boyle bır baslıkta konu acmıstım hatırlayan olur belkı. Cok fazla gorusemıyoruz netten tanstık daha hıc bulusamadk , haftasonları da telefonu kapalı oluyor genellıkle,sadece iş saatlerı gorusuyor falan dıye ayrıntılı yazmıstım..SİZLERSE '' BU ADAM EVLI'' demıstı cogunlugunz... EVLI CIKTI... Haklı cıktınız demek ıcın actım bu baslıgı... Sımdı cok mutluyum,ygs ye girdim,iyi gectı sımdı lys ye basladım... Hayatım guzel,keske sızı daha önceden dınleseydım.. Kayıbım yok hıc reel gorusmemıstık.. Hatamı anladım.Hepınıze ıyı geceler. :)
.......................................................................................................................................................
BU ARADA BANA BEN BUNU OGRENDIKTEN SONRA EVET EVLIYIM DEDİ VE HALA KARISINI ALDATIYOR. BASKA KIZLARLA BIR SITEDEN KONUSMASININ EKRAN FOTOSUNU ATTI BANA..........
.......................................................................................................................................................
BU ARADA BANA BEN BUNU OGRENDIKTEN SONRA EVET EVLIYIM DEDİ VE HALA KARISINI ALDATIYOR. BASKA KIZLARLA BIR SITEDEN KONUSMASININ EKRAN FOTOSUNU ATTI BANA..........
Son düzenleme: