oldu bır hataAllah islah etsin
Tesekkur ederim, :) Olgunlastıgımı hıssedıyorumGeçmiş olsun canım benim derslerin içinde Allah zihin açıklığı versin
ben ona ogrendıgımı soyledıgımde saydırdım,yazık karına dedım neler neler dedım,sesını cıkarmadı, kızlar soruyor hesabı acmıs sımdı baska kızlarla muhabbet edıyor,ekran fotosunu attı bana utanmadan.Hadi gozunaydin diyelim sana ama ya o kadin cok uzuldum
Pislik adam midem bulandiben ona ogrendıgımı soyledıgımde saydırdım,yazık karına dedım neler neler dedım,sesını cıkarmadı, kızlar soruyor hesabı acmıs sımdı baska kızlarla muhabbet edıyor,ekran fotosunu attı bana utanmadan.
BENIM DAHA COK MIDEM BULANDI.Pislik adam midem bulandi
Sana demiyorum cnm, o karsindaki okuze soyledim.. pislik herifoldu bır hata
Hem ne bela... Yasadıklarımı bır ben bır Allah bılıyor. ben kurtuldum da.. Karısına yazık.Yazık karisi olan kadina da kandirdigi kadinlara da. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna denmiyor. Beladan kurtulmuşsunuz resmen.
çalıstıgı yerı bılıyordum,İnstagramdan ı sırketı aramaya yazdım etıketlere baktım,ordan bırıne sordum,onun bulundgu bolmenın muduruymus, BANA ismini de yalan soylemıs olablecegınden o kısıye bunun fotosunu gosterdım,kendı bılgısayrndan onun fotografını gosterdı bana bu dedim. bu adam evlı dedıEvli oldugunu nasil ogrendin ?
Hmmm anladım şimdiSana demiyorum cnm, o karsindaki okuze soyledim.. pislik herif
Aslinda imkan olsa karisini haberdar etseniz iyi olur diyicem ama adam tehlikeli çıkabilir. Korkarim boylelerinden. Ben bilmek isterdim çünkü. Ama siz kendinizi korumalisiniz.Hem ne bela... Yasadıklarımı bır ben bır Allah bılıyor. ben kurtuldum da.. Karısına yazık.
cocugu olup olmadıgını kesınlestırıcem. çocugu varsa soylemeyı dusunmuyorum, yoksa dırek konusacagım.Aslinda imkan olsa karisini haberdar etseniz iyi olur diyicem ama adam tehlikeli çıkabilir. Korkarim boylelerinden. Ben bilmek isterdim çünkü. Ama siz kendinizi korumalisiniz.
Siz bilirsiniz. Size zarar verecek biri değilse ve hatta eşi de çalışıyorsa her şekilde çocuğu olsa da söylenebilir. Sizin karariniz. Çünkü karisina da haksızlık oluyor, kandirdigi diger kadınlara da haksizlik oluyor. Haksizligi yapan adam, ama nedense derdini çeken biz zavalli kadınlar oluyoruz.cocugu olup olmadıgını kesınlestırıcem. çocugu varsa soylemeyı dusunmuyorum, yoksa dırek konusacagım.
Cıdden oyle. Bna zarar verebılecek hareketlerde bulunur bılıyorum ama bastan onlemımı almayı dusunuyorumSiz bilirsiniz. Size zarar verecek biri değilse ve hatta eşi de çalışıyorsa her şekilde çocuğu olsa da söylenebilir. Sizin karariniz. Çünkü karisina da haksızlık oluyor, kandirdigi diger kadınlara da haksizlik oluyor. Haksizligi yapan adam, ama nedense derdini çeken biz zavalli kadınlar oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?