Evli kadin çalışmalı mı?

Tabi ki çocucuğum olsa her şeyden önce gelir. Ama asla evde oturup kocamdan harçlık beklemem. Emin ol aldığın bir çikolata göze batar. Çalışıyorum, kendime harcıyorum. Birikim yapmaya çalışıyorum. Eşime de bunu niye aldın derse, kendim aldım diye lafı geçiriyorum. Aileme maddi destekte bulunuyorum. Çalışmasam bunları yapabilir miydim? Hayır.

Çalışmak ve çalışmamak kişinin tercihidir
Bence tercihinizi yaparken eşim beni değiştirmeye kalkarmı? VEya kocama para yedirmek mantıklı mı? Sorularıyla hareket etmeyin
Hayat bana ne getirecek çalışmasam nasıl bir yol izlerim çalışırsam nasıl başa çıkarım, iş hayatında mı mutlu olurum yoksa ev hayatında mı gibi sorular sorun artı eksi hesabı yapın ve ona göre hareket edin

Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. ..
Çevrenizi acilen değiştirin bence.
Bu ne güzel kafalar ya. Evli kadın çalışmali muhtaç olmasın... Yok çalışmamalı erkek kadını değiştirir...
Mezun olduğum günden beri çalışıyorum. Evlendim devam ettim, çocuğumu 3 aylıkken bırakıp işe döndüm fakat çalışmak için bir sebebe ihtiyaç duymadım hiç. Doğalı bu diye düşünüyorum.

Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..

Sana uygun gelen neyse onu yap eşin ne çalış diye zorlamıyor nede çalışma diye zorlamıyorsa gerisi önemli değil eşten gördüğün manevi destek önemli olan bana göre, milletin dediğini boşver
Ben mesela hem evlilik ev çalışmayı kaldıramadım ve yapabilen kişilere saygım sonsuz helal olsun ki ben evde olmama rağmen eşim çok yardımcı olur bana :110:
Ne kdr iyidir bilemiyorum ama iç sesine sor bunu ne milletin ne söylediğine bakarsan yandık :eek:

Erkekler evde aksama kadar oturan kadini cantada keklik saniyor.Aksama kadar ev isi yapsin,cocuk yapsin beklentisi olusuyor.Kendisi eve ekmek getiriyorum calisiyorum aksamlara kadar blaa blaaaa..
"Aman esim ne fedakar bak calismiyor evinin kadini oluyor"demiyorlar.Bildigin kazandigimi yiyor yan gelip yatiyor gözüyle bakiyor bir cogu..Ve eziyorlar söz hakkin dahi olmuyor.
Cocuk sebebiyle is hayatina ara verilmesi hos karsilanabilir.Ama bir kadin en az erkek kadar bu baglamda sorumluluk sahibi olmali.
Erkek olsa da olmasa da basinda ayaklari uzerinde durabilmeli..Hayat sartlari degisiyor git gide.Kimsenin bir garantisi yok.
Tabi calisiyorum diye tamamem boşlamalar da olmamali.Bu durumda erkege buyuk vazifeler düsüyor.Kadin erkek dayanismasi yapilabiliyorsa evlilikler uzun sürüyor.Iki taraftan biri daha cok yoruluyorsa ya mecburi bir ilerleyis cabasi ile bir taraf mutsuz ilerliyor ya da bitiyor.
Evlilik surdurmesi zor zanaat.Tamamen karsinizdaki insanda bitiyor her sey.Bireysel olarak herkes sorumluluklarini yerine getiriyorsa tabi.

Valla allah dağına göre kar veriyor.. Hergun esimin yeni bir bombasi patliyor. Bir arkadasin abisi bosancak kız öğretmen,ailesine yardim ediyormus. Bende esime ben calisiyor olsam etsem laf mi etcen dedim. Bana diyorki yok laf etmem de bana da para verirsin.hahahha diye gülüyor. Bir defa da dediki,ben araba alsam auidi. Bana diyorki ben binerim sana bindirmem yüzsüz... E oyle mi oyle. Bende.calismiyorum ne tutumlu olcam her erkek bir degil eski model erkekler kalmadi demisti bir arkadas gecen konustum bu sitede haklı vallahi... bende yiyorum iciyorum alisveris yapiyorum calismiyorum da ben eski esnafim dukkani kapattim bana dior sana dukkan acayim falan hepsi hikayeeeeeee bana dukkan acacak akbaba gibi çökecek üstüme kiskancliktan dukkanda bana bakiyorlarmi kimler gelior gidiyor hiiiiic cekemem kendisini.
Yalan zaten hep kandırıyor beni.Bende para harcıyorum demekki zoruna gitmiyor. Gitmis kendine alisveris yapmış. Alışverişi de benden öğrendi hep ayni tshortu giyerdi.

Yani acımayin erkeklere herkes kendini düşünsün.
Ben oyle yapiyorum kafam rahat
Çalışan kadına saygim sonsuz iyide yapiyorlar.Ha ben cok once kapadim dükkanı çalışıyor olsa idim esimle evlendikten sonra devam edermiydim bilmiyorum. Bizim durum iyi cok şükür benim calismama ihtiyacim yok ama gördüm ki ben calissam esim bana kitlicekti pek cok şeyi. O potansiyeli gördüm. Cefakarliga vefasizlik gostercek cinsten benimki
Ayagimin halini görsen,utandı da doktora goturdu. O da babama dedimki telde ayagim acıyor kocam beni doktora götürmüyor ama şişti. Arkasindan daha fazla konusmayim diye götürdü dun gece. Erkekler cok fena gercekten sizde yaman olun tek tavsiyem bu calis ya da calisma diyemem tercih meselesi ama borca sok bence de yaslilar dogru söylüyor Seni aldatmasin vs diye degil o karakter kisilik meselesi
Biraz sorumluluk alsin borc yigidin kamçısıdır zorluklari görsün. Bazi erkekler simarik oluyor. Ben benimkine hiiiiiiiic acımıyorum. Gecen aksam jeep araba bakiyordu laptoptan
Öyle domuz yani. Sorsan derki para yok.

Cevrmdeki bazi insanlar evlenince cals muhtac olma dio bende ayni fikirdeyim ama bazilari da calisip kocana mi apra yedirceksin birak otur evde seni gecindirsin ev gecindirmeyi ögrensim erkegin kafasi rahat olunca hemen kadini degsitirmeyi duusnuyo diyolar.. hangisi dogru kararsiz kaldim? Calissam borcalrimizi hemen bitiririz yaptgmz plana göre.. ama borclarin bitip esin kafasinin rahatlamasi guzel biseu mi orasi muamma..bide isin cocuklara eve vakit ayiramama boyutu var esim vardiyali caliscak ben ozelde evde olamicam o evdeyken mesela..
Yıl 2018 olmusken bu soru bana baya bir abesle istigal geldi.Ev hanimi olmak icin yuksek lisans mezunu olmak? Rahat olunca aldatabilecek adamsa zaten kocan birak aldatsin ,boşa.Kendini tatmin et calisarak onu bunu dusunme...derim.

Calismanin evlilikle ilgisi yok.. napcanki evlisin evde bos bos oturcan : ( penbis sunumlar hazirlican : ( gun mu biter ole: )

Kadinda calismali evet.. cocugu varsa part time

Borçtan çok sıkıldım bunaldım diye değişen eşler de görüyoruz. Evli olsun bekar olsun kadın çalışmalı. Maaş kartı kendinde durmali ve ne istiyorsa özgürce yapıp erkeğin ona para vermesine bakmamalı. Sonra başa karar seni ben besliyorum diye.

Koca hakkında bu kadar kötü şeyler düşünecekseniz evlenmeyin. Ciddi diyorum. Çünkü kocanız sizin hayat arkadaşınız olacak, rakibiniz değil.

Beraber mutlu olup beraber ağlayacaksınız. Siz evde rahat rahat oturup kahve keyfi yaparken o adam belkide gün gelecek hasta hasta vardiyaya gidecek. İçiniz rahat edecek mi?

Çalışmasanız, yarın birgün eşinize birşey olsa ayaklarınız üzerinde nasıl duracaksınız?

Lütfen kulaklarınızı öyle cahilce düşüncelere (borç biterse eş değiştirir) tıklayın. Eşinizle aranızda para muhabbeti olmasa bile bir kadının sosyal çevresi için çalışması gerekli diye düşünüyorum. Evde dört duvarı beklemekle ömür geçmez

Back
X