• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadinla yazisan adam

Aynen oyle..
Bir omurgasizla berabermisim onca senedir..
Cok uzgunum, kendini adam bilirdim.
Arkamdan is cevirmez yuzume soyler derdim.
Resmen ayakta uyutmus.
Bu kadar aptal oldugum icin kendimden utaniyorum
Sizin değil onun utanması lazım. O düşünsün ailesinin ve sizin ailenizin yüzüne nasıl bakacak

Ayrıca bir araştırmaya göre eşlerini en çok aldatanlar doktorlar ve hemşireler çıkmış. Ben demiyorum, araştırmacılar diyor bunu. 16 yılda kim bilir neler olmuştur da siz duymamışsınız.. İlginç. Halbuki ben bu sektörde olmadığım halde biliyorum. Akrabalarımdan çok var sağlık personeli. kendileri de söylüyor ortam çok kötü diye. Dediğim gibi asla genelleme yapmam. Haramdan kaçanı Allah korur her zaman. Ama bir ortamda kadın ve erkek çok temas halindeyse sıkıntı elbet çıkar. Ve bir günah ne kadar çok yaşanırsa değersizleşir. Hem toplumun gözünde hem kişinin.
Hangi araştırma olduğunu öğrenebilirmiyiz?

Ayrıca bir araştırmaya göre eşlerini en çok aldatanlar doktorlar ve hemşireler çıkmış. Ben demiyorum, araştırmacılar diyor bunu. 16 yılda kim bilir neler olmuştur da siz duymamışsınız.. İlginç. Halbuki ben bu sektörde olmadığım halde biliyorum. Akrabalarımdan çok var sağlık personeli. kendileri de söylüyor ortam çok kötü diye. Dediğim gibi asla genelleme yapmam. Haramdan kaçanı Allah korur her zaman. Ama bir ortamda kadın ve erkek çok temas halindeyse sıkıntı elbet çıkar. Ve bir günah ne kadar çok yaşanırsa değersizleşir. Hem toplumun gözünde hem kişinin.
İyi ki genelleme yapmamışsınız.:işsiz:

O ana kadar evliliginiz mukemmelmiydi? Oyle mi saniyordunda bu kadar sasirdin? Bu kk da okuduklarimdan sonra beni kolay kolay birsey sasirtmiyor cunku...

Degildi..
Hangi evlilik mukemmel?
Illaki tartisiyorduk arada
Beni sasirtan evli biriyle bunu yapmasi.
Yoksa benim kocam yapmazcilardan asla olmadim
Ben onu erkek sanirdim adam sanirdim, yapsa bi halt gelir karsima soyler beni kandirmaz derdim.
Adam degilmis

İyi ki genelleme yapmamışsınız.:işsiz:
Yapmissa ne olmuski? Doktorlarin hemsirelerin hepsi uzerine alinmasin tabii.. ama duyduklarini dile getirmis sadece...insan olarak degilde kadin erkek gozuyle bakildigi muddetce her meslek grubunda olabilir

Degildi..
Hangi evlilik mukemmel?
Illaki tartisiyorduk arada
Beni sasirtan evli biriyle bunu yapmasi.
Yoksa benim kocam yapmazcilardan asla olmadim
Ben onu erkek sanirdim adam sanirdim, yapsa bi halt gelir karsima soyler beni kandirmaz derdim.
Adam degilmis
Iyide o zmn aldatma olmazdi... bekar biriyle yapsaydi daha mi az uzulurdun? Belki kendiside sartlar esit gozuyle bakti.. bu sosyal medya ciktigindan beride bu tarz seyler kolaylasti ve bu yuzden yayginlasti maalesef

Yapmissa ne olmuski? Doktorlarin hemsirelerin hepsi uzerine alinmasin tabii.. ama duyduklarini dile getirmis sadece...insan olarak degilde kadin erkek gozuyle bakildigi muddetce her meslek grubunda olabilir
Sadece duyduklarıyla genelleme yapmış olması rahatsız edici bana göre
Gözüyle görmüş mü ?
Sizi rahatsız etmemiş olabilir ama sağlık sektöründe 15 yıl çalışmış biri olarak ben bu genellemeden rahatsız oldum ;)

Biri 4 yasinda digeri 11 aylik.
Kizim kesin bnde kalir fakat oglan icin dener sanirim.
Hakim fikrini sorsa bnm oglan baba der cunku cok duskun.
Tesekkur ederim, onerileriniz aklimda olacak sagolun

O yaşta çocuğu hiç bir hakim babaya vermez.Velev ki verdi.O yaşta çocuğa anasız bakmak .... ister.

Baba dese ne olacak 3gün sonra anne diye ortalığı yıkacak.

Kolay mı?Kime baktıracak.O da biliyordur ama şu an elindeki tek koz çocuklar.

Blöf yapıyor.

Aynisini bn yazicaktim siz once davrandiniz.
Bende bunalimdayken yapayim ozaman..
O yorumun elle tutulur yani yok.
Dun diyor ki fiziksel olarak aldatmak istesem zaten etrafimda cok kadin var yapardim..
Duygusal bag kurup kalbinin tahtina oturmuusun daha napcaksin?
Inanin kafamdaki sesler susmuyor, 2 saat belki uyudum belki uyumadim.

Fiziksel olarak aldatmadığına dair elimizde ne var.Onun sözleri.

Bu durumdaki koca paçayı kurtarmak için herşeyi söyler, yapar.Tecrübeyle sabit.

Diyelim öyle.Bu işin sonu nereye gidecekti?

