.
Çocuğu yatırdı aynaya baktı,ayy çok fena olmuşum suratımın haline bak sıcaktan akmış makyajım vs dedi.
(Kendisi sivri dilli kendini beğenmiş ve kıskanç biri herkesce böyle bilinen biri benim düşüncem değil yalnız)
Bende gerçekten iyi niyetle "o aynaya bakıp da moralini bozma, o ışık da arkadan geldiğinden çok net gösteriyo ben o aynaya bakmıyorum normal zamanda (olmayan kusurlarını gösteriyo anlamında)dedim.
Tutup demesin mi bana "ay ne bozcam moralimi evlenmişim gitmişim sen düşün artık"diye.Allah ım ne mana ben ne diyorum o nereye çekiyo.Sonra tutmuş oğlunu severken yine patavatsız patavatsız konuşmaya devam etmeler.
Bu kızı kimseler almamış mı olum gibi abuk sabuk cümleler.Ya sabır dedim ya sabır..
Derdime gelince arkadaş evlenince ne oluyo? boyunuz mu uzuyo nedir yani? ki bu kız öyle çalkantılı bi evlilik yaşadı ki istenmeyen bir gelin kendisi.Kaynanası hem sözlü hem de fiziksel olark belli etti istemediğini.Yani bilmesem..neyin cakası neyin tafrası bu anlamadım.
Bu şahıs üzerinden örnek verdim ama genelde de karşılaştığım bi durum evlilerin bekarlara böyle yukardan bakmaları.
Genelde de mutsuz evlilikleri olanlar yapıyo bunu nedense.
Ben mi alınganlık ettim sizce böyle bi cümle sarfeden insan ne tür bi kişiliğe sahip? idare etmek zorunda değilim muhttap da olmuyorum ama bu sefer kıskanıyo beni çekemiyo triplerine giriyo.Yanlış anlaşılmasın ama görüntü olarak da huy olarak da artılarım kat kat.Herkes mi imtihan arkadaş..

O sizin karşınızdaki kişilerin karakteri ile alakalı bir durum.
Evliliği sınıf atlama, hayatta kazanılmış bir başarı olarak görenler bunu yapar.
Aksine hayatını sevdiği biriyle birleştirmek, bir aile kurmak olarak gören biri evliliğin başarı olmadığını bilir ona göre davranır.

Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın ama benim de bekar arkadaşlarımın bazılarında gördüğüm bir durum var. Eşimle ilgili en ufak bir şey anlatsam bozuluyorlar. Ya da ortamda eşimi öpsem hemen başlıyorlar "görmemişin kocası olmuş" diye. Bunun da normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bunlar evlenince ilk gruba dahil oluyorlar anında. Büyük bir iş başararak evlendiklerini düşünüyorlar. Evliliği hayatın merkezine koymamak lazım sanırım.

Bi de o kadar iki yüzlü ki ailemin yanında adeta bi melek.Babamın en sevdiği yeğenlerindendr hatta.Tatlı dilli yılan dediklerinden.Bir de tutmuş evine davet ediyo hey allah ım nasıl bi yüzsüzlük

Şeytandan 5 dk önce doğmuş desene ...☺️

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Bizim coğrafyada doğan kadınların çoğunluğunun DNA sına işlenmiş bu koca merakı. Atasözümüz bile var "sinek kadar eri olanın dağ gibi feri olurmuş"

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ondan mı dersin "bazı" gelinler nikah sonrası cüzdanı sallayıp kahkahalarla zıplar:1::1:

boyu uzasın diye zıplıyordur. nikahı bastım sıra boyumun uzamasında deyip zıplıyordur :27:

:9: :9: :9:

