• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli,internet ilişkisi sorunsalı

uykusuz98

çok toy
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
34
10
1
boyle bır baslıkta konu acmıstım hatırlayan olur belkı. Cok fazla gorusemıyoruz netten tanstık daha hıc bulusamadk , haftasonları da telefonu kapalı oluyor genellıkle,sadece iş saatlerı gorusuyor falan dıye ayrıntılı yazmıstım..SİZLERSE '' BU ADAM EVLI'' demıstı cogunlugunz... EVLI CIKTI... Haklı cıktınız demek ıcın actım bu baslıgı... Sımdı cok mutluyum,ygs ye girdim,iyi gectı sımdı lys ye basladım... Hayatım guzel,keske sızı daha önceden dınleseydım.. Kayıbım yok hıc reel gorusmemıstık.. Hatamı anladım.Hepınıze ıyı geceler. :)
.......................................................................................................................................................
BU ARADA BANA BEN BUNU OGRENDIKTEN SONRA EVET EVLIYIM DEDİ VE HALA KARISINI ALDATIYOR. BASKA KIZLARLA BIR SITEDEN KONUSMASININ EKRAN FOTOSUNU ATTI BANA..........

Son düzenleme:
Hadi gozunaydin diyelim sana ama ya o kadin cok uzuldum

Hadi gozunaydin diyelim sana ama ya o kadin cok uzuldum
ben ona ogrendıgımı soyledıgımde saydırdım,yazık karına dedım neler neler dedım,sesını cıkarmadı, kızlar soruyor hesabı acmıs sımdı baska kızlarla muhabbet edıyor,ekran fotosunu attı bana utanmadan.

ben ona ogrendıgımı soyledıgımde saydırdım,yazık karına dedım neler neler dedım,sesını cıkarmadı, kızlar soruyor hesabı acmıs sımdı baska kızlarla muhabbet edıyor,ekran fotosunu attı bana utanmadan.
Pislik adam midem bulandi

Yazık karisi olan kadina da kandirdigi kadinlara da. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna denmiyor. Beladan kurtulmuşsunuz resmen.

Yazık karisi olan kadina da kandirdigi kadinlara da. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna denmiyor. Beladan kurtulmuşsunuz resmen.
Hem ne bela... Yasadıklarımı bır ben bır Allah bılıyor. ben kurtuldum da.. Karısına yazık.

Evli oldugunu nasil ogrendin ?
çalıstıgı yerı bılıyordum,İnstagramdan ı sırketı aramaya yazdım etıketlere baktım,ordan bırıne sordum,onun bulundgu bolmenın muduruymus, BANA ismini de yalan soylemıs olablecegınden o kısıye bunun fotosunu gosterdım,kendı bılgısayrndan onun fotografını gosterdı bana bu dedim. bu adam evlı dedı

Hem ne bela... Yasadıklarımı bır ben bır Allah bılıyor. ben kurtuldum da.. Karısına yazık.
Aslinda imkan olsa karisini haberdar etseniz iyi olur diyicem ama adam tehlikeli çıkabilir. Korkarim boylelerinden. Ben bilmek isterdim çünkü. Ama siz kendinizi korumalisiniz.

Aslinda imkan olsa karisini haberdar etseniz iyi olur diyicem ama adam tehlikeli çıkabilir. Korkarim boylelerinden. Ben bilmek isterdim çünkü. Ama siz kendinizi korumalisiniz.
cocugu olup olmadıgını kesınlestırıcem. çocugu varsa soylemeyı dusunmuyorum, yoksa dırek konusacagım.

cocugu olup olmadıgını kesınlestırıcem. çocugu varsa soylemeyı dusunmuyorum, yoksa dırek konusacagım.
Siz bilirsiniz. Size zarar verecek biri değilse ve hatta eşi de çalışıyorsa her şekilde çocuğu olsa da söylenebilir. Sizin karariniz. Çünkü karisina da haksızlık oluyor, kandirdigi diger kadınlara da haksizlik oluyor. Haksizligi yapan adam, ama nedense derdini çeken biz zavalli kadınlar oluyoruz.

Siz bilirsiniz. Size zarar verecek biri değilse ve hatta eşi de çalışıyorsa her şekilde çocuğu olsa da söylenebilir. Sizin karariniz. Çünkü karisina da haksızlık oluyor, kandirdigi diger kadınlara da haksizlik oluyor. Haksizligi yapan adam, ama nedense derdini çeken biz zavalli kadınlar oluyoruz.
Cıdden oyle. Bna zarar verebılecek hareketlerde bulunur bılıyorum ama bastan onlemımı almayı dusunuyorum

Back
X