Benim yuzumden kimse huzursuz olmadi demissin. Nerden biliyorsun ki? Dort duvar icinde o kadinin yasadiklarini nerden biliyorsun ki? Kadina gercekleri soylediginde icinin pare pare parcalanmadigini nerden biliyorsun ki? Ben senin gibi adina ask diyen bir metres yuzunden bosandim. Aldatildim. 12 yillik evliligimi bitirdim. O kadinin neler hissettigini iyi bilirim. Sen adamla beraberken o kadinin bunu hissetmedigini mi saniyorsun? Kadinlar hissediyorlar. Ve eminim ki sen o karaktersiz herifle fingirdesirken o kadin aslinda biliyordu. Cocugu ve yuvasi icin eli kolu bagliydi muhtemelen. Kimse yasattiklarini yasamadan olmeyecekmis. Inan bana yasamak isteyecegini hic sanmiyorum. Hele ki masum bir cocuga yasattiklarini..Allah islah etsin seni ve senin gibileri, akil fikir versin. Boyle rezil bir yasantiyi kendine uygun gordugun ve iki yil boyuca da kendini kullandirdigin icin bence kendini sorgulamalisin. Kendine deger verseydin boyle rezil bir yasantiya kendini layik gormezdin. Yazik. Daha cok gencsin. Kendi yasinda bekar biriyle cok guzel bir iliski yasayabilirdin. Simdi omur boyu bu yaptiklarini icinde tasiyacaksin.