Bi akrabamızın benden iki yaş büyük kızı bu bayram bize ziyarete geldi.Buyur ettik bayramlaştık falan oğlu da vardı 2 aylık falan ben bunu bi yere yatırayım da rahat edeyim dedi.Bende odamı gösterdim orda geçen konuşmamızdan söz edicem size.
Çocuğu yatırdı aynaya baktı,ayy çok fena olmuşum suratımın haline bak sıcaktan akmış makyajım vs dedi.
(Kendisi sivri dilli kendini beğenmiş ve kıskanç biri herkesce böyle bilinen biri benim düşüncem değil yalnız)
Bende gerçekten iyi niyetle "o aynaya bakıp da moralini bozma, o ışık da arkadan geldiğinden çok net gösteriyo ben o aynaya bakmıyorum normal zamanda (olmayan kusurlarını gösteriyo anlamında)dedim.
Tutup demesin mi bana "ay ne bozcam moralimi evlenmişim gitmişim sen düşün artık"diye.Allah ım ne mana ben ne diyorum o nereye çekiyo.Sonra tutmuş oğlunu severken yine patavatsız patavatsız konuşmaya devam etmeler.
Bu kızı kimseler almamış mı olum gibi abuk sabuk cümleler.Ya sabır dedim ya sabır..
Derdime gelince arkadaş evlenince ne oluyo? boyunuz mu uzuyo nedir yani? ki bu kız öyle çalkantılı bi evlilik yaşadı ki istenmeyen bir gelin kendisi.Kaynanası hem sözlü hem de fiziksel olark belli etti istemediğini.Yani bilmesem..neyin cakası neyin tafrası bu anlamadım.
Bu şahıs üzerinden örnek verdim ama genelde de karşılaştığım bi durum evlilerin bekarlara böyle yukardan bakmaları.
Ben mi alınganlık ettim sizce böyle bi cümle sarfeden insan ne tür bi kişiliğe sahip? idare etmek zorunda değilim muhttap da olmuyorum ama bu sefer kıskanıyo beni çekemiyo triplerine giriyo.Yanlış anlaşılmasın ama görüntü olarak da huy olarak da artılarım kat kat.Herkes mi imtihan arkadaş..

Ben kendi cinsdaşlarımı bir türlü anlayamıyorum. Evlenmek için üstün zekaya ya da üstün yeteneklere sahip olman gerekmiyor ki. Sadece bir erkek yeterli yani o da zor bulunan birşey değil, dünya nüfusunun yarısı erkek. Ha buldukları adam da birşeye benzese neyse, kimi alkolik, kimi kumarcı, hiç olmadı ana kuzusu, o da olmazsa dayakçı, kimi egoist, ötekisi paragöz vs. vs. İlla birşeylerle böbürlenmek istiyorsa bir kadın eğitimiyle böbürlenir, yetenekleriyle böbürlenir, yaptığı işlerle böbürlenir. O yüzden hiç canını sıkma, kafana da takma. Evlenmiş olmak böbürlenilecek birşey olsaydı evlenecek kadınları da KPSS gibi sınava sokup alırlardı canım.

bende anlamazdım evlenmeden önce bu evlenenlerin böbürlenmelerini. Evlendim 5 yıl oldu inan imrenirim hala bekar olan arkadaşlarıma. üniversitedeki hallerinden daha olgunlar çook çook daha güzeller. Bazıları bu evliliği bi kademe olarak mı görüyo hayatında bilemiyorum ama kim ne derse desin 50 yaşına gelsemde sevmeden evlenmezdimki 28 yaşında evlendim. Hem hiç çocuk doğuran kadınla doğurmayan bir olurmu? Her doğum kadını yaşlandırır zaten. Sallama he de geç

Demişsiniz ya evliliğinde mutsuz insanlar böyle yapıyor diye emin olunki öyle, kocadan kocanın ailesinden bir ton küfür hakaret işitir bunun ezikliğiyle evliliğini sanki çok yolunda giden bir evlilik kendini çok sevilen bir kadın olarak göstererek ego tatmini yapmaya çalışır saldırganlığı bu yüzden.. bence bu tip insanlar kendilerinide niyetlerinide çok belli ediyor

