- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Kocam geçim sıkıntısından öyle bir bunalsın ki etrafında ne var ne yok fark edemesin diyen bir zihniyet varmış resmen onu da bu konuda fark ettim, yazık ya bu adamlara 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevrenizi acilen değiştirin bence.Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. ..
Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
O kadar okulu o kadar dersi evde oturup koca beklemek için okumadınız sanırım dimi![]()
Yıl 2018 olmusken bu soru bana baya bir abesle istigal geldi.Ev hanimi olmak icin yuksek lisans mezunu olmak? Rahat olunca aldatabilecek adamsa zaten kocan birak aldatsin ,boşa.Kendini tatmin et calisarak onu bunu dusunme...derim.Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..