Daha önce yapmadığını biliyormuyuz? Hayır.

Amacım kesinlikle gaz vermek falan değil.2 evladın var.Bu evliliğe her kadın gibi çok emek vermişsindir.

Ben her zaman kolay yuva yıkılmaması taraftarıyım.Hayatın getirdiği (hastalık, yokluk v.s.) herşeye beraber

göğüs gerilmesi gerektiğini düşünürüm.Ama insanın kendi elinde olanlar (ihanet, hakaret, şiddet v.s.)

bana kabul edilemez geliyor.

Acaba o kadına ne hissediyor sordun mu ? Ne amaçla yazışmış ? Ben senin dik duruşunu sevdim. Kocalarının başkalarıyla her haltı yemesine göz yuman kadınlar var. Bir tanıdığımın eşi kocasının fiziksel aldatmasını aldatma saymayacağını demiş. Nasıl şerefsiz bir kadın. Ama adam bunu karısının kendisini sevdiği için söylediğini demişti. O zaman kadında fiziksel aldatınca aldatma sayılmasın.
Ya ben gerçekten şaşırıyorum. Kadınlar bir tuhaf. Üstelik ben bu anlattığım kişinin facebookda farklı isimle aldığı bir sayfasını bulmuştum. Adam oradan koca popolu o türden kadınlara beğendi koymuştu. Bu adam evliydi. Sayfasında efendi üst düzeydi. Şaşırmıştım. Büyük ahlaksızlıktı. Kimbilir realde neler yapıyordu. Karısına aşırı bağlı görünen üst düzey biriydi.

Merhaba,
Bu benim ikinci uyeligim yonetimin haberi var.
Benim esim demekten utandigim adi herif utanmadan aylardir evli barkli cocuklu bi kadinla yazisiyormus, dun hasbel kader ortaya cikti.
Ortaligi birbirine kattim.
Yuzune tukurdum etmedigim hakaret kalmadi, bavulunu kafasina firlatip evden attim serefsizi.
Calisma odasinda kirilmadik sey birakmadim.
Kapida sadece yazismadan ibaret diye yalvardi dinlemedim bile.
Hadi sadece yazistilar, ben yakalamasaydim is fiziksel boyuta da tasinabilirdi.
Sabah piskin piskin eve geldi en yakin arkadsimla beraber.
Ben disarda en yakinima dahi tek sirrimi vermem, aklinca bana yakinlasicak onun bahanesiyle.
Yuzune bakmadim.
Efendice onume engel cikarmadan cik hayatimdan cocuklarim da bnde kalcak diye cektim resti.
Bu nasil adi serefsizlik.
Aldatmanin sanali yalani olur mu bu nasil vicdansizlik.
Dunden beri o kadinin kocasi cocuklari ve kendi cocuklarim icin agliyorum.
Haber gonderiyor yalvariyor..
Umrumda degil..
Ama korkuyorum ya cocuklar bunalima girerse diye.
Beni cesaretlendirin, guzel seyler soyleyin lutfen.
Benim nazarimda aldatmanin tenseli duygusali yok, hepsi ayni b..kun laciverti.
Ben kendini salan bi insan hic olmadim, ne fiziksel ne ruhsal, cocuklarima bu zamana kadar anne de oldum baba da.
Kendimden utaniyorum o heriften de tiksiniyorum.
Insanin nefsi nasil evli barkli kadina kabarir? Coluklu cocuklu kadin.
Ikisinin de Allah belasini versin,sinirden kalbim duracak.
Bu bosanma isleri nasil oluyor bilmiyorum, yardim edin.
Once yazisirlar. Sonra foto yollarlar. Sonra kamera. Sonrada yuz yuze goruselim derken. Ates ile barut iste. Bende aldatilanlardanim. Cektim gittim ayrildim. Agliyorsunuz sizliyorsunuz. Niye ben diyorsunuz. Neyim eksikti diyorsunuz. Kendinizi yargiliyorsunuz. Her ne olursa olsun hic bir kadin aldatilmayi hak etmiyor.
Oglum 5 yasindaydi. Cocuklar kucukse alisiyorlar. Hayat devam ediyor bi sekilde. Ben iyiki de ayrilmisim diyenlerdenim.

Kocasinin aldattigini ikinci uyelikle neden yazar bi insan? Su an affetmem diye yeri gogu inletiyorsunuz. Ilk uyeliginizde mutlu evlilik tablosu mu cizeceksiniz? Nedir sebebi cidden merak ettim.

Biri 4 yasinda digeri 11 aylik.
Kizim kesin bnde kalir fakat oglan icin dener sanirim.
Hakim fikrini sorsa bnm oglan baba der cunku cok duskun.
Tesekkur ederim, onerileriniz aklimda olacak sagolun
Avukat olarak cevapliyorum cocuklar siz vermediginiz surece asla esinize verilmez. 4 yasindaki cocuga da zaten hakim kimle kalmak istiyorsun diye sormaz. Cocuklar konusunda iciniz rahat olsun kendini paralasa da alamaz.

Kocasinin aldattigini ikinci uyelikle neden yazar bi insan? Su an affetmem diye yeri gogu inletiyorsunuz. Ilk uyeliginizde mutlu evlilik tablosu mu cizeceksiniz? Nedir sebebi cidden merak ettim.
Bir yere yorum yapildiginda konu acildiginda eski konulari desiyor ya kk hatunlari, sirf laf etmesinler diye oyle yapmistir bence..ki haklilik payida var bence

Back
X