Yaprak dokumu ferhunde :sly::sly::sly::sly:

Samsung s3

hakkaten siz yazınca aklıma geldi,nedir bu cüzdanı sallayıp gülmeler
bende nedenini merak ediyorum.:37:

valla benimde dikkatimi çekiyo kendinden geçiyo kimisi cüzdanı sallarken:1:, başarmanın mutluluğu herhal:27:

Son düzenleme:

Takma canım boşver o kişinin luzümsuzluğu... Gerçi takma desem de yine insanın kafasını kurcalıyor.... Bayram da beni de sinir etti birisi... Bayram da bir tanıdıgımız var o gelmişdi... Benim önümüzdeki hafta nişanım var... Orada dağıtmak için çikolata yerine süs dagitmak istedik... Nişanlımın evi yok arabası vardı sattı bir kamu kurumun da çalışıyor orta halli birisi...Odamdaydı süsleri kız gördü.... Orta halli bir aile için bunlar fazla degil mi dedi... En sonunda evlencek birini buldun o kadar durdun da dedi bu arada yaşım 25 daha kendisi de 4 yaş küçük benden evli canım çok sıkıldı... Taktım kafama ya... O yüzden çok da düşünmemek gerekiyor belkide dengesiz çok

hiç alınganlık etmemişsin..
evlenince ne boy uzuyor nede başka bişey..
edepli olan insan ne kadar mutlu bi evliliği bile olsa başkası için o kelimeleri sarfetmez..
bence sizin yeğenin karakteri bozuk..
isteyen evlenir isteyen bir ömür evlenmez bundan kimene sen sıkma canını..

Ben o akrabanın evlilikten pişman olduğunu sezdim bir an nedense... Mutlu olmadığını... Ama yorumlarda gördüğüm bir konu daha çok dikkatimi çekti.

Çıktığımız dönemde ve nişanlıyken evlilik tarihini soranlar, evlenince çocuk ne zaman diyenler, şu anda da ikinci çocuk ne zaman diyenler....

Bu sorular hiç bitmez. Prensip olarak çok yakın hissetmediğim kimseye bu soruları sormam. Ama insanlar sadece konu olsun diye, konuşmak için de olsa bu soruları sorarlar. Gerçekten merak mı ediyorlar yoksa laf olsun diye mi soruyorlar onu da tam çözemedim aslında :)

Var böyle tipler maalesef
Evlenince hatta sadece nişanlanınca bile kendini dünyanın 8.harikası sanan
Aslında bakarsan bekarlık daha rahat
Evliliğin sorumlulukları daha ağır
Ama laf olsun torba dolsun ben evlendim sefam olsuna getiriyolar nedense
Nasip, kısmet bazı şeyler..

En önemlisi nasıl mutlu olduğundur, medeni halin değil

valla benimde dikkatimi çekiyo kendinden geçiyo kimisi cüzdanı sallarken:1:, başarmanın mutluluğu herhal:27:

Ay benim de var öyle fotoğrafım ya. Niye öyle bişey yaptım diye düşünüyorum hala. Ama nikah salonunda göster göster diye bağırıyorlar o yüzden oluyor sanırım. Kınamayın başınıza gelir :17:

hakkaten siz yazınca aklıma geldi,nedir bu cüzdanı sallayıp gülmeler
bende nedenini merak ediyorum.:37:

O pozlar klişe

Gelini alnından öp, cüzdanı salla vs. bunları ordakiler söylüyo ve foto çekiyolar :1:

Son düzenleme:
Ay benim de var öyle fotoğrafım ya. Niye öyle bişey yaptım diye düşünüyorum hala. Ama nikah salonunda göster göster diye bağırıyorlar o yüzden oluyor sanırım. Kınamayın başınıza gelir :17:

yok canım ben zaten 13 yıllık evliğim bizim cüzdanı alınca olayımız dudaktan öpüşmek olmuştu:1::1::1:

Back
X