Ne kadar artniyetli değilim de deseniz bariz öylesiniz kusura bakmayın şu an en az onun kadar da kötü söz sarf ediyordunuz hem de arkasından. Yani sadece evlenince ne oluyor yani filan deseniz tamam ama yok evliliği iyi değilmiş yok kaynanası tarafından istenmemiş yok kötü evlilikleri olanlar kendini övermiş ne alaka arkadaşım kaynanasının onu istememesi onun suçu mu. Ben de överim evliliğimi eşimi çok iyidir eşim derim memnunum evli olmaktan derim ha evlenmemiş insanları aşağılamam o ayrı da bunu diyenler mutsuz evliliği olanlar diye bir genelleme hoş değil yani siz karşıdan nereden bilebilirsiniz ki şu anda o insandan farkınız kaldı mı. Bebeğine neden sizin yanınızda evde mi kalmış koca mı bulamamış desin kim kimin yanında der ki bunu Allah aşkına. Bence sizin evlenememekle ilgili takıntınız var hiç öyle bir şey yok diyeceksiniz ama evli insanlara bu genellemeleri yaparsanız ben de öyle düşünürüm. Sözlerinizi yanlış anlamış da olabilir ayrıca. Demek ki bende yakın görüp arkadaşlarıma evliliğimin güzelliğinden tüm iyi niyetimle söz ettiğimde arkamdan ay mutsuzdur kesin de böyle böbürleniyordur diyorlardır ki öyle de anlatmam asla.
Pardon da bu anlattığımdan bütün bunları daha doğrusu "evlilikle alakalı bi takıntım" olduğu sonucuna nasıl vardınız ? Bu kadar insan bana hak veriyoken siz tek bir haklılık payı olmayan bi insanı böyle pervasızca savunursanız bende sizinde o tarzda bi insan olduğunuzu düşünürüm! bebeğin yanında nasıl desinmiş! yalan mı söylüyorum yani! şu yorumunuz onun tavrından çok daha acı!