U uykusuz98 çok toy Kayıtlı Üye 14 Kasım 2016 34 10 1 19 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi uykusuz98 #21 uykusuz98 .!.: Cıdden oyle. Bna zarar verebılecek hareketlerde bulunur bılıyorum ama bastan onlemımı almayı dusunuyorum Genişletmek için tıkla... bılmıyorum, benden gectı zaten ama karısını dusunurken kendımı yakmaktan korkuyorum acıkcası
uykusuz98 .!.: Cıdden oyle. Bna zarar verebılecek hareketlerde bulunur bılıyorum ama bastan onlemımı almayı dusunuyorum Genişletmek için tıkla... bılmıyorum, benden gectı zaten ama karısını dusunurken kendımı yakmaktan korkuyorum acıkcası
N noples Guru Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 382 486 303 19 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi uykusuz98 #22 uykusuz98 .!.: Cıdden oyle. Bna zarar verebılecek hareketlerde bulunur bılıyorum ama bastan onlemımı almayı dusunuyorum Genişletmek için tıkla... O zaman nasil bir önlem alinabilir ki. Siz yine de önce kendinizi düşünün. Doğru şeyi yapacağım diye zarar görmeyin.
uykusuz98 .!.: Cıdden oyle. Bna zarar verebılecek hareketlerde bulunur bılıyorum ama bastan onlemımı almayı dusunuyorum Genişletmek için tıkla... O zaman nasil bir önlem alinabilir ki. Siz yine de önce kendinizi düşünün. Doğru şeyi yapacağım diye zarar görmeyin.
U uykusuz98 çok toy Kayıtlı Üye 14 Kasım 2016 34 10 1 19 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi uykusuz98 #23 noples .!.: O zaman nasil bir önlem alinabilir ki. Siz yine de önce kendinizi düşünün. Doğru şeyi yapacağım diye zarar görmeyin. Genişletmek için tıkla... akısına bırakıyorum,suan sadece LYS onemlı benım ıcın . Sonrasına bakacagım artık
noples .!.: O zaman nasil bir önlem alinabilir ki. Siz yine de önce kendinizi düşünün. Doğru şeyi yapacağım diye zarar görmeyin. Genişletmek için tıkla... akısına bırakıyorum,suan sadece LYS onemlı benım ıcın . Sonrasına bakacagım artık
Azra910 Junior Meg Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 8.287 25.071 498 19 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi uykusuz98 #24 uykusuz98 .!.: ben ona ogrendıgımı soyledıgımde saydırdım,yazık karına dedım neler neler dedım,sesını cıkarmadı, kızlar soruyor hesabı acmıs sımdı baska kızlarla muhabbet edıyor,ekran fotosunu attı bana utanmadan. Genişletmek için tıkla... Hala konusuyorsunuz ki atiyor heralde
uykusuz98 .!.: ben ona ogrendıgımı soyledıgımde saydırdım,yazık karına dedım neler neler dedım,sesını cıkarmadı, kızlar soruyor hesabı acmıs sımdı baska kızlarla muhabbet edıyor,ekran fotosunu attı bana utanmadan. Genişletmek için tıkla... Hala konusuyorsunuz ki atiyor